שלום לכל האנשים היקרים........

שלום לכל האנשים היקרים........

שאני מכירה וגם לאלו שלא... יש לי בעיה.. אני ממש רוצה לבוא להופעה בב"ש... אבל הבעיה היא שאין לי מושג איך לחזור משם לת"א.. (אני גרה כעת בת"א) ועם מי.. ואני ממש לא רוצה להיות שם לבד.. למרות שאני מכירה היטב את העיר... מישהו אולי מגיע מאיזור ת"א שאפשר להצטרף אליו בדרך חזרה..?! אני גם לא יכולה להרשות לעצמי להשאר בב"ש.. עליי לחזור באותו היום לת"א.. תודה מראש לכל העונים..

את יכולה לבדוק

אם יש אולי הסעות או רכבות באותה שעה.. מקסימום תשבי באיזה מסעדה או משהו עד 6 בבוקר ככה.

moriboy66

New member
ההופעה נפלה לי על זמן ממש לא מתאים

אבל אם בכל זאת אני אבוא... אני בטוח אחזור באותו לילה (או ברכבת הראשונה) כי אני צריך להיות בצבא למחרת.. מה לעשות.. רותי נבון..נגיד לה לא..?
אגב, מעכו.. הייתה רכבת לתל אביב ב2 בלילה...(אין לי מושג למה..אולי זה היה חד פעמי).. אז הכל יכול להיות בכל מקרה אני לא יוכל לעזור לך ממש כי אין לי רכב.. ובכלל לא סגור על זה שאני יורד לשם מקווה שתמצאי פתרון אגב. מה שלומך? את זוכרת אותי? זה גל... ראיתי אותך אחרי זאפה (לא זוכר מתי) להתראות

אממממ........

גל מזרחי..?! הייי מה שלומך..?! אגב, תודה לכל מי שענה... בכל מקרה, אני ממש לא יכולה להשאר שם כל הלילה אני עובדת ב 6 בבוקר... וגברת עליסה.. איך את מתגעגעת אם אפילו באיסי את לא עונה לי כבר שבועיים...?! אאממממ..?! תודה רבה לכולם.. נראה לי שאני אוותר הפעם (לצערי)..

טוב, לא משנה..

בכל אופן, את מוזמנת ליצור קשר.. 249103528 (למרות שיש לך) ובלי תירוצים...!

למעלה