חוששני שרני לא מודע לבעיה לא קטנה:
_______________________________________________________________________ הסיפור הטראגי מכולם הוא של 'שבתות וחגים', שכנראה לא תראו בדי.וי.די לעולם. "מאוד מאוד הייתי רוצה להוציא אותה", אומרת המפיקה ענת אסולין, "אבל יש בה המון שירים של יוצרים מהארץ ומהעולם, כמו הביטלס ושלום חנוך וכאלה, שעל אף אחד מהם אין לנו זכויות יוצרים. אז או שאנחנו צריכים לקנות אותן, ואין סיכוי, כי זה עולה מאות אלפי דולרים, או שצריך למחוק את כל הפסקול של הסדרה ולהקליט מחדש, שזה גם סיפור יקר בטירוף. היינו עד כדי כך סתומים, שבכלל לא קלטנו את זה. התחלתי כבר לעבוד על הדי.וי.די, ופתאום הבנתי שאין לי שום דרך להוציא אותו". _______________________________________________________________________ (מתוך כתבה בעיתון "רייטינג" על סדרות טלוויזיה בדיוידי, 4 באוגוסט האחרון) או שבלייר ואנשי ערוץ חם-3 לא מודעים לבעיה הזו, או שמצאו לה פתרון שמאפשר להם להצהיר באופן לא רשמי על הכוונה להוציא את הדיוידי המדובר בעתיד הלא ידוע. צר לי לומר שדבריה הנ"ל של המפיקה ענת אסולין נשמעים לי הכי קרובים למציאות (זכויות יוצרים זה באמת אגוז קשה לפיצוח), ושכנראה אפשר להסתמך כרגע אך ורק על שידורים חוזרים של כל הסדרה, אם וכאשר יהיו.