שלום לכל האנשנושים
כנסו

Daniel ROCKS

New member
שלום לכל האנשנושים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifכנסו../images/Emo70.gif

מה קורה מתוקים
טוף אז ככה (האם האם) : אני לין, בת 13 וחצי מרעננה, ונגינה על פסנתר בשבילי זה כמו להיכנס לעולם אחר, כמו לשכוח מכל צרותיי.. פשוט צורת ההתבטאות שלי. אז ככה : אני כבר לומדת שבע שנים על פסנתר, שש שנים עם מורה ושנה אחת עם אחותי, שהיא מצוינת
. חח רק מה
אני לא יודעת תווים
.. הכלללל משמיעה.. כן כן, שמיעה מוסיקלית
יצירות מאוד יפות שאני אוהבת לנגן זה למשל Moonlight של בטהובן ועוד יצירה שכתוב על החוברת in C minor שהיא פשוט מדהימה
וואו כמה
יש פה (אוף טופיקים) וחבל - כי הפורום הזה יכול להיות הפורום הכי שולט בתפוז
לאב יו פיפל, אשמח אם תגיבו, לינוש

Noopy

New member
ברוכה הבאה לפורום!!!../images/Emo24.gif

את יכולה לפרט בבקשה אל אילו יצירות את מתכוונת ב - in C minor? של איזה מלחין זה?

Daniel ROCKS

New member
תודה רבה מתוקה.. מואההה../images/Emo25.gif

כן בואי אני אכתוב לך במדוייק : Sonata in c minor opus 13 "pathetique" מממ עמוד 20

Mr Invisibilety

New member
ברוכה הבאה ילדה!

מה נישמע? אני ניר בן 15 מראשון לציון מנגן 6 שנים בלע בלע בלע... ניגנת את הסונטה הפתאטית או איך שזה לא ניקרא של בטהובן?!?!?!?!?!?!?! בלי לקרוא תווים?!?!?! |רגע, אני מעכל| ואוו!!!!!! כאילו, איך בדיוק?!?

Daniel ROCKS

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

היי נירוש
תודה רבה חמוד
ממ אני עושה את זה משמיעה, יש לי את הדיסק, שדרך אגב זה אוסף של מוצארט בטהובן באך ושופין.. מדהים
כשה
שלך רחב ומקשיב ומפנים, אפשר לעשות הכל בלי תווים

ברוכה הבאה!

אני בדיוק ההפך. קריאת תווים זה תחום ההצטיינות שלי והשמיעה המוזיקלית שלי- בקושי קיימת. מונלייט היא באמת סונטה מדהימה, והפתאטית גם כן (וקשות, I might add). אוף טופיק: Daniel הוא נעל. או גרב. או קוקסי (גם אני מפורום פוטר בלה בלה בלה).

Daniel ROCKS

New member
תודה רבה מאמי../images/Emo70.gif ממ..

הלוואי שידעתי לקרוא תווים.. הלוואיייי.. פשוט אין לי כוחח.. חח.. ואני אוהבת את דניאל אז בבקשה שלא יהיה וויכוחים ובלאגן בואי לא נתווכח על זה כי זה פוגע בי..
תודה מאמי
מואהההההההההה

המורה שלך לא מלמד/ת אותך

לקרוא תווים? או שאת לומדת בלי מורה, רק משמיעה? לדבי דניאל- בצחוק. הוא דווקא נראה ממש חמוד כשהוא נוגה.

אופס, שכחתי מה כתבת בהתחלה..

תבקשי מאחותך ללמד אותך קריאת תווים! זה אלמנטרי.

Daniel ROCKS

New member
נאאאא אין לי כוח לתווים חח..

אני פשוט רוצה לדעת בלי ללמוד.. אני עצלנית ואני גאה

למעלה