שלום לכל הבובנאים המוכשרים :)

שלום לכל הבובנאים המוכשרים :)

הרבה זמן שלא הגבתי רשמית, אבל אני נכנס מדי פעם ורואה הודעות. התחום הזה קצת הוזנח אצלי לאחרונה בעקבות הרבה דברים חדשים שקורים לי והם טובים. אני רוצה לשתף אתכם ביוזמה חשובה ומקווה שתשנסו מותניים למשימה. חברה מאוד טובה שלי התקבלה לארגון מנהיגות מיוחד ויוקרתי, בו היא צריכה ליזום פרוייקט כלשהו. בעקבות גירושם של 400 ילדי העובדים הזרים היא הולכת לפתוח מרכז העשרה מיוחד במינו לילדי עובדים זרים, בני 6-9 בערך. המטרה של המקום היא להעשיר את עולמם והידע שלהם ולתת להם משהו שלא נותנים להם במדינה הזאת: תחושה שלמישהו אכפת מהם. בגדול הרעיון הוא לעשות מעין תנועת נוער לילדים רכים עם חבר'ה צעירים שילמדו אותם, יפעילו אותם ויצאו איתם לכל מני טיולים. כל הפרוייקט יעבוד על תרומות ותמיכה של אנשים פרטיים בעלי ממון, אבל ההדרכה בו תהיה בהתנדבות. אני פונה אליכם, כי אני יודע שאתם אנשים טובים שתשמחו לעזור ובמיוחד לפרוייקט כזה. אם אתם רוצים לעשות משהו טוב למען ילדים שלא זוכים לזה הרבה במדינה שלנו, אני מזמין אתכם לקחת חלק בפרוייקט מדהים שנעשה כולו מהלב. אתם יכולים סתם לבוא ולעזור, להעביר סדנאות חד -פעמיות של בובות או אפילו לתת לאותם ילדים הצגה במתנה. יש לכם צ'אנס לעשות משהו גדול ומדהים. ומי יודע- אולי משנה מדינה. אם את\ה מעוניין\ת להצטרף, יש לפנות אליי בהודעה נפרדת. תודה על הזמן והקריאה, ומקווה שתצטרפו :)

ooommmr

New member
חחחח איזה קטע! אחותי התאומה....

בדיוק סיימה השנה שם.... באמת ארגון איכותי.

למעלה