שלום לכל הבנות של הפורום

taliza

New member
שלום לכל הבנות של הפורום

לפני כשבוע שאלתי שאלה בקשר לחבר שלי לשעבר...נפרדנו אחרי שלוש שנים ביחד, הוא רצה חופש, לצאת מהשגרה, הרגיש שהוא נחנק מהכל- ונסע לחו"ל לטיול ארוך. כתוצאה מהפרידה עברה עליי תקופה מאוד קשה, עם הרבה כאב...השאלה הקודמת שלי בפורום שאלה מה הוא מרגיש כלפי היום..ורוב התשובות אמרו שיש פוטנציאל שנחזור להיות ביחד ויהיו לי שינוייים והפתעות בעתיד הקרוב. טוב, אז זה התגשם- אתמול היה לי יום הולדת ולאחר חודשיים של פרידה הוא שלח לי פרחים והתקשר אליי...אמר שהוא עדיין בחו"ל, מאוד נהנה, אבל מתגעגע אליי ורוצה שאבוא אליו ואצטרף לטיול שלו...שזה הזמן שאנחנו יכולים לבלות ביחד בלי שום לחצים, בלי טעויות של העבר. ועד כמה שמאוד רציתי לשמוע את זה- יש לי כל כך הרבה חששות. אני מפחדת שהוא עוד ישנה את דעתו, שמה שהוא עובר עכשיו זה דחף אימפולסיבי של געגועים שיעבור עוד חודש, אני מפחדת להיפגע שוב, אני מפחדת לעזוב כל מה שיש לי כרגע (עבודה, משפחה, חברים) ולגלות יותר מאוחר שהוא עדיין לא בטוח בעצמו לגבי. בבקשה תעזרו לי לשאול שאלה שיכולה לכוון אותי לעבר החלטה נכונה ולתת לי להבין יותר את הרגשות שלו. תודה מראש לכולם...

taliza

New member
מנסה להוסיף לינק לשאלה קודמת

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/myLastMsgesAll.asp

blackcat2

New member
הי../images/Emo160.gif

אני מציעה לשאול: האם טוב וכדאי לי מבחינה רומנטית להצטרף לטיול עם X? סה"כ- 8 קלפים- בחרי 7 קלפים+ קלף הסיכום יצא אוטמטית. בי

תיקון קל,ברשותך

אני הייתי מוריד שני קלפים - 1. "כדאי" - מכיוון שמדובר בעניינים שבלב ולא במשהו שאפשר לנסח על פי הנוסחה הכלכלית של רווח והפסד, אין כאן מה לדון, לדעתי, בעניין הכדאיות 2. "מבחינה רומנטית" - גם כאן. אין מדובר בסתם טיול לחו"ל אלא בREUNION עם האקס ולכן הקלפים האחרים (ובמיוחד "האם", "לי", "X" וכמובן קלף הסיכום) יאמרו את שלהם בהקשר הזה. אם בכלזאת את מתעקשת, אפשר אולי לפתוח שאלה אחרת, בנוסף לזו שהצעת (מינוס שני הקלפים שהצעתי להוריד) בנוסח כזה: איך יהיה-הטיול-עם X-מבחינה רומנטית-סיכום.

blackcat2

New member
הי קפוצ'ינו../images/Emo19.gif

השאלה שלך טובה ומתאימה אבל חסרה חלק קטן וחשוב - הבחורה. היא אינה מצויינת בשאלה וחשוב לראות את מצב שניהם בהקשר זה. אפשר אולי היה לשאול: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X בטיול המשותף? זו שאלה מעולה, בעיני ואפילו עדיפה על זו שהצעתי (כי היא כוללת פחות קלפים ועל כן נוחה יותר להבנה). שאלת ה"כדאי" ו"טוב" היא סטנדרטית ואני באופן אישי חושבת שבהקשר זה היא התאימה מאחר ולמרות שמדובר בעניינים שבלב עדין מדובר בעזיבה של עבודה, הוצאה כספית גדולה וכו'. בי

taliza

New member
הפריסה

השאלה הייתה: האם טוב וכדאי לי מבחינה רומנטית להצטרף לטיול עם איקס? השארתי את ה"כדאי" כי חשוב לי לבדוק את כל הבחינות, כולל את הכלכלית (העבודה). אלה הקלפים: חמישה מטות שבעה מטבעות שישה גביעים הכהן הגדול שני מטות מלך המטבעות מלכת החרבות קלף סיכום: מלך החרבות תודה לכולם על התשובות ועל הזמן.

blackcat2

New member
../images/Emo9.gifהי

אני מרגישה כי ענין הטיול הוא משהו שאת לחלוטין לא סגורה עליו ואת מרגישה שהוא מנותק מכל היגיון. בכל הפריסה הופיע בסה"כ קלף אחד מהארקנה הגדולה מה שמעיד בעיני כי נושא זה אינו עומד במרכז חייך היום. את בודקת אופציה לנסיעה, זה הכל, ואני בטוחה שגם אם הייתי אומרת לך "סעי. יהיה לך מדהים. האהבה תפרח". היית מתלבטת רבות. את נורא חוששת ליפול נוכח התקווה הרומנטית התלויה בצעד זה ואת עושה שיקולים מאד רציונאליים (מלך החרבות). מאד קשה לך לעזוב את הכל ולנסוע לחו"ל. את מאד שמרנית בהקשר הזה (הכהן הגדול). הוא, לעומתך, מצוי במקום שונה לחלוטין מהבחינה הזו. הוא חופשי ממגבלות, הוא פתוח במחשבתו, הוא כבר נמצא שם (מלכת החרבות) אבל הקלף הזה גורם לי לחוש שבהקשר זה את היחידה שנאלצת להקריב והיחידה שעלולה להפסיד. הקשר יחודש עם בן הזוג במהלך הטיול ויהיה טוב (6 גביעים) אולם ככל שהזמן יחלוף את תחושי אכזבה כי ציפיותיך מראש היו גדולות יותר(7 מטבעות). דברים ילכו לכם באיטיות במהלך הטיול (מלך המטבעות). לא תהיה שם סערה גדולה ואני מניחה שרוב הזמן ההתרכזות תהיה במסע ולא האחד באחר (2 מטות). אני עדין אופטימית לגבי הקשר אולם אני הייתי ממליצה לחדש את הקשר בפול גז כשהוא חוזר לארץ. כמה זמן הוא עוד רוצה להימצא שם? ומי יודע? אולי הגעגועים אליך יחזירו אותו לכאן מוקדם מהצפוי. ממתינה לתגובתך. בי

taliza

New member
כמה שאת צודקת...

אמרת המון דברים נכונים....אני באמת ביממה האחרונה מנסה לנתח דברים באופן רציונלי, וזה אני מניחה בתור תגובה לסערה שבה הייתי מאז שנפרדנו. וזהו אחד הפחדים הכי גדולים שלי- שאני אסע אליו ואבין כי הוא לא באמת צריך אותי, ואז אצטרף לעבור את כל הניתוק מחדש בעוצמה כפולה... אני כמעט בטוחה שאם אני אסע- יהיה לנו טוב, זה הזמן שלנו לבד כמו שלא היה תקופה ארוכה, ואני לא חושבת שנתרכז רק במסע- זה כן יהיה זמן לגלות אחד את השניה מחדש. הוא לא יודע כמה זמן הוא יהיה שם- הוא מחליט מיום ליום. יש סיכוי שאחרי חודש הוא יחזור, אבל יש גם סיכוי שהוא ישאר שם שנה...באופן כללי הוא רצה שאני אבוא באזור יוני, ואני חשבתי שאם אני אוכל לעשות זאת- זה יהיה רק לקראת סוף הקיץ/ספטמבר... אני מפחדת להתחיל לסמוך עליו שוב, בלי לחשוב על הכאב שגרם לי הניתוק (ואני יודעת שהניתוק לא היה בכוונה לפגוע בי). האם הקשר הזה, אם יחודש, יחזיק מעמד? האם אנחנו נהיה ביחד גם אם אני לא אסע? על שאלות אלו אין לי תשובה... והמון תודה לך על התשובה.

taliza

New member
שכחתי להוסיף..

למרות שכרגע אני חושבת באופן רציונלי- כנראה שההחלטה הסופית תהיה על בסיס "תחושת בטן", אינטואיציה כי ככה אני בדרך כלל מגיעה להחלטות סופיות..וכרגע יש לי הרגשה שאם הדברים לא ישתנו, כלומר אם הבחור עדיין יראה לי בהמשך שזה לא היה דחף אימפולסיבי- אני כן אסע.

blackcat2

New member
../images/Emo23.gifהי טלי

בהחלט חשוב לפעול מן הבטן. אגב יכול להיות שבעוד חודש, כשהקשר בינכם יוסיף להתקיים, תעשי פריסה והיא תהיה אופטימית יותר ותאמר לך לארוז את הפקלאות ולנסוע. החיים הם דינמיים ודברים עתידים להשתנות. לכן כרגע אני ממליצה להמתין ולתת לדברים זמן להתגבשות, שהרי הקשר התחדש לפני מספר ימים. תראי מה יקרה בשבועות הקרובים- האם הקשר יתגבר? האם ייחלש? האם תחול התקדמות? אחרי מספר שבועות תפרסי שוב ותראי. את חייבת לתת לדברים להתרחש לפני בחינה חוזרת. מה את אומרת?

taliza

New member
שוב צודקת...

אני בכל מקרה רוצה לתת לזה זמן ולא להגיע להחלטה היום או מחר...אז כן אני אראה מה קורה בעתיד הקרוב.. אבל לפי מה שהבנתי- לפי הפריסה אנחנו נהיה ביחד? המון תודה לך על העצות...יש המון הגיון במה שאת אומרת לי...

blackcat2

New member
../images/Emo28.gifאני נסמכת במיוחד

על הפריסה הקודמת שהיתה מאד אופטימית והוכיחה את עצמה, שהרי הקשר אכן התחדש. הפריסה האחרונה דיברה באופן ספציפי על נסיעה לחו"ל והתיחסה על הקשר הרומנטי שם. אני אופטימית. תשמרי על קשר איתו- תשלחי אי מיילים, תעשי שיחות קצרות, אס.אם.אסים וכו'. תשמרי על הגחלת ותראי איך העניינים מתגלגלים. פחות לדאוג, יותר לעבוד עם הלב והבטן. מה שצריך לקרות קורה.

למעלה