שלום לכל הברמנים והברמניות,

INVISIBLE6

New member
שלום לכל הברמנים והברמניות,

אני חוגגת יומולדת 18 בביתי כאשר אני ההולכת להזמין המון אנשים ובבית נכנסים 80 איש. כיוון שזו מסיבה פרטית ומוזמנים בלבד.אינני עומדת לבקש כסף על הכניסה .אך על הבר אני עומדת לקחת תשלום . רציתי לדעת מה דעתכם אלף כל על הקונספט של -רק שתייה עולה כסף? ומה אפשר שים בבר כזה שכשהברמן הוא ידיד טוב שמבין קצת קצת באלכוהול ולא משו רציני. באיזה מחירים אפשר למכור את זה? ואיפה אפשר לקנות בזול?

אם את מזמינה אנשים אלייך הביתה ליום הולדת

לא נראה לי ממש לעניין לקחת כסף. או שתשקיעי כסף, תקני אלכוהול איכותי ותתני בחינם, או שתשקיעי פחות כסף, תביאי אלכוהול זול, עם כמה בקבוקים איכותיים ותתני בחינם, או שתשקיעי ממש ממש מעט כסף, תקני אלכוהול זול בלי כמה בקבוקים איכותיים ותתני בחינם. אני הייתי מתבאס קצת אם הייתי מוזמן למסיבת יום הולדת של מישהו בבית שלו והייתי נדרש לשלם על האלכוהול. כבר עדיף לקחת סכום סמלי בכניסה. מה התקציב, בכל אופן?

The German

New member
אז ככה

אם המטרה לתת שירות ולא להרוויח אז הקונספט בסדר. רק הפיקוח יהיה בעייתי, מניסיוני עדיף את הכסף לקחת בכניסה, לתקצב את האלכוהול ולחלק חינם. ככה את בראש שקט שהכסף כבר אצלך ולא צריכה לדאוג שייפנקו, או אם הברמן מוזג מנות מדודות אות בכלל אנשים שותים בחוץ - שזה הרבה עושים. התמחור צריך לכסות את עלות הסחורה, כולל כוסות וכדומה. את מחליטה. אני ממליץ לך לקחת בר פשוט ומוכר, קרטון וודקה מוכרת כגון סטולי או פינלנדיה (סמירנוף או אבסולוט) 750 מ"ל, איזה 3 ארגזים של משקה אנרגיה. קרטון בקבוקי בירה 330 מ"ל, בקבוק ייגר ליטר, 3 בקבוקי פידג'. אולי איזה קוורבו וג'יימסון ליטר ואת מכוסה. את הכל יצרכו בצ'ייסרים או עם אנרגיה ואז אין היסתבכות. אל תשכחי שתייה קלה ורבה מים. העסק יעלה לך בערך 1800 ש"ח. התמחור: לכל בקבוק יש מחיר וכמות, כל מזיגה של אלכוהול נחשבת כמנה, כמה יש במנה את מחליטה אך לרוב זה 60 מ"ל קרי כוס שאט. אז בבקבוק ליטר של ייגר יש 16 מנות. הבקבוק עולה לך 150 ש"ח לכן כל מנה עולה בקירוב 9 ש"ח. את רוצה להרוויח פי 4 אז תתמחיר את הייגר ב 36 ש"ח יש? מאיזה איזור את בארץ? אפשר יהי להפנות אותך לסיטונאים וכך זה יוזיל עלויות.

INVISIBLE6

New member
אי מת"א,וגם בעקקרון יהיו המון אנשים שאני לא מ

מכירה בככלל בכלל ויבואו וישתו,אז אני לא יכולה לעשות אלכוהול חינם כי אבא שלי עדיין לא גאדימק.. ככה שרק את העלות של האלכוהול אני יקח בבר.. ואם אני יקח תשלום סימלי בכניסה זה יראה נורא עלוב אם זה יקראה קצת מידי או פחות מידי ...אם לוקחים אז לוקחים כבר סכום הגיוני ולא מחיר ברצפה. אפשר לעשות שהכניסה עולה 20 וצ'ייסר אחד חינם לכרטיס?? מה דעתך?

The German

New member
הייתי מגדיל את המחיר ל 35 או 40 ונותן

וודקה רד בול לכרטיס 35 40 זה מחיר סביר את האלכוהול תוכלי למכור ב 200 אחוז רווח ככה שהמחירים יהיו נוחים וכך תוכלי לכסות את עצמך. ולא קשור עלוב או לא עלוב, אם אילו אנשים שאת לא מכירה אז אין ארוחות חינם!

INVISIBLE6

New member
כמה אתה חושב אני צריכה לקחת בכניסה?חשוב לזכור

שזה יומולדת פרטי

nunimon

New member
המלצה וניסיון אישי.

לפני הרבה שנים, גם אני התחלתי ממסיבת יומולדת נעימה וכייפית, מה שהובילה לעוד הרבה מסיבות - מסיבת גיוס, מסיבת סוף לימודים, והשיא היה מסיבת סוף חודש... הקונספט היה כל כך טוב שרק חיפשנו תירוץ לעשות מסיבה. הרעיון שלך הוא לא להרוויח, אלא לתת לאנשים וכמובן שלעצמך - פאן (כיף) ואם הפסדת כמה שקלים - זה לא נורא. מה שאני ממליץ לגבות לא יותר מ20 שקלים בכניסה . על 80 מוזמנים זה 1600 שקל. וזה די ויותר כסף. אל תשתגעי עם אלכוהול יוקרתי. אנשים באים לדפוק את הראש, בחינם. זה מה שמעניין אותם. שימי ברמן\ברמנית שרק תווסת ותשמור על הסדר וזהו. אני בטוח שאין לך 80 חברים טובים וקרובים שאת כולם את מחשיבה החבר\חברה ההכי טובה, אבל אולי יש 5-10 כאלה, ולכן הייתי ממליץ לקנות שניים שלוש בקבוקים איכותיים - לפינוק החברים הקרובים. אם זה נשמע לך מעניין - אני אשמח לתת לך עוד פרטים טכניים.
מסיבה מוצלחת בקונספט הזה עשויה להיות ממכרת

nunimon

New member
עוד פרט חשוב:

כדי לבחור שני חברים (או מתנדבים, או בתשלום סימלי) שיעמדו בדלת הכניסה בתורנות וייגבו את הכסף. ככה את מונעת אי נעימויות מכאלו שלא ישלמו לך כי הם חברים ולא נעים לקחת כסף מחברים ליומולדת. ככה את יכולה להנות כל הערב...

למעלה