שלום לכל הבשלניות והאופות!

שלום לכל הבשלניות והאופות!

מה שלומכם?כרגיל שוברת את הראש מה להכין לארוחת ערב... רוצה משהו לא חלבי ולא בשרי.נראה בסוף בטח אעשה פסטה.... אולי איזה מרק? תיכף אכנס למטבח ואראה מה יש.. אני לא יודעת מאיפה יש לכם כוח לכל הבישולים המושקעים והעוגות ככה סתם באמצע שבוע... אני חוזרת מהעבודה ממוטטת ועוברת למשרה השניה עם הילדים... לפחות פעם בשבוע בערב כבר אין לי כוח ומזמינים משהו...

רותי410

New member
זה דווקא כיף להזמין משהו

אני יודעת שיהרגו אותי פה כי כולן בשלניות מדופלמות, אבל לפעמים סתם כיף להתפנק ושמישהו אחר יאכיל אותך. אני בעד. בטח אם עייפים, וזה בא על חשבון הבריאות.

חנהפ

Active member
אתמול הכנתי תפו"א ברוטב פטריות

וזה פשוט כל שיש לעשות, לקלוף תפו"א, לחתוך לקוביות, לשים בכלי חסין מיקרו, להוסיף כמה כפות אבקת מרק פטריות, מלח, מים רותחים ולמיקרו ל-20 דקות בערך (תלוי בכמות) יופי של מנה חמה היה לי סלט ירקות וגם לביבות טונה: 2 קופסאות טונה מסוננות תפו"א, גזר, בצל וקישוא מגוררים 3 ביצים 1/2 כוס פרורי לחם מלח ופלפל שחור ולטגן לביבות. תוך 30 דקות יש ארוחה לתפארת

cial 1

New member
בשני מילים פרי ירוק? הכול מלמעלה ../images/Emo77.gif

כך יש ברכה בבית יש תפילה לבורא עולם פעם הארוחה חגיגית פעם רק יפה ופשוטה כן יפה כי יש עוד בא מהלב להכין. ואם יש בכלל. תמיד בית עם כול המקרבים. אז יש ביחד את הברכה כי זה נעזר בזה. כך הם החיים נכון יש גם סיר רגיל וגם רק עוגה קטנה אבל גם משבעה. את הכול וכך יש הרבה ויש פחות . וזה לכול בית . (.וגם סיר פסטה יכול ליות עשיר. עם התוספות?) ולשם הפורום קצת הומור שלי? קטנה שלי אני רק מההכנה שובעת והולכת לנוח. עד שיבוא היקר ויגיד לי קומי קומי אני רעב ודי עם הנומי נומי כן. לו ידע מזה מטבח. כן הוא מעריך. ועוד לא לתת מתוק על מתוק לילדים חבל לא בריא -רק רופא השניים מתעשר ואם יש עודף מתוק אז להכניס לעוגה ויש חגיגה לכולם בבית חג חנוקה שמח חני

חני תודה על העידוד אכן הכל מלמעלה

וצריך להתפלל שיהיה כוח!... חנה- נשמע ארוחה טעימה וקלה להכנה.בהחלט ינוסה השבוע... ורותי- לפעמים באמת הכי כיף להתפנק מבלי לעבוד קשה, גם זה מגיע לנו.. בסוף הילדים התמלאו מקורנפלקס עם חלב ולנו הכנתי מרק מיניסטרוני עם פסטה בפנים ויצא נחמד....

למעלה