AmiTutiT14
New member
שלום לכל הגולשים בפורום../images/Emo140.gif
אני עמית, מנהלת הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להתנצל על כך שלא הייתי נוכחת בפורום בימים האחרונים ובעיקר ביום חמישי, היום בו שודר הפרק הראשון של הסדרה. הסיבה היא, שהדפדפן שלי כנראה נדפק וגם הפונט העברי נדפק לגמרי והייתי צריכה להתחל את המחשב וכל מני. עכשיו גם האינטרנט חזר, ממש לפני חצי שעה. אני מתכוונת להיות נוכחת בפורום מעכשיו על בסיס יומי, בלי נדר
עכשיו, יש לי בקשה קטנה אליכם- אני מבינה שיש המון חדשים כל הזמן, ורוצים לדעת פרטים על גולשים כמו שם, גיל, icq וכו'. אבל זה מפריע בעין לראות מלא שירשורים כאלה. לכן, בעוד כמה ימים (בכוונה כמה ימים) אני אפתח שאלון מקיף שיועלה בסופו של דבר לטאגליינס, ככה שהפרטים שאתם רוצים לדעת על חבר פורום זה או אחר ככל הנראה יהיו שם. הודעה עם שאלון אני אפתח כל חודש (מה שנקרא "התפקדות חודשית") וככה הרשימה של חברי הפורום עם הפרטים יהיו מעודכנים יחסית. חוקי הפורום (התקנון) יגיעו גם כן מחר ככל הנראה. מה שאני אנסה גם לעדכן מחר, זה סקר, גלריות, שאלות נפוצות ועוד, ומה שאני מבקשת ממכם כגולשים, זה שתנסו לעזור בכל דבר כדי להגדיל את הפורום שאתם גולשים בו ולעשות אותו כיפי יותר בשבילכם. אתם תוכלו למלא את הגלריות כשאני אפתח אותן, לכתוב מאמרים, לכתוב שאלות נפוצות וכל מה שעולה לכם בראש, וגם אם יש לכם רעיונות איך אני יכולה לשפר את הניהול בפורום, או רעיונות לסקרים או כל רעיון אחר, וגם הערות כלליות, אני תמיד שמחה לשמוע
בנתיים אני יכולה לדבר רק במסרים, במהלך השבוע אני גם אתן את כתובת המסנג'ר שלי. גלישה נעימה, עמית
אני עמית, מנהלת הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להתנצל על כך שלא הייתי נוכחת בפורום בימים האחרונים ובעיקר ביום חמישי, היום בו שודר הפרק הראשון של הסדרה. הסיבה היא, שהדפדפן שלי כנראה נדפק וגם הפונט העברי נדפק לגמרי והייתי צריכה להתחל את המחשב וכל מני. עכשיו גם האינטרנט חזר, ממש לפני חצי שעה. אני מתכוונת להיות נוכחת בפורום מעכשיו על בסיס יומי, בלי נדר