שלום לכל הגולשים - חדשים וותיקים!

פּלפּל

New member
שלום לכל הגולשים - חדשים וותיקים!

לפני כחודש הפורום עבר כמה שינויים שעיקרם הרחבת תחום העיסוק (ספרים, כתבי עת, דיסקים ותקליטים) והחלפת המנהל. בתקופה הזו כתבו בפורום גולשים רבים: חלקם אקראיים וחלקם הפכו לקבועים, סוחרים ונציגי חנויות שונות, ספרנים, אספנים ו"סתם" אוהבי ספרים ומוסיקה, וכמות ההודעות החדשות גדלה במאוד. כדי להקל על מציאת ההודעות ולרכז את כל הפריטים הרלוונטיים בשרשור אחד, אני פותח כל שלושה ימים (כשההודעות מפסיקות לקפוץ) ארבעה שרשורים ראשיים:
ספרים למכירה/החלפה
חיפוש ומציאת ספרים
דיסקים ותקליטים למכירה/החלפה
חיפוש ומציאת דיסקים ותקליטים
בשיטה זו ההודעות נשארות בעמוד הראשי זמן רב (כמעט שבוע) ולא עוברות לעמודים האחוריים, וכדי להגביר עוד יותר את החשיפה לכל ההודעות שפורסמו, אני מרכז בכל שרשור שנפתח רשימה של הפריטים שפורסמו בשרשור הקודם באותו נושא. זו עבודה קשה ואני לא מתלונן
, אבל כדי להקל עליכם ועליי, אני רוצה לבקש להקפיד על כמה דברים בכתיבת הודעות:
לפרסם את ההודעה שלכם בשרשור המתאים
לכתוב את שם הפריט (הספר או הדיסק) בכותרת ההודעה
אם ברצונכם לחפש פריט מסוים וגם להציע למכירה/להחלפה פריט אחר -אל תעשו זאת באותה הודעה אלא בשתי הודעות שונות
רצוי לציין מחירים (המחיר בו אתם מציעים למכירה את הפריט או את המחיר שאתם מוכנים לשלם עבורו)
איך אפשר להשיג אתכם? נא ציינו אם במסר אישי, אימייל או ICQ/מסנג'ר. שימו לב, אסור לפרסם מספרי טלפון בפורום.
חוץ מ"מסחר", נשמח להמשיך ולדבר בפורום גם על חנויות יד שניה, על מחירים, על פריטים מיחדים, על אוספים מעניינים, על אתרי אינטרנט בתחום או סתם לקבל המלצות על ספרים או דיסקים טובים. אם יש לכם הצעות לשיפור הפורום, ביקורות או סתפ הערות, אתם מוזמנים לשלוח לי במסר אישי או בתגובה להודעה זו, שתשאר נעוצה כמה ימים בראש העמוד. תודה על שיתוף הפעולה! חג שמח ושנה טובה
, פלפל (יאיר)

לפלפל - יאיר ולידיעת כולם

כגולשת וותיקה אני חייבת לציין את הרוח החדשה שפלפל הכניס לאתר. המקום הפך, בזכותו, למשהו חי ופעיל (דברים שאי אפשר לומר על העבר. אני מאחלת לך ולכולנו המשך פעילות פוריה, קניות ומכירות מהנות וכייפיות והעיקר: שנה טובה לכוווולם. יהודית

דנטל

New member
שנה טוב גם לך ../images/Emo13.gif

בתור מי שגם מנהלת פורום שיש בו שרשורים מאגדים, אני יכולה להגיד לך שאתה יכול לשכוח מהקלה בכמות העבודה שלך. אולי מי שפה נמצא קבוע יפנים את מה שכתבת (ומי שקבוע פה גם במילא הוא כזה שמבין). האחרים ימשיכו בשלהם ולא בגלל שהם רוצים לעשות דווקא, אלא בגלל שהם לא מבינים כמה שעבודת השרשור קשה ולא קולטים שלשרשר הודעות למקום הלא נכון רק עושה נזק למידת החשיפה שההודעה שלהם מקבלת.

שיר m

Well-known member
כל הכבוד פלפל../images/Emo45.gif שנה טובה ו../images/Emo51.gif

למעלה