שלום לכל הגולשים !!!

שלום לכל הגולשים !!!

אני לא צעיר בגילי , אני בוודאי מבוגר מרוב הגולשים כאן . אני אוהב מוסיקה בסגנון אחר לגמרי, אני לא אוהב את ריטה, אבל ... שמעתי ברדיו את השיר החדש " אחרי שאהב " . ובכן : שיר מקסים, שיר ברמה גבוהה ביותר ( מגיע אפילו לרמה של בוב דילן - גם מזכיר את סגנונו ) לכבוד לי לשמוע אותו באתר של ריטה ולהנות . רונן

PRINCESS GINA

New member
בן כמה אתה../images/Emo35.gif 1111 ../images/Emo35.gif

אם כן אז כנראה שאתה באמת מבוגר מכולנו... למה לא תאמר בן כמה אתה
איך אתה משוכנע שכולם כאן על גבול ילדים?

PRINCESS GINA

New member
יכול להיות...

אבל בכל זאת..נעים מאוד..שני, בת 22... אל תיקח אותי קשה בבקשה..אני תמיד מגיבה רק בקטע של פירגון
בכל אופן..אני לא מגדירה את עצמי כמעריצה של ריטה, בגלל שהמילה מעריץ היא קצת מילה נרדפת ל-"קוקו" ואני לא כזאת.. אני מאוד אוהבת את ריטה כבר 20 שנים, ואני גם מכירה המון אנשים בגילך "המופלג" שמאוד אוהבים אותה
אני מקווה שכשיתחילו ההופעות (הלוואי שבקרוב) נזכה לראות אותך איתנו בקהל! אני אישית מבטיחה לשמור לך כיסא ליידי!
וולקאם לפורום...

מה את אוהבת את ריטה מגיל שנתיים ?

בכל מקרה תודה על תגובתך, נ.ב. גם לי יש בת ששמה שני , בת 14 , ודווקא אוהבת את הדג נחש...

PRINCESS GINA

New member
הדג נחש? וואלה...../images/Emo13.gif

אף פעם לא שמעתי אותם..אני לא כל כך אוהבת מוזיקה ישראלית אבל יש לי כמה פיבוריטים (ריטה, רמי קלינשטיין, עידן רייכל...)... בכל אופן...אני אכן אוהבת את ריטה מגיל שנתיים. ההורים שלי תמיד אהבו אותה וההופעה הראשונה שלה שבה אני הייתי הייתה בשנת 87...אני אומנם לא זוכרת כלום אבל אמא שלי מספרת לי המון...בכל אופן, בגלל שאמא ואבא שלי (כיום בת 45 ובן 50 ) אהבו את ריטה, גדלתי עליה ועל המוזיקה שלה..לא ממש הייתה לי אפשרות בחירה, אבל למען האמת- ריטה הייתה הבחירה שלי בכל מקרה לדעתי!
תמיד חשבתי שיש בה משהו מיוחד... אז כשכל הילדים בני גילי שרו שירים מקלטות ילדים, לי הייתה קסטה (זאת ששמים ברדיו...) עם שירים של ריטה...

tiaa1

New member
אני מבוגרת ממך, (57) אך צעירה בגילי

לא מגדירה עצמי כמעריצה-זה באמת לא מתאים לי. פשוט אוהבת את שירתה והופעותיה של ריטה.

מטסס

New member
גם אני כפולה:):)

אפשר להגיד שכבר מזמן יבש החלב על שפתיי אבל טעמו טרי ורענן כאילו היה זה אתמול...
(וכשאני אומרת חלב אני גם מתכוונת לזה - הרבה לפני המטרנה והסימילאק)

למעלה