שלום לכל הגולשים

שלום לכל הגולשים

אתמול חזרתי מ-11 יום טיול באיטליה. וכמובן שלקחתי איתי את המצלמה הדיגיטלית , ואת כל האביזרים הנוספים (סוללות לרוב , סוללה חיצונית , כונן קליק ודיסקים לכונן ומיני חצובה). לא צילמתי כמו שחשבתי (קצת פחות) כך שיצאו לי כ-700 תמונות. בקרוב אפרסם חלק מהן באתר שלי. מה שרציתי להגיד זה שראיתי המון תיירים ולא להאמין איך המצלמות הדיגיטליות נכנסו לשוק. כמעט ולא רואים מצלמות רגילות. אמיר.

noa_f

New member
ואפשר להבין למה

הנוחות המדהימה, היכולת לצלם כמה שבא לך בלי לעשות חשבון, האפשרות (ברוב המצלמות) לראות את התמונה על המסך´ציק מיד אחרי הצילום... האם יש צורך לפרט עוד?

noa_f

New member
לי יש פושטית

אם אתה זוכר, כתבתי שקנינו עבור הילד: Fuji FinePix 1400z

Axl-

New member
שאלה..

אני לא מצליח להתחבר לאתר הוא רושם לי כך: The daily bandwidth limit for this member has been exceeded. Click here for more information. אני מעוניין לראות את התמונות האיכותיות

אני יודע

זה מה שקורה כאשר שמים אתר אינטרנט במקום שנותן בחינם , והרבה אנשים נכנסים לאתר ועוברים את רוחב הפס המקסימלי ליום. אני מנסה להעביר את התמונות למקום אחר. אודיע לכם כאשר אעשה זאת. אמיר

Axl-

New member
שיחקת אותה אחי ../images/Emo9.gif

אחלה תמונות, נופים מדהימים. באיזו תוכנה אתה משתמש להעברת התמונות מהמצלמה למחשב ובאיזו רזולוציה?

../images/Emo51.gif

אני משתמש בתוכנה שבאה עם המצלמה , Camedia , כדי להעביר את התמונות למחשב (כאשר אני משתמש בכבל), אבל בדרך כלל בעזרת המדפסת (מדפסת HP שיש לה שני חריצים לכרטיסים של מצלמות דיגיטליות).

למעלה