שלום לכל הדייגים .

שלום לכל הדייגים .../images/Emo24.gif

וואלה התגעגעתי. חזרתי בשלום לארצנו הקטנה (היום) וכמו שאתם רואים אני בפורום. בטח היו הרבה שאלות לגבי האתר ,אז ככה. אני יעדכן אותו בימים הקרובים את כל המיילים ששלחתם שמרתי ואני אתיחס לכל אחד. יש כמה דברים שהייתי רוצה לשפר, אז אם יש רעיונות תכתבו לי. ביי אופיר

../images/Emo160.gif טוב שחזרת אלינו אופיר ../images/Emo70.gif

אני ארשה לעצמי לדבר בשם כולנו ואומר: התגעגענו
. ספר חוויות אם יש, על אחת כמה וכמה של דיג. ספר גם מה אתה מתכנן לעדכן באתר ומהם הרעיונות שחשבת עליהם....

alonps

New member
../images/Emo110.gifשלום רב שובך ציפורה נחמדת...

שלום אופיר, וברוך הבא
שמח מאד שחזרת לחופינו (היבשים במקצת). אלון

rondadon

New member
שלום שלום!!!

מה המצב??? איך היה בחו"ל???? היה דיג??? כי פה היה בכל אופן....... דווח! וטוב לראות אותך פה שוב ידידי...

ובכן........

קודם כל ברוכים הנמצאים לאחר שחפרתי קצת בארכיון הפורום והודעות קודמות הבנתי שהיה פה שמח (פחות דגים אבל הרבה קטעים) מה שהכי עניין אותי זה להקת הסלעים ששוטטה בחופי ארצנו
מעניין מהיכן הם הגיעו מה טמפרטורת המים והתאריך המדוייק. לגבי הדייג בקנדה: לא יעזור כלום אני ישראלי מדי בכדי לעמוד ב -5 מעלות עם רוח של 30-40 קמ"ש שמורידה את הטמפרטורה ל -10 אבל החברה שם תפסו דגים כמו שאנחנו טופסים סלעים(אני מצטער זה לא יורד לי מהראש) ראיתי northern pike במשקל של בערך 10 קילו כמויות של purch ו walleye אבל עם פיש פיינדר וסירה זה לא בעיה ולא חוכמה גדולה מאד מפונקים החברה שם. אני ניסיתי פעמיים לדוג ולא החזקתי מעמד יותר מרבע שעה. מה שכן מבחר הציוד בחנויות הדייג הוא פשוט מדהים ולצערנו מה שאנחנו רואים פה בארץ זה אפילו לא 0.01 אחוז ממה שיש שם. בקיצור היה טוב וטוב שהיה

zoharfi

New member
ברוך הבא ! אם תוכל לפרט קצת על...

הציוד שראית שם... ובמיוחד זה שמשמש לדיג סלעים
...

למעלה