שלום לכל ההונגרים,,,,,

ישRאל

New member
שלום לכל ההונגרים,,,,,

חזרתי הבוקר מהונגריה,,, מזל טוב לטומי על התפקיד החדש,,מנהל פורום,,ב ה צ ל ח ה,,, BT יש לי חשבון פתוח איתך,,,שלחת אותי ל,, marko utca בית סוהר,,הלכתי לשם ,,לא נותנים להכנס,, אני מבין שזו הייתה בדיחה,,זה נימצא ע"י ה,, nuygati הנה תמונות מכיכר הגיבורים ומהג´רבו,, יש עוד,,

ישRאל

New member
והייתי גם בהופעה,,

ב"אופרה ברחוב אנדראשי ,,היה רקוויאם של וורדי,,יצאתי פעור פה מההופעה ,,האקוסטיקה,,ממש על רמה גבוהה,,ובכלל הבניין בן מאות שנים,,ממש חוויה,

ישRאל

New member
למזלי היה מזג אוויר מצויין,,

ביקרתי במקומות שהייתי בהם גם בעבר,,זו הפעם השתיים עשרה שלי בבודפשט,, ובהונגריה,,בין השאר ביקרתי ב,, בית הכנסת היהודי בדוהנ´י וואצי,+ ג´רבו האי מרגית כנסיית מטיאש,וכל האיזור,, כיכר הגיבורים,+סצ´נני,,בית מרחץ,לדעתי בין המוצלחים, הפרלמנט,כולל סיור מודרך בן שעה השוק המקורה, בית האופרה ,כולל הופעה הבזיליקה,,בניין יפיפה,(כל האיזור בשיפוץ) ועוד,, כל מי שרוצה לנסוע ומעוניין בטיפים שיתקשר אלי במסר האישי ואשמח לעזור,,

גלי®

New member
יוווו , ישראליקו ,הייתי בטוחה שהבנת

שההפניה של ביטי היתה בדיחה ... וואלה.... אתה מוציא שם רע לחוש ההומור של ההונגרים ...

ישRאל

New member
אומר לך את האמת,,,

הייתי בסביבה הקרובה,,ומתוך סקרנות הלכתי לראות את הבניין,,וגם את הכניסה חשבתי שאולי הבניין שווה ביקור ,,אבל כפי שאמרת BT הצליח לעבוד עלי,, ואני חייב לו,,,,

B T1

New member
שרוליק--ספר לנו על כך...

שהלכת ל-Marko utca ובקשת להכנס לבית המעצר. מה אמרו ההונגרים? נכון שנעלם החוש ההומור ההונגרי המפורסם.

ישRאל

New member
ניסיתי להכנס ,,,

כאשר אישה יצאה,,כניראה ביקרה את בעלה,,ואז ראיתי את מצלמת הטלויזיה,,והרגשתי שאני מסתבך,,עשיתי אחורה פנה ,,וברחתי כל עוד נפשי בי,,

Man Dark

New member
ג´רבו וחברים.

לא יודע ממה כולם מתלהבים? אבל הג´רבו לא ממש משהו... אל תחסלו אותי פשוט, לא יודע, חיכינו שם חצי שעה עד שבאו ונתנו לנו תפריטים! (למרות שלא היה כמעט אפ אחד בפנים) לא היה ממש טעים, והילדים הקטנים יותר קיטרו כל הזמן שלא טעים להם או שמשעמם להם! אז דודה שלי הלכה וקנתה להם מעבר לפינה גלידה רגילה בגביע
בכול מקרה אני חושב שהם חושבים שהם יותר מדי טובים ובגלל זה הם מתנהגים ככה, המחירים בשמיים, שירות גרוע והעוגות, ככה... ...

reuven4u

New member
אתה צודק לחלוטין

zserbo מיעוד לתיירים, יש מקומות הרבה יותר שווים - עם עוגות שה zserbo אפילו לא מתקרב איליו....

טומי*

New member
ישRאל ברוך השב לארץ הקודש..../images/Emo127.gif

תודה על ברכותיך. אני רואה שנהנת וזה הרי העיקר בחיים.אשמח מאוד אם תספר סיפורים משם איפו שביקרת.ואם ישנן תמונות זה בכלל יהיה נחמד

למעלה