שלום לכל ההורים הגאים

רוננים

New member
שלום לכל ההורים הגאים ../images/Emo34.gif

שמחנו להכיר את הפורום. אנחנו זוג גייז שמגדלים ילדה מקסימה בת 4. מעונינים ליצור קשרים חברתיים עם משפחות דומות. רונן ורונן

ברוכים הרוננים ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

הגעתם בדיוק למקום הנכון... יש כאן המון כמותכם - אבאבא ואמאמא ... וילדים בכל מני גילאים וגילאות... יש לנו כאן מיז פיגי - שהיא ה"מרכזיה" של הפורום - שלחו אליה ניק-שם-מס' טלפון... ואחרי שיחה הכרותית קצרה - היא תוסיף אתכם לדפקשר שלנו. מייד תקבלו את הדף - ותוזמנו למפגשים ולמפגשות שלנו. וגם שמנתולה המארחת תיכף תופיע ותוליך אתכם למקומותיכם ותציע תקרובת. ובינתים ספרו: אימוץ? ממתי? איך לכם? אמא-ערבה .

רוננים

New member
המשפחה שלנו ../images/Emo65.gif

רונן ואני היכרנו לפני 12 שנים
ומאז אנו חיים ביחד. באופן טבעי החלטנו להרחיב את המשפחה. עם ספי התחברנו לפני 7 שנים
וביחד הגשמנו את הרצון להיות הורים
. אורי נולדה לפני 4 שנים
וגדלה בשני בתים קרובים וקשורים אחד לשני. בחרנו לחיות חיים פתוחים בנוגע להייתנו
. לשמחתנו הסביבה אוהדת ומפרגנת. רוב החברים של אורי הם מהגן שלה בהרצליה. למרות הפתיחות הרבה שההורים בגן מגלים, הרגשנו את הצורך להתחבר למשפחות הומולסביות, ולכן שמחנו לפגוש את הפורום. בשלב זה תודה לכל המברכים ומצפים להכיר את החברים. רונן

בדיוק בשביל זה..(ומשו לאמאשל פינוקי

בעצם, הוקם הפורום הזה... שתי המטרות הראשוניות שלנו היו:
להציג את המשפחות שלנו ל"ראווה" - כדי שיותר ויותר א/נשים יידעו שיש כל מיני משפחות - ויתרגלו "להכיל אותנו". (כולל הומואים ולסביות! )
להכיר עוד ועוד ילדים להורים הומולסביים - כדי לבנות לילדותים שלנו חברויות עם ילדותים להורים הומולסביים. כמובן שלא תמיד זה "נדבק".. יש ילדים שמייד הפכו לידידי נפש, יש שלא, ויש שזה קרה קצת יותר לאט... החוויה הנפלאה של השבת האחרונה היתה לראות איך היום, שנה וקצת אחרי, ובסה"כ לא יותר ממניין וחצי מפגשים - הם כבר מתפקדים כלהקה מאורגנת... (והיום חשבתי על פינוקי - ואיך הוא היה קצת מרוחק בהתחלת המפגש... ונזכרתי בחלק מהילדותים שלנו לפני שנה... וחייכתי... בעוד שניים שלושה מפגשים - גם הוא יהיה דגיג בלהקה...) וגם לאורי יש מקום שם... וחברות וחברים להכיר... אגב - היא ממש במקום טוב באמצע מבחינת הגיל

לפינוקי בהחלט מתאים להיות דגיג

בלהקה של ילדי הפורום, וכבר זיהיתי את הפוטנציאל של ילדים וילדות גדולים יותר- שהוא מאוד אוהב. ולגבי ההתחלה- נו, את יודעת איך זה בגיל הזה... (או שהפרש של יומיים עושה את כל ההבדל
), במקום מוכר הם מרגישים אלופי העולם ובמקום חדש הם בודקים כמה עמוק אפשר להתחפר בעורק הצוואר של אמא (הגב, אגב, כואב לי עד היום מהסחיבה שלו בשבת
).

הוא דג זהב פוטנציאלי ../images/Emo19.gif

וראיתי את המבטים שליכסן אל החבורה - ההצלחה מובטחת. אני בטוחה שעד היומולדת המשותף הוא כבר יהיה דג להקה בכיר... ובטיול הבא אין יותר סָבלות!!!! אצלי תפוסה עדיין המותן

אבא גאה

New member
רוננים הבאים ../images/Emo176.gif

אז קודם תענו לכל שאלותיה של ערבה ואח"כ נשאל עוד שאלות

colourful

New member
ברוכים הבאים הרוננים ../images/Emo13.gif

אותי מעניין לשמוע, האם לאורי 2 אבות ואם? ככה היא רואה את הדברים? או שמא יש לה אב ואם, ולאביה יש בן זוג? מהו בעצם מקומו של הרונן הלא ביולוגי? וגם, איך בדיוק אתם "מתחלקים באורי"? (עם ספי) (סליחה מראש אם לא הבנתי נכון, או אם השאלות אינן במקומן, ואם אני טועה במשהו תקנו אותי והאירו את עיני בבקשה)

רוננים

New member
הורות משותפת ../images/Emo20.gif

היא הדרך שבחרנו. כמו דרכים נוספות אהבה ומסירות עומדים בבסיס. הדרך עוצבה בשיחות ובהסכם הורות שנחתם בין שלושת הצדדים. בתחילת הדרך היתה לנו שותפה רביעית- בת זוגתה של אמא. מבחינתה של בובי שלנו- יש את הבית של אמא ואת הבית של אבא ורונני. חלוקת התפקידים היא כזו שכל אחד תורם את המירב האפשרי ולאורי יש שלוש דמויות משמעותיות בגידולה. בימים קבועים בובי גרה עם אמא ובימים קבועים עם אבא ורונני. הקרבה הפיזית והחברות בין הצדדים מאפשרים מפגשים משותפים רבים. בשבתות וחגים בדרך כלל נפגשים ביחד ולעיתים עם המשפחה המורחבת. אורי למעשה נולדה למציאות ברורה וטבעית מבחינתה. בחיבור זה הדגשתי מן הסתם את החלק הורוד בדרך שבחרנו. יש גם קשיים, נקודות תורפה, חילוקי דעות והיו גם משברים. ברגע שילדים מעורבים בחיינו, לנו כמו לכולכם יש את המחיובות והכח למצוא את הנכון ביותר במסגרת הבחירה שלנו. שוב תודה לכל המברכים - נעים להיות כאן. רונן

איזה יופי

זה כל כך כיף לראות שיש עוד ועוד משפחות
כי בדבר הזה אני ממש מסיונרית ככל שיהיו יותר יהיה יותר טוב לכל הקהילה(ככה אני חושבת) ובכלל זה נחמד שלשניכם יש אותו שם ברוכים הבאים

עינת א

New member
אם כך אזי אתפקד גם אני

בדרך כלל קוראת, כותבת מעט. נשואה לאשתי + 3, הקטנות תאומות בנות שנה+ - אז גם בזה את לא לבד. חזקו ואמצו, ו..מזל טוב לימי ההולדת !

עינת א

New member
תודה על כל הברכות

וכן, כנראה שזה יותר קל. דברים שהפריעו לי עם הגדולה - נראים פחות חשובים עם הקטנות. דוקא הציפיה לקושי עזרה להתארגן הרבה יותר טוב, כולל קצת עזרה מהמשפחה המורחבת. לעומת זאת הקושי העיקרי היה בהשארת משאבי אנרגיה לגדולה וביסורי המצפון כשהרגשנו שאנחנו לא מצליחות לתת לה מספיק. אבל נדמה לי שהיא עוברת את זה בשלום, וגם באמת שמחה באחיותיה. טיפים ? לזכור שבסך הכל מדובר בתקופה לא ארוכה של ההשקעה ההיסטרית, שאוטוטו הם מתחילים להעסיק את עצמם - ובזה שניים הם יתרון על פני ילד אחד. לזרוק רגשות אשם ויסורי מצפון לזבל הקרוב ולזכור שאתן האמהות הטובות ביותר בכל העולם עבור הילדים שלכן. וכן, להתאוורר מדי פעם אפילו לשעה קלה. להעזר כמה שיותר באנשים נוספים - בלי פאדיחה, כולם יוצאים מזה נשכרים. עוד משהו ?

למעלה