שלום לכל הותיקים והחדשים

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
שלום לכל הותיקים והחדשים../images/Emo65.gif

מה שלומכם ואיך עברו עד כה החגים? שחר התחיל שבוע שעבר פעוטון של ויצו ואני התחלתי בהתרוצצויות מראיון לראיון. כל כך קשה לי בלי שחר איתי. שחר בוכה כל בוקר 10 דקות ואז נרגע ואני ממשיכה לאכול את עצמי. היום השארתי אותו לראשונה עד 4 ודאגתי להעסיק את עצמי עד אז כדי שלא אשתגע כי עד אתמול ב-12 כבר הייתי בגן לקחת אותו. מה יש עוד לספר??? אהה כן, קיבלנו היום החלטה של בית המשפט לאישור שינוי שם משפחתו של שחר. ועדיין מחכים לדיון על מזונות. אולי מישהו יודע מה הסכום המינימלי למזונות??? והאם יש אפשרות שיוכל להתחמק מהמזונות או שיוותרו לו על 10 חודשים שלא שילם? האבא לא עובד (כנראה ייעצו לו לא להתחיל לעבוד עד פסק דין בעניין, כי לא אחד שיושב בבית). ומה קורה אם אישתו עובדת וידוע לי שיש לה כסף? (האם זה משנה משהו??? ספרו לי מה חדש אצלכם??? התגעגעתי אליכם אז קבלו
גדול ו
.

היי ליאת... ../images/Emo24.gif

וואו, בהצלחה בגן. כל ההתחלות קשות אבל תוך זמן קצר הוא ייהנה שם ותראי איזה כייך יהיה לך כל בוקר. אלה עכשיו בגן אחרי שנתיים ורבע אתי, וכבר טוב לה שם והיא שמחה ללכת. בקשר לשאלותיך- אין לי מושג. רק רציתי להגיד לך שיש לי חברה שבזמנו לא לחצה על גובה המזונות, רק רצתה איזה סכום שיעזור לה להסתדר, ואח"כ כשהאקס עלה בסולם הדרגות בחברה והתחיל להרוויח ממש טוב, היא לא הצליחה לשנות את הסכום. מסקנה?! להילחם עד כמה שאפשר על הסכום המקסימלי. אולי להתייעץ עם נעמ"ת? בכל אופן, לא לחשוב שאח"כ תעלי אותו כי מסתבר שזה לא פשוט. בהצלחה! נשיקות חגית

גלי10

New member
חגית ../images/Emo13.gif

טוב לשמוע שעניני ההתאקלמות בגן הסתדרו אצלך
ולענין המזונות , לא שאני מומחית אבל למה אי אפשר להגיש בקשה לשינוי הסכום , אם ההכנסות משתנות באופן משמעותי? נדמה לי שקראתי באיזה מקום שזה ניתן אם יש שינוי דרסטי. ובכלל שהנושא הזה נשאר פתוח לתמיד כי האם "לא יכולה" לערוך עבור הילדים הסכם זה או אחר שאינו "הגיוני" ולהתחייב עליו לעתיד מאחר והמזונות מגיעים לילדים והם התובעים. גם הסכם ויתור לגמרי על מזונות יכול לא לתפוש כי הוא בעצם לא לטובת הילד. אני מקווה שאני לא טועה. והילד הוא זה שבעצם תובע ויכול לתבוע גם בהמשך (גם אם זה באמצעות האם). ולליאת , ברוכה השבה
וטוב לשמוע את העדכונים
.

טוב, רק לומר היי... ../images/Emo140.gif

אני לא ממש ממש בבית כאן, אבל אוהב להציץ ולראות מה נשמע, מפעם לפעם. לא להציץ כמו במציצנות, אלא כמו שעוברים ליד חדר הילדים בלילה, זורקים מבט לראות שהכל בסדר וממשיכים הלאה. הפורום הזה מאוד אהוב עלי. גם בין הקוצים שמתפרצים כאן לפעמים יש פרחים שריחם הטוב אינו פג, ואביגיל, האמא הגדולה, הטובה והמיטיבה ראשונה לכולן. נו פסדר, גם לכולם. משהו קטן לגבי מתחזים: לפורום אחר שאני נמצא בו הרבה - פורום טריויה באורט, למתענינים - נכנס פעם מישהו שאני מכיר כמתחזה כפייתי וצהל בגאווה איך התחזה באיזה פורום לרפואה טבעית כחולה סרטן שהחלים באיזו דרך מופלאה, גיחי גיחי. מיד רצתי לפורום ההוא ומצאתי מקום מאוד חביב ומועיל, בהנהלתה של אסתר שמיר, ואני מאוד נהנה לעבור שם, ולמצוא תועלת, ואולי אפילו להועיל, לפעמים. אז הנה, אפילו מתחזים מהסוג הירוד ביותר לא יכולים לשער לאיזו תועלת הם עשויים לגרום, לפעמים, לא בכוונה. כן, ודאי שגם לנזק. ודאי. אבל כל אלה צדדים שונים של החיים, ורק ממרחק של זמן אנחנו יכולים להבין את ההשפעה האמיתית שלהם עלינו. אז לא להתרגש, לא מהנחשים ולא מהזיקיות ולא מהטפילים. כולם חלק מאותה מערכת. אוף, איזה פילסוף ארוך יצא לי. זה בשביל כל השתיקה הארוכה... אז נשיקות.

אני מצטערת

אז למי שלא יודע עדיין (וזה לא היה סוד , רק שזה לא ממש רלוונטי לפורום הזה ) זה הכינוי השני שלי כאן בפרדס. שהשתרבב בטעות. (מאוד סימבולי לימים האחרונים
)

אוריגמי יקר

אותה נקודה שהעלינו נאוה ואני גם. לא לקחת את זה אישית ולהאמין שלמישהו יצא טוב מכל זה.

אני מצטערת

אז למי שלא יודע עדיין (וזה לא היה סוד , רק שזה לא ממש רלוונטי לפורום הזה ) זה הכינוי השני שלי כאן בפרדס. שהשתרבב בטעות. (מאוד סימבולי לימים האחרונים
)

למעלה