שלום לכל החברה בפורום.

שלום לכל החברה בפורום.../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני פונה לכולכם ,ומבקשת עצות ורעיונות, כיוונים כל שהם ,אני יודעת שבפורום הזה כולם עם " ראש על הכתפיים". "אתם גדולות מהחיים"והרבה מאוד אני לומדת מכם . ולכן אני פונה אליכם.. הבעייה שלי . העסק הקטן והאהוב שלי לא מתפקד כמו שצריך. אין פרנסה.זה עצוב,זה כואב,אבל זה המצב כרגע. מה עושים? אשמח מאוד לשמוע רעיונות,ובכלל כל דבר. בברכת יום מבורך. אביבה.

לפני הכל ,תודה.../images/Emo24.gif

העסק שלי .אני מאסטר רייקי מסורתי, מאסטר קרונה,וסייקם. מלמדת מטפלת ומייעצת. מאסטר בפנג-שואי. וידע רחב מאוד בתחום ארומתרפיה, וכל זה מתנהל מהבית שלי, ואני מגיעה לכל מקום, אני מוכרת שמנים ומשחות וכ"ו אני לא מרחיבה בנושא הבנתי שאסור שיהיה פרסום. הוצאתי פרוספקטים וכרטיסי ביקור. אני רשומה כעוסק מורשה. עד לפני 3 חודשים עבדתי מאוד יפה, ועכשו ממש עצוב ,אין עבודה. זהו תחום בחיי שאני מאוד מאמינה בו,ובדרך הזו. מקווה שתוכלי לייעץ, אני פתוחה לכל עיצה ורעיון. תודה רבה
. אביבה.

ריביקי

New member
את עושה סדנאות

רייקי בבית
אני מכירה מישהי שעושה סדנאות כאלה בבית עם קבוצה של חמישה שישה אנשים בבית. ודווקא הולך לה טוב,לאט לאט הקבוצה גדלה. זה גם הביא לה עוד לקוחות לטיפולים.

בעבר עשיתי סדנאות../images/Emo24.gif

התקופה הזאת שפתחתי את העסק, בערך חצי שנה. התמקדתי יותר בשמנים,רקיחה,ומכירה. לפני שבוע החלטתי לחזור ולעשות סדנאות. תודה לך. אביבה.

ריביקי

New member
קודם כל אין בעד מה תמיד בכיף.

כן סדנאות זה טוב, תמיד אפשר למכור את השמנים ככה , אולי תנסי לשלב רפלקסולוגיה שמאוד הולך היום. והילינג גם מאוד הולך,אולי קריאה בכף יד. היום אנשים הרבה יותר רוחניים וזה מעולה בשבילך אולי תארגני מדיטציה מודרכת בקבוצה יאללה גם אני באה. מחזיקה לך אצבעות.

אירית י

New member
לחוש השמיני

מה דעתך לנסות את במרכזי פנאי וספורט (קאנטרי) למיניהם. הם מחפשים כל מיני חוגים ופעילויות שונים מהמקובלים ולדעתי דווקא ישמחו למפגשים מהסוג שאת עושה. דבר שני, את יכולה לנסות במתנ"סים - שוב, כולם מחפשים חוגים ייחודיים. ועוד עצה אחרונה, גני ילדים פרטיים מחפשים בדרך כלל בסביבות יום המשפחה (בחודש שבט) פעילויות להורים בלבד בשעות הערב, את יכולה לנסות גם בכוון הזה (עצה לשנה הבאה). ב-ה-צ-ל-ח-ה

Rוני

New member
לחוש השמיני

התקופה הזו היא תקופה קשה מאד לעסקים, כידוע נסי לחשוב יצירתית על רעיונות מטורפים כדי להפוך את הטיפול גם לחוויה. מעבר לצורך. כלומר: ארגני פינה נוחה אם את הולכת ללקוחות קחי איתך נרות ריחניים לאוירה ומוסיקה רגועה ועיבדי בחצי חושך. אם זה אצלך חישבי על פינה מיוחדת, כרים, נרות, סדירות פרחים (מלאכותיים) וכל מה שנראה לך מיוחד כדי שלקוח יבוא גם בשביל ההנאה את עושה רק רייקי או עוד טיפולים? בידקי את המחירים שלך לעומת המתחרים המשיכי לפרסם בכל מקום שאת יכולה, חלקי פליירים ספרי על מה שאת עושה לכל מי שמזדמן לך (בלי להיות כפייתית) חיברי למטפלים משלימים למשל: האם יש חדר ספורט בסביבה שלך? תציעי שם את הטיפול שלך ללקוחות שלהם האם יש מרכז טיפולים אלטרנטיביים? הצטרפי אליהם עשי הדגמה אחת בחינם אנשים שהטיפול עושה להם טוב יגיעו שוב זה בשליפה אנא כווני אותי מה מכל זה עשית עד עתה במה ראית הצלחה והיכן לא ראית שינוי

את כל מה שציינת עשיתי ובגדול.

אני טיפוס מאוד יצירתי,ויודעת ואוהבת להעניק. ויתכן שזו פשוט תקופה לא קלה . אני מתכננת לעשות סדנאות . אביבה.

Rוני

New member
אם כך

צריך לחשוב מעבר לזה ונכנסתי רק לרגע תוך כדי כתיבת חומר מה לגבי התחברות למכוני כושר? גם שם זה לא הלך? במקום בו אני גרה יש מכון פילאטיס יודעת שיש שם מרפאים אלטרנטיביים ומסג'יסטים שנותנים שם טיפולי תמורת עמלה למכון עצמו) אני יכולה לשאול קצת יותר אם את רוצה כיצד הם מקדמים את עצמם בתקופה הזו כיוון שאני לא בתחום מניחה שאקבל תשובות ללא בעיה מרובה

מאחלת לך הצלחה ../images/Emo140.gif

לקוח מרוצה אחד מביא אחר ...כמו שאמרו כבר רבות וטובות לפני ..שיווק טוב בכל מקום ובכל דרך ...זאת הדרך לגדול , לכל מקום שאת הולכת שווקי את עצמך , לכי תמיד עם כרטיסי ביקור ...ותני אותם לכל אחד שאת חושבת שמתאים... והכי חשוב תאמיני בעצמך ...ותאמיני בהצלחה שלך ...

Rוני

New member
כרטיסי ביקור

אם כבר עלה הנושא כדאי לעשות מאמץ ולהכין כרטיס ביקור עם לוגו או כרטיס ביקור עם סמל/תמונה שיסמן משהו מרוח העסק ממליצה על כרטיס עם צבע ולא על כרטיס שקוף או כרטיס שחור לבן (המחירים לא בשמיים במיוחד לא בדפוס דיגיטלי) מאד חשוב מאד יצוגי ומאד מרשים

שש שבע

New member
אחת כמוך כצ'ופר בעסק שלי,

יכול להיות משהו אדיר, כמה את לוקחת לטיפול?

אחרי שקראתי את התגובות

מצטרפת לכל ההצעות שנתנו לך כאן ומציעה אולי לפנות איכשהו לזוגות שיזמינו פינוק לירח הדבש, למסיבת רווקות ועוד אירועים כאלה.

Rוני

New member
הרצאות לזוגות

ולקבוצות בהחלט רעיון טוב הדגמות מינימליות והזמנה לטיפול שלם

אירית י

New member
שיו, אמא בריבוע - רעיון גדוללללל|כן

אולי אפילו לפנות לבתי מלון לבדוק שם אם תוכלי לעבוד על בסיס אחוזי רווח מטיפולים, או לסלוני כלות, להציע את השירות כחלק מטיפולי יום הפינוק לכלות.

אירית י

New member
תוכלי לשלוח לי ולכל מי שיכולה לקדם

אותך, פרטים שלך במייל או דרך המסרים. אני עובדת עם הרבה גנים פרטיים ואוכל לתת להם את הפרטים שלך. כמו-כן אני עובדת גם בקאנטרי בריזה, במרכז ספורט בגין, ובקרוב גם במתנ"ס אזור - כולם בחולון. אם את מעוניינת אוכל לנסות לקדם אותך.

אירית י

New member
טעות קטנה

האזורים שלי הם: חולון, אזור, בת-ים, ראשון לציון (הרוב המכריע הוא בחולון)

למעלה