שלום לכל החברה הנחמדים שנמצאים תמיד פה לנסות

שלום לכל החברה הנחמדים שנמצאים תמיד פה לנסות

לעזור. אימי סובלת כבר למעלה מ4 חודשים מכאבים ביד ימין ומבצקות ברגלים ומכאבים ברגל ימין. הרופא נתן לה פוסיד וזה עזר קצת אבל עדין נפוח וכאבים.עשינו בדיקת דופלר והכל בסדר שבוע שעבר עשינו אקו לב וברוך השם הכל בסדר. לפני כחודש היא היתה אצל אורטופד בבית חולים לניידו והוא לא מצא משהוא מיוחד אלא רק כאבים בגלל הגיל הוא דיבר על משהוא ניווני והוא המליץ על אלגוזין. הכל טוב ויפה אבל לאמא מאוד כואב וגם ככה קשה לפיליפינית לתת לה כדורים נגד כאבים ומאז שהתחילו הכאבים והבצקות ברגליים אמא שלי יושבת על כסא גלגלים ולא זזה. האם הכל קשור לאלהציימר?מה עוד ניתן לעשות?כמה אמא תסבול. דרך אגב רופא המשפחה דבר בהתחלה על דלקת חמורה אבל לא נתן אנטיביוטיקה כי אין מוגלה אלא רק את הפוסיד. מה עוד ניתן לעשות?לאמא כואב ולי כואב לראות אותה סובלת וגם ככה בגלל שאני נכה ונעזר במקל ובבן אדם בהליכה קשה לי לעזור הרבה. מישל-אלי

לא ציינת בת כמה אמא

אבל בהחלט יתכן שהיא פשוט מזדקנת. בנוסף, כל אדם מגיב אחרת לכאבים. האחד יקח כדור וילך, למרות הכאבים, השני ילך ויוותר על הכדור, השלישי יקח כדור וישב במיטה, כל אחד ותגובתו. המצב הפיסי של אמא לא יורד בגלל האלצהיימרף אבל בגלל האלצהיימר היא מאבדת רצון להמשיך לתפקד רגיל, כי היא כנראה לא יודעת מה זה תפקוד רגיל יותר. עשית את הכי טוב שאתה יכול. לקחת אותה למיטב הרופאים שאמרו את דברם. מה אפשר לעשות עוד? לא יודעת, צריך בשביל זה להכיר את אמא. מה שבטוח, להתפלל זה תמיד טוב, לכולם. מקווה שעזרתי לך. בכל מקרה, תבוא לבקר שוב, בסדר?

מחלה בשניים? גורם אחד משותף....

העובדה ששניכם חולים יכולה להקל על אבחון המחלה. קח את הסימפטומים המשותפים ותסיק מסקנות. לדוגמא - האם הנפיחות נגרמת דוקא מהתרופות?

תודה רבה על ההתיחסות

ודרך אגב אמא בת 78 שלדעתי זה עוד צעיר. אבל מה בכל זאת עושים כדי לשכך הכאבים?העניין של הכסא לא כל כך מפריעה כמו הכאבים שהיא מרגישה ואתה שומע ממנה על הכאבים גם אם היא לא מדברת ברור. אתה רואה גם את הכאבים שהיא עושה פרצוף. בתקווה שתאריך ימים אז מה היא תסבול כל הזמן? מישל-אלי

ענתי44

New member
מרפאת כאב

בבתי החולים יש מרפאת כאב, שם מתמחים בפתרון בעיות כאב. מאתרים את הגורם ומטפלים גם בכאב. אמא של חברה שלי, שסבלה מכאבים, ולא עזר לה כלום טופלה במרפאת כאב וחל אצלה שיפור רב. מה כבר יש לך להפסיד?

אליהו הדר היקר

נכון הפוסיד מוריד נפיחות, צריך להתאזר בסבלנות אם לא עוזר יש להגדיל את המינון רק לפי הוראת הרופא. יכול להיות בעיה בספיגת הנוזלים בגוף והכליות, אנני רופא אבל יש ללכת שוב אחרי גמר התרופות לרופא משפחה ולומר שיש עוד נפיחות .כנראה הוא יפנה אותך למיון אם כלום לא יעזור.מה גיל אמך?

למעלה