שלום לכל החברים היקרים שלי

emmy5

New member
צהוריים טובים לכם ..תפוז עשה לנו

תרגיל ..איך זה להיות דתי ? אין אינטרנת .. שבת שלום לכולם ..מה שלומכם? מתגעגעת ..

yaely2

New member
מנהל
שלום לכל החברים היקרים שלי../images/Emo34.gif

שבת שלום יש דגל שחור בים איפה כולם? הלכו לים?
איפה חנה? נסעה לרעננה. שיר השכונה נתן השראתו וכל אחד עזב את ביתו
אין איש עזבו כולם אולי לפה אולי לשם אני מכורה אליו כמו לסם אולי הפורום נחסם?

jacobf2

New member
שבת שלום לכולם.

עד לא מזמן היתה תקלה ב"תפוז".תקלה ארוכה מאד.

zigd

New member
ליעלי רוב שלומות ../images/Emo54.gif

היי יעלי . נכון הלכו לים . אבל כבר חזרנו , דגל שחור לא היה . כי בחוף שאנו הולכים אין דגלים , והדבר היחידי המסמל שזה חוף , זה מים שמיש חתיכות , והרבה . ובגדי ים שחורים מונחים בצד הרוחצים. כך זה כאשר הולכים לים כמו אכזיב , חול משגע חתיכות לא רעות כלל, חתיכים גם כן , ורק אנו בני השישים מה שנותר לנו לעשות להציץ ולחלום על התקופה בני השלושים פלוס כפי שציין פזי.ובנתיים "אל גינת אגוזי ירדתי" לראות הפרחה הגפן הנצו הרימונים . מאוחר יותר אשוב . שבת שלום

emmy5

New member
צהוריים תובים ,תפוז עשה לנו ...

תרגיל ..איך זה להיות דתי ? אין אינטרנת .. שבת שלום לכולם ..מה שלומכם? מתגעגעת ..

emmy5

New member
חה חה ..חשבתי שאתם לא רואים אותי

עכשיו אני כאן פעמיים ..שלום לכולם...

yaely12

New member
זיגי צריך דרכון למדינת אכזיב?../images/Emo65.gif

שלום לזיגי ושלום לכל החברים,
אני זוכרת את התקופה בה אביבי ביקש שמדינת אכזיב תוכר כמדינה בתוך מדינת ישראל. כל הנכנס והיוצא לאכזיב וממנה הוחתם דרכונו, כנהוג בכל הארצות המתוקנות בעולם. האם זה עדיין כך? האם לאלי אביבי יש עדיין זקן עבות וארוך כפי שהיה לו בעבר? הוא דמות מיוחדת מאוד. יעלי הגולשת פה בכיף

zigd

New member
יעלי ../images/Emo54.gif

ליעלי ולכל המתענינים . למדינת אכזיב כיום הכניסה פשוט עם כסף לא דרכון ולא תעודת זהות . אלי כיום אדם מבוגר עם זקן לא גדול , חי במקום , מארח חברים , אנשי העולם הרחב , אך לא כפי שיה בעבר, כל החפץ מגיע ובתמורת כמה שקלים נכנס ומבקר במקום . יש לו מוזיאון יפה גם במקום וגם בכרמיאל ( מוזיאון לאוצרות ים ) ניתן לשלב מנוחה קצרה במקום ולהמשיך רגילת או ברכב לכוון ראש הנקרה. לרדת לנקרות ברכבל . או רגלי דרך הים , המקום כיום מפותח מאוד . המראה במיוחד אחרי הצהרים כאשר השמש נמצאת בתחילת השקיעה צבעי המים מתוך הנקרות אין מראה מרהיב מזה ועל כך ,יעיד חברי פזי איש ים אשר מכיר את מראות הים בכל שעות היום . פזי היש יפה יותר משקיעה בהיותך בלב ים ? ולכל החברים המעונינים לצאת לביקור באזור זה מוכן אני תמיד להיות לו לעזר ולמורה דרך במקום . שלכם זיגי

pazi66

New member
זיגי, שלום, בזמנו היתי בן בית אצל

אלי אביבי. בשרותי הצבאי ,באחד מתפקידי, היתה לי תחנת מכ"מ על גבעה מעל למדינתו של אלי צמוד לממלכתו בתחום אחריותי היתה גם תחנת המכם הנוכחית בראש הנקרה. שוטתתי באיזור רבות בכל מיני שעות מוזרות התארחתי לעתים תכפות אצל אלי והיו לנו שיחות ארוכות ורבות לא, זיגי אין יותר יפה משקיעה בלב ים , בכלל אין דבר יותר יפה מנפלאות מרחבי הים, מים שקט, מים סוער וגועש, מהריח המיוחד באויר, מרעש הגלים והקולות המיוחדים,הרוח. השחפים, הדולפינים המלוים אותך לעתים קרובות......קשה מאד לתאר או לדמיין את זה ורק אלה שבילו ימים ולילות בים מכירים את ההרגשה ואת ההתמקרות לים יופי זיגי, באמת תארגן לפורום ביקור אצל אלי ובראש הנקרה

pazi66

New member
בדיחה ../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

שרה נתניהו הגיעה לשערי שמיים. בשער, מאחורי גבו של המלאך בכניסה, ראתה קיר ענק מלא שעונים. "מה השעונים האלה?" שאלה. "אלה שעוני שקרים", ענה לה המלאך. "לכל אדם עלי אדמות יש שעון כזה. בכל פעם שהוא משקר מחוגי השעון זזים". "של מי השעון הזה?" הצביעה שרה על אחד השעונים. "זה השעון של הנזירה תרזה", ענה לה. "המחוגים שלו אף פעם לא זזים". "ושל מי זה?" שאלה והצביעה על שעון אחר. "של אברהם לינקולן", ענה לה. "המחוגים שלו זזו רק פעמיים מה שמלמד אותנו שהוא שיקר פעמיים בחייו". "ואיפה השעון של ביבי?" שאלה שרה. "על התקרה אצלי בחדר", ענה לה. "אני משתמש בו כמאוורר".

bimbo.

New member
ערב טוב ידידים וידידות../images/Emo141.gif

נכון שהשקיעה מעל הים היא יפהפיה, אבל..... האם ראיתם את הירח במלואו מעל הכנרת? בהיותי נערה, שטתי פעם בסירה על פס הכסף שסימן הירח על הכנרת. חוויה לא רגילה.

pazi66

New member
פה אני מסכים איתך לחלוטין זיגי

לפחות לראות, להציץ, לפנטז ולחלום עבודה נעימה בגינתך שולח לך תמונה של פרחים בגינתי

yaely12

New member
קודם לימות? עכשיו לחלומות?../images/Emo1.gif

שלום כולם פה
איזה ריח פרחים יש פה בזכות הגינות הפרטיות. חבל חבל שאתם ישנים ומפסידים את זה. יעלי מריחה בכיף

pazi66

New member
שלושה שירי שבועות../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

חג שבועות תעשה לך בסוף דף הקישור שלושה שירי חג....ללחוץ על 1, 2, ו-3 בונוס מנגינת "סלינו"

למעלה