שלום לכל החברים והרצאה בת"א

akira

New member
שלום לכל החברים והרצאה בת"א

[ההרצאה למטה] מצטער להפריע במסיבה, אבל משום מה כולם מדברים כאן על מזג האויר... כאשר הנושא של הפורום הוא לפי מיטב הבנתי (ולפי הודעת המנהל) *תמונות ומידע על המתרחש באטמוספירה ובחלל. *מאמרים למתחילים ולמתקדמים בנושאי מדעי האטמוספירה והחלל. *מידע בנושאי גאוגרפיה ואקלים. *תחזיות אסטרונומיות לשנים הקרובות. *מעקב ותחזית אחר מזג האוויר של השמש:סופות שמש,אורורה וכתמי שמש. *מחקרים חלוציים בתחום החלל. *אסטרופיזיקה יחסותית (כל תחומי הפיזיקה המודרנית). *כל הקשור לגיאופיזיקה. ישנו פורום מזג-אויר שהבנתי שהוא בעייתי, אז בבקשה או שתפתחו פורום חדש מזגאויר עם מנהל נורמלי או לשנות את תיאור הפורום. ולפני שתגידו למה אני לא פותח נושא - פשוט מאוד, כי תוך 3 שעות הוא יידחק למטה בגלל הודעות על מזג-אוייר ועכשיו להרצאה - ב23 לספטמבר, תערך הרצאה מטעם "מסלול" במסגרת אייקון בנושא "חקר מערכת השמש: אז היום ובקרוב" בשעה 12. ב24 לספטמבר תתקיים עוד הרצאה מטעם מסלול "בעקבות האסטרונאוט אילן רמון". ליותר פרטים, על ההרצאות,אייקון, ומה שבינהם ניתן לבקר ב icon.sf-f.org.il

Tarkun

New member
כמה שאני מסכים איתך...

אין לי שום מושג ועניין באקלים ובמטאורולוגיה, אך אני רואה שכמעט כל ההודעות פה הן על מטאורולוגיה. למיטב זיכרוני, בימי הפורום הראשונים, יניב אמר שאם יהיו פה יותר מדי הודעות מטאורולוגיות, הנושא ישתנה לחלל בלבד. אז...

א ס ף ב

New member
יניב לא אמר דבר כזה. לפחות לא

לנו בפורום. אבל תנו הזדמנות. בסה"כ הפורום קיים שבוע וקצת ומאגד בתוכו נושאים "כבדים" ולדעתי, עד עכשיו, בהצלחה לא מבוטלת. נתחה של האסטרונומיה עדיין מכובד, וכמו שערן כתב, דפדפו אחורה, היכנסו לקישורים ותיווכחו בעצמכם. כרגע אומנם רובו מורכב מפליטי פורום מז"א. אולי תוכלו אתם לתרום מהידע האסטרונומי שלכם, להרחיב את אופקינו או/ו להסב את תשומת ליבם של חובבי אסטרונומיה נוספים לפורום.

ברוך הבא וחבל שלא פירסמת זאת לפני כ

כמה ימים, כי זה קצת מאוחר אבל נשתדל (חלקנו להגיע). פורום זה משלב חלל עם מז"א. לא נכון שרק מז"א. תעבור בדפים ותראה כמה מאמרים תמונות שאלות ותשובות בנושא חלל היו

קדימה קח על עצמך את האתגר

להוסיף לחברי הפורום שלדעתך חסר! נענה לאתגר? או באת רק לנזוף??

יניב ריז

New member
חברים -אני נאלץ לחסום חבר../images/Emo10.gif

לאור הפרת תנאי התקנון של הגולשים בתפוז אני נאלץ להזהיר לפני חסימה- החבר "ערן לוי 001 החמור"-אם לא תשנה את הניק הפוגע באופיו-תחסם לאלתר!!! מתנצל מראש במידה ואאלץ להשתמש באופציה הזו... חג שמח לכולם!!!

עזוב אותו יניב, נסיון כושל של בועזו

של בועזון הברווזון להקניט אותי....אל תחסום אותו. הוא מנסה לגרור אותך לשטויות. אל תיגרר אחי. תתעלה מעל טיפשותו

NadavG

New member
ערן, אין לו הרבה ברירה

זה בתקנון, ובתור מנהל פורום אין לו ברירה. אתה יודע, הנהלת הפורומים...

למעלה