שלום לכל החברים.חזרתי מהדיאטנית

לחוצונת

New member
שלום לכל החברים.חזרתי מהדיאטנית

ולא תארתי לעצמי כמה נקשרתי לפורום בימים האחרונים. אפילו לפני שאני מספרת לבעלי אני רצה למחשב...בכל-אופן,אני מאוד חששתי מזה שלא ירדתי מספיק ושאני נעצרת ושאולי הטבעת לא מהודקת מספיק.. הדיאטנית היתה מרוצה כי ירדתי במשך חודש 11.5 ק"ג וזה קצת יותר מ-10% ממשקל הגוף שצריך לרדת בחודש הראשון. לפי מה שהיא אומרת בחודש שלאחריו צריך לרדת 4% ממשקל הגוף המקורי!!! היא הסבירה את ענין הידוק הטבעת ואמרה שלא הכרח המציאות להדק לכולם את הטבעת כי בסך הכל,כמו שעדי הסביר,הטבעת היא כדי לאפשר מעבר צר לחלק הגדול יותר של הקיבה וזה לא מה שיחסום אותנו מלאכול דברים שאסור לאכול. היא נתנה לי דיאטה של 1000-1200 קלוריות ליום ואמרה שעכשיו הרעיון הוא דווקא לאכול מוצקים יותר מנוזלים כי זה בעצם מה שנותן את הרגשת השובע. מקווה שזה עוזר גם לאחרים... הרגשת השובע. זה לא משנה

עדי.פ

New member
פשוט מצויין, לכי לפי ההנחיות

ותראי שהתוצאות לא יאחרו להגיע. תקפידי רק להפריד 3/4 שעה בין אוכל לשתיה

שלגיה**

New member
ללחוצונת

קודם כל ממש יפה על הירידה המרשימה,גם אני במצבך,נעצרתי ואין תזוזה על המשקל כלפי מטה,אך אני יודעת שאני בדרך הנכונה ואני לא חוששת. לאיזה דיאטנית הלכת? ומה היא נתנה לך בתפריט? אשמח אם תפרטי. שיהיה המון בהצלחה בהמשך...ואל תהיי "לחוצונת" . ערב טוב שלגיה

RomiVais

New member
היי לחוצונת ../images/Emo13.gif

טוב לדעת שקצב הירידה עומד בציפיות של הדיאטנית!! אני מקווה שהיא הרגיעה אותך ושאת כבר לא לחוצונת
תעשי בדיוק מה שהדיאטנית אמרה לך והכל יהיה מצויין! המון המון
רומי

למעלה