שלום לכל החברים

makanaonao

New member
שלום לכל החברים ../images/Emo9.gif

מישהו היה במעיינות חמים בהונגריה (או בולגריה)? יש המלצות? איזה מהחודשים הבאים עדיף ינואר/פברואר/מרץ/אפריל? שיהיה יום נעים, מקנאונאו

טומי*

New member
שלום לך...../images/Emo9.gif

אומנם עכשיו עדיין רק סתיו אבל בהונגריה במושגים שלנו זה כבר קר כמו כאן בחורף 7-12 ביום.בבולגריה לצערי אני לא מכיר,בהונגריה ישנם די הרבה מעיינות חמים ואם המטרה רק לנסוע למעיינות אז כמובן אפשרי הדבר גם עכשיו. בבודפשט אני באופן אישי מכיר ארבעה מהמעיינות ידוע לי שיש עוד. משהו אישי בתי היתה לא מיזמן בהונגריה והיתה באחת מהמעיינות בזמן שירד גשם והיא דוקא היתה בעגף הפתוח,וסיפרה שהיה כייף גדול.

makanaonao

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הרעיון לטוס למעיינות החמים הועלה כשישבנו כל המשפחה (אבל אני אטוס לשם רק עם סבא וסבתא)- וההחלטה לנסוע בינואר/פברואר/מרץ/אפריל הוא מפני שאני טסה לתאילנד עוד 9 ימים וחוזרת רק באמצע ינואר, עוד קריטריון הוא שאני מתגייסת בסוף אפריל ולכן הטיול המיועד יערך רק בחודשים הנ"ל... תוכל לתת לי את שמות המעיינות ו/או את כתובתן?.. תודה רבה לך
שיהיה יום נפלא, מקנאונאו

טומי*

New member
אז ראשית נסיעה טובה לך ../images/Emo160.gif

לתאילנד...(נשמע כייפי) אז ככה שמות יש לי כמה כתובות זה לא בעיה הרי המקומות הללו מוכרים לכל.אז הנחשבים לטובים ביותר זה גאלרט-GELLERT השני השם קצת מסובך ...סאצ´אנ´י-SZECSENYI זה נמצא בפארק מאחורי כיכר הגיבורים ליד גן החיות והלונה פארק.יש עוד...טארמל-TERMAL ובטח יש עוד רק שאני לא זוכר את השמות.בקיצור תהני לך בתאילנד ושתחזרי תבואי לספר סיפורים אם הפורום הזה יהיה עוד קיים

ישRאל

New member
רק בשבוע שעבר חזרתי מבודפשט

ואני מאוד ממליץ על הסצ´אנני ,בכיכר הגיבורים,,מקום נחמד מאוד יש שתי בריכות בחוץ ושתיים בתוך המיבנה,,מאוד נקי ומסודר מקבלים תא לבגדים וזה כלול במחיר,,המחיר כניסה הוא 1600 פורינט למבוגר,,רצוי להביא מגבת ונעלי בית,מגבת עולה 500 פורינט + ערבון,,שיהיה בכיף,,אני ממש מקנה,,,

למעלה