שלום לכל החברים

שלום לכל החברים

שלום אנשים יקרים, סוף סוף בעזרתם של יוני ושרית הצלחתי להכנס לפורום ולכתוב לכם. מקווה ששלומכם טוב ושאתם נהנים ממזג האוויר החורפי המענג והמהנה הזה. אתמול עברנו חוויה בלתי נשכחת עם גלי כשצילמנו תכנית בהנחייתה שתשודר ביום רביעי ה 1 לדצמבר. גלי הייתה הפתעה מוחלטת והציגה יכולות מדהימות של הנחיה בצורה מקצועית ומעוררת התפעלות. אני מבטיח לכם שעוד יהיו הצעות נוספות לטלוויזיה בעקבות ההנחיה של התכנית הזו. אני רוצה להודות לשרית על העזרה התמידית על ההרתמות למשימה ועל הפרגוןן והאהבה שלה כל השנים האלה ללא תנאים. מנדי את אוצר מהממממממם! וליוני המשובח והמצויין - עוד אוצר שאין שני לו איש יקר אחד האתר מקסים ומלא בהתרחשויות שינויים התפתחות. כל הכבוד לך! שמור על עצמך בצבא!!! זהו בנתיים. תבואו להופעות זה תמיד משמח לראות אתכם. התחלנו לאסוף כבר חומרים לאלבום הבא של גלי. זה בשלב מאד התחלתי אבל אנחנו מתכוונים לשם.... שיהיה עוד משהו מיוחד אעדכן אתכם חורף נעים ןתודה שוב לכולכם נשיקות אסף

אסף../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

סוף סוף, איזה כיף לראותך פה
כל הכבוד לך, והמון תודה לך, על כל מה שאתה עושה בשביל גלי
בקשר לאתר, אני באמת משתדל
מקווה שיום אחד הוא יהפוך לרשמי
אני לא יוני
אני אלירן
סוף שבוע טוב וחורף נעים גם לך מחכה לעוד עדכונים(סינגל חדש/תכנית חדשה/הופעות/אלבום הופעה חיה ועוד)
תמשיך לעשות עבודה נפלאה

שרית7

New member
השבח לאל שהצלחת להכנס לפורום

חורף מהמם ומסמר שיער! הייצי עושה עכשיו סיבוב עם מישעולית באוטו של שמואל עם חלונות פרוצים לרווחה. מקווה שסוף סוף יהיה חורף כמו שצריך כמו בזמנים הטובים

חייבים פגישת נוסטלגיה

הו אלוהים. אילו זמנים. כמה מצב רוח היה לנו.... בשפע. (בדיוק עשיתי אפצי) לא חסכנו בכלום. בואי נפגש איזה יום אחרי העבודה ונזכר.... יש בתל אביב באבן גבירול מסעדת שניצלים שקוראים לה .... "שניץ" לא יאומן!!!

שרית7

New member
שמעתי על שניץ!!! אתה זוכר את השקטי?

ה עוד קיים בכלל? רחלי בלייר לא רצתה בשום פנים ואופן להכנס וגם לא מישעולית דליחותית תולעת אשפתות מצויה. ובסוף הלכנו כל הדך מהטיילת עד יפו העתיקה בלחות מחרידה ובחזרה לאוטו כי כבר שילמנו חניון כמו סתומים השארנו את האוטו והלכנו ברגל לא יאומן

שרית7

New member
שכחת שאני צמחונית ממי

אתה לא מתבייש? אחרי כל מה שהיה ביננו לשכוח פרט כל כך מהותי.

אלי רן

נתקע לי היוני וקשה לי להשתחרר... זה בגללך. מבטיח לקרוא לך רק אלירן מהיום שבת שלום יוני אסף

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נורא, לך אני מרשה להתבלבל
הכי קל לזכור ולנטינו, לא? בכל מקרה, איך שבא לך

שלמונזה

New member
אסףףףףףףףףףףף ../images/Emo168.gif

אוי איזה כיף לראות אותך סוףסוף כותב כאן!!! מקווה שעכשיו תכתוב לנו קצת יותר בפורום, ותעדכן אותנו בכל הדברים החשובים שקורים לגלי.

למעלה