שלום לכל החיילים המשוחררים:)

bgtela

New member
שלום לכל החיילים המשוחררים:)

מזל טוב לרגל השיחרור!!! ברוכים השבים לאזרחות... כעת הזמן להתקדם הלאה ולחשוב על העתיד..כן כן קצת קשה לחשוב עכשיו על עבודה טובה ועל לימודים אקדמאיים...(בינינו מי לא היה מעדיף להיות עכשיו בתאילנד?) מבולבלים?,ויש לכם הרבה שאלות על כיוון עתידי..על הוואצ'רים,הפיקדון והמענק מהצבא..חושבים על תחום לימודים (משפטים,הנדסה,מנהל עסקים וכו') אבל לא ממש יודעים מה המצב שלכם בבגרויות? אם חסרה לכם בגרות אחת או שתיים?האם צריך פסיכומטרי בשביל להתקבל? ובכלל מה נתוניי הפתיחה שלכם? אז אל תדאגו... אני כאן ואשמח לענות לכל אחד ואחת מכם ... המון הצלחה.. bgtela יועצת לימודיי בגרויות ופסיכומטרי במרכז:)
 

oleg 1 2 3

New member
אני צריך האמת עזרה קטנה

עכשיו אני חייל משוחרר ויש לי בגרות חלקית ועכשיו אני הולך להשלים אותה במקצוע היחיד שסחר לי זה מתמטיקה 3 יחידות ונאמר עכשיו שסיימתי ויש לי תעודת בגרות מלאה 21 יחידות מה שצריך אז אחר כך זה גם פסיכומטרי להוציא .? כדי ללכת לאנשהו ללמוד אוניברסיטה מכללה \קורסים .?
 

bgtela

New member
שלום לך

ראשית ברכותיי על השיחרור, לגביי הבגרות החסרה ,ביררת זכאותך לפרויקט השרה? בכל מקרה מה הכיוון שלך?מה אתה רוצה ללמוד ? אתה עובד כרגע? מהיכן אתה? תפנה אליי במסר הפרטי ואוכל לתת לך הסברה ראשונית בהתאם לפרטים שלך. בהצלחה.
 
שים לב!אם חסרה לך רק בגרות אחת לתעודת בגרות-

מגיע לך לימודים חינם לאותה בגרות!!!! תביא אישור מב"ס שבאמת חסרה לך רק בגרות אחת ותוכל להרשם ללימודים בלחמן ואנקורי וכו' על חשבון היחידה להכוונת חיילים משוחררים!!!
 

DoubleD

New member
../images/Emo39.gif שלום לך

נשמח אם תישארי בסביבה ותוכלי לתרום לנו במידע מועיל !! תודה :)
 

bgtela

New member
בשמחה:)

ומה לגבייך? האם לך יש צורך בהשלמה או בשיפור בגרות? או אולי פסיכומטרי??:)
 

PneumaSonata

New member
אם כבר את פה , ננצל :p

גם אני השתחררתי בתחילת החודש, וחסר לי בגרות בתנ"ך ואזרחות, מה שאומר שאין לי בגרות מלאה בגלל זה, מה אפשר לעשות בנידון? :O
 

bgtela

New member
שלום:)

מזל טוב על השיחרור, האם יש לך וואוצ'ר? יש לך תיכנון לגביי לימודים אקדמיים? ומה לגביי פסיכומטרי:)? דברי איתי...
 
למעלה