שלום לכל החמודות!!!

mikloi

New member
שלום לכל החמודות!!!

ארינה, מה שלומך? איך הולך עם כל האירועים שלך? באמת, כשחושבים על זה, איך את מתמרנת לשמור על הדיאטה בין כל האירועים? אני כזו נטולת כוח רצון, שנראה לי שאני פשוט אמות בטטה, אם זה יהיה לבחור בין להיות שמנה לבין לאכול את כל הדברים הטעימים האלו שנמצאים לי מול העיניים.... מוזר שדווקא שיטת ה´מקרר´ עובדת עלי (את יודעת, זה שאני מחזיקה שם קופסאות של שוקולד וגלידה, כי מרגיע אותי לדעת שהם שם, מחכים לתמוך בי אם אצטרך...). ושני הגדולה והקטנה? ואלי? ופורומית? וסירופ שוקולד? ומתי עדי חוזרת? ורותרות, טוב, אנחנו מתכתבות כבר על בסיס חצי יומי לפחות.... נשיקות לכולן!!!!!!!!!

sweet14

New member
הצלחתי!

מהרגע שנכנסתי לפורום הזה התחלתי לעשות דיאטה ואתמול בערב אכלתי לארוחת ערב סלט עם כרוב וגזר וחצי כף מיונז והיום בבוקר קמתי ושתיתי 2 כוסות מים (אני כמעט אף פעם לא שותה מים תמיד דיאט קולה) ועכשיו צהריים מה לא משמין ובריא וטוב לדיאטה לארוחת צהריים? ולשתות 2 כוסות מים לפני שאני מתחילה לאכול נכון?

rutti

New member
כל הכבוד לך!!!

אני ממש גאה בך. זה מעולה שאת שותה מים וכן, זה מאוד טוב לשתות מים לפני הארוחה. אני ממליצה לך לאכול לצהריים שניצל טבעול עם איזה 4 כפות תוספת של אורז וכדומה ותוספת של סלט. זה גם מה שיש בתפריט של אחותי לארוחת צהריים ,גם היא עושה דיאטה. ואל תשכחי לשתות מים גם אחרי הארוחה. בהצלחה חמודה. רותרות.

sweet14

New member
../images/Emo51.gif

תודה.. זה ממש נהדר שיש פה תמיכה אני לא אוהבת שניצל טבעול... אבל מה עם שניצל רגיל ותוספת סלט והרבה הרבה מים זה בסדר?

rutti

New member
כן זה בסדר גמור.

אם זאת דיאטה ראשונה שלך את תרדי מאוד מהר גם אם רק תורידי את כל השטויות, הממתקים ותאכלי מסודר. וכמובן אל תשכחי לעשות ספורט כי זה הכי חשוב גם לגוף וגם לנפש. שוב בהצלחה.

sweet14

New member
../images/Emo35.gif

איזה סוגי ספורט הכי ובמשך כמה זמן? כאילו אם אני ילך כל יום אז במשך כמה זמן אני אצטרך ללכת?

mikloi

New member
תתחילי מחצי שעה או 45 דקות

של הליכה מהירה או לא איטית. הליכה זה טוב לשרוף שומן, אבל אל תשכחי כפיפות בטן ותרגילי רגליים!

mikloi

New member
אבל אפוי או במחבת פלא

לפחות רצוי שהוא לא יהיה מטוגן. אבל באמת לא חובה

mikloi

New member
באמת כל הכבוד!!!

אבל תיזהרי לא להגזים. תנסי לצהריים בשר כלשהו, רק עדיף לא מטוגן, וליד זה סלט ירקות. אוכל סיני או תאילנדי מוקפץ זה גם טוב, כי שם זה לרוב מאודה, או מוקפץ בלי שמן ממש בד"כ

ארינה

New member
מה שלומך?

אני מתגברת כי אין לי ממש ברירה. או שבעצם יש לי להישאר שמנה לנצח. לכן, אני פשוט סותמת את פי ומיד!!!! בהצלחה לכולכן בנות סליחה ובנים גם אוהבת ארינה

היי מיקוש ../images/Emo13.gif

מה שלומך? הנה, סופסוף מצאתי כמה דקות לקרוא ולכתוב.. למרות שאפילו לא התחלתי את שיעורי הבית שנתנו לנו, אני פשוט לא מסוגלת להתרכז עכשיו... האמת- היום לא הלך כל כך טוב. עם הפיגוע שהיה, אני רצה למקרר כל דקה, יושבת ובלי לשים לב אוכלת מול הטלוויזיה...
בכל מקרה שיהיה לך יום טוב ומקווה שתמשיכי להצליח, יו קן דו איט!
אוהבת המון,
ס.ש.

mikloi

New member
אוי! לא ידעתי שהיה פיגוע!

איפה? אלוהים, אני כל כך לא מחוברת לעולם החיצון!!!!!

היה בירושלים..

וכיוון שאני ירושלמית, נלחצתי פי כמה.. ברוך השם, עד עכשיו הכל בסדר, ואני לא שמעתי על אף אחד שאני מכירה שהיה שם. אבל אני מפחדת- זה מקום מרכזי. רק אתמול בערב הייתי שם. כל הזמן עכשיו יש טלפונים מכל העולם שהכל בסדר..

mikloi

New member
איפה בי-ם?

אני גרתי שם פעם ויש לי שם מ-ל-א משפחה וגם חברים. לא ליד המדרחוב, אני מקווה!

אני משערת שכבר שמעת,

אבל זה היה בפיצה סבארו, די קרוב למדרחוב... הכל בסדר עם כל המשפחה והחברים??

mikloi

New member
תודה לאל, כן

קצת דאגנו לבת דודה שלי, אבל היא בסדר. גם חברה שלי. היא עברה שם מעבודה לעבודה בדיוק אחרי הפיצוץ. מסכנה. היא אמרה שהיא אף פעם לא הרגישה את זה כל כך קרוב. מה אצלך?

ברוך השם הכל בסדר

טפו טפו טפו.. למרות שזה כל כך הרבה פצועים, שסביר להניח שאני אכיר מישהו..

ELY

New member
היי לך..

כל היום ואתמול אני בעבודה אבל בדיאטה אני בסדר... אני פשוט שומעת את הארועים ופשוט נחרדת, לפעמים אני חושבת בשביל מה הדיאטה בכלל?? הרי במילא עוד מעט יהיה פיגוע ואני אמות.. (חס וחלילההההה) חוץ מזה אם מבנה הגוף שלך אמור להיות רזה אז תהיי רזה אל תדאגי... פשוט את צריכה להגיד "נולדתי רזה, אהיה רזה ואמות רזה" ELY

למעלה