שלום לכל הכבאים
L LiaLia New member 12/1/02 #3 אני מסכימה עם טל בצלאל באמת תתבייש! בכל מקרה איך הולך עם קאזה? אם לא הבנת זו אילה ויש לך מרליצה?
L LiaLia New member 13/1/02 #8 הכל טוב חיים רק דבר אחד- אילה זזה עם י´ אחת! חשוב מאוד! וחוצמזה תשמור על קשר, תתקשר אם בא לך, יש לך את המספר שלי. וזהו, מה המצב?
הכל טוב חיים רק דבר אחד- אילה זזה עם י´ אחת! חשוב מאוד! וחוצמזה תשמור על קשר, תתקשר אם בא לך, יש לך את המספר שלי. וזהו, מה המצב?
ח חימקו מחולון New member 13/1/02 #10 אילה ../images/Emo8.gif נשמה אין לי את המספר שלך תכתבי לי אותו ואני יתקשר אליך וגם את המספר אי סי כיו שלך
אילה ../images/Emo8.gif נשמה אין לי את המספר שלך תכתבי לי אותו ואני יתקשר אליך וגם את המספר אי סי כיו שלך
L LiaLia New member 14/1/02 #12 חיים, איך אין לך? איך אין לך את המספר שלי אם הוא כתוב בתחנה? בכל מקרה הנה האייסיקיו שלי- 93047557 ואת הטלפון תיקח מתומר או מהתחנה או שאני אתן לך באייסיקיו ד"א חלמתי על תומר ופיני לא משנה ביי
חיים, איך אין לך? איך אין לך את המספר שלי אם הוא כתוב בתחנה? בכל מקרה הנה האייסיקיו שלי- 93047557 ואת הטלפון תיקח מתומר או מהתחנה או שאני אתן לך באייסיקיו ד"א חלמתי על תומר ופיני לא משנה ביי
כ כבאי New member 13/1/02 #9 ברוך הבא ../images/Emo41.gif שלום בצלאל מה שלומך זה יניב "המוקדן החרא" שמתזז אותך בלילות