שלום לכל הכותבים(זה מאוד חשוב!!)

שלום לכל הכותבים(זה מאוד חשוב!!)

היי, לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל לפני ארבעה חודשים הייתי פה וקראו לי בת 13 התעצבנתי עליכם מאוד על זה שאתם לא יכולים לקבל דעות של אחרים ועקבתי אחרי בפורום הזה גם אחר-כך וראיתי שכל אחד יודע שהוא צודק ופוסל כל דעה!!! אז למה אתם מקיימים פה דיונים?? דיונים מקיימים כדי לשמוע את דעת האחר ולשקול אותה ברצינות!! לא כדי לקלל ולריב כל היום!! ודבר שני שרציתי להגיד זה שאני לא יודעת מה איתכם אבל זה נראה לי קצת לא בסדר שאנשים נכנסים לפורום הזה 2 או 3 פעמים ביום!! חייבים להבין שהחיים זה לא רק פוליטיקה (שדרך אדב בפורום הוא פורום אקטואליה אבל מדברים בו רק על פוליטיקה ונגיד לא תדברו על חולה אנוש שעזרו לו והצילו את חייו-או משהו כזה) אז לדעתי אם תהיו פה יותר מדי זמן החיים שלכם יהפכו להיות פוליטיקה וזה לא רצוי!! קחו לדוגמא את ההורים שלי!! הם רואים דתי חרדי(דוס) וישר חושבים דברים רעים!! אתם הייתם רוצים שכל פעם שיראו מישהו מ``סוגכם..``(אשכנזי מרוקאי עירקי ספרדי, פולני, חילוני, ערבי, רומני ועוד..) ישר יגידו.. נו... ההוא הזה שתמיד עושה.. ואומר... אם הופכים את החיים לפוליטיקה לא יוצא מזה כלום!!! אתם תפסלו חברים שאין להם אותן דעות, ואולי לא תרצמו לעבוד עם כאלה!!! בקצרה מה שרציתי להגיד זה שלא הכל זה פוליטיקה ואם כבר מתרכזים בפוליטיקה אז\ אפשר לשמוע את כל הדעות!! תודה יעל בת 13 שמקווה שגם אתם תבינו!!!

למעלה