שלום לכל המאמנים והמאמנות ../images/Emo13.gif
קראתי את הפורום רטרו. עושה רושם של פורום רציני ותומך. אז ככה, אשמח לשמוע את חוו"ד המלומדת: אני בת 30. בארסנל שלי בעיקר ניסיון רב בשיווק עסקי ובהנעת עובדים ולקוחות. תרשו לי לא לפרט מעבר... תואר ראשון במדעי ההתנהגות ופסיכולוגיה בהצטיינות, תואר שני במנהל עסקים עם התמחות בשיווק (MBA) שאוטוטו אני מסיימת. במסגרת לימודי התואר הנוכחי, נחשפתי ל"אימון". ישר נדלקתי! אני חיה עבודות דינמיות, הקשורות לאנשים ואני אעיז ואומר שבאיזשהו אופן, אני עוסקת בקטנה גם באימון. תחום מאוד מעניין ומאתגר בעיני. אז קראתי את הפורום, עם הלינקים הגעתי לכל בתי הספר של האימון וקראתי חומר גם שם. תשמעו... יופי של עבודה יש לכם!!! (למנהל/ת הפורום: קראתי גם את התקנון
) וכעת לשאלות: 1. האם לדעתכם נדרשת השכלה פורמאלית של אחד מבתי הספר לאימון? אחרי קריאה רבה, אני נוטה לחשוב שאולי לא בהכרח... 2. בכוונתי ללמוד הנחיית קבוצות לאחר התואר הנוכחי. האם במסגרת האימון אתם גם עורכים דינמיקות קבוצתיות??? באילו סיטואציות? 3. האם התחלתם כפרי-לנסרים או תחת ארגון/חברה קיימת??? 4. בשיטוטי באינטרנט, גיליתי המון מאמנים ומאמנות - המון!!! האם השוק לא רווי לטעמכם??? 5. אשמח לעצות פרקטיות ולחוו"ד שלכם על הרקע האישי שלי והאם הוא קולע. אני חושבת ותקנו אותי אם אני טועה שזהו תחום שאו שיש לך את זה או שלא. אתה יכול ללמוד טכניקות/תרגילים/שיטות, אבל אם אין לך את הניצוץ, את הזיק הייחודי ויכולות אישיות מסוימות, טכניקות לא יעזרו. מה דעתכם??? אם הגעתם עד הלום, אני מודה לכם. אשמח לתשובות. ר.
קראתי את הפורום רטרו. עושה רושם של פורום רציני ותומך. אז ככה, אשמח לשמוע את חוו"ד המלומדת: אני בת 30. בארסנל שלי בעיקר ניסיון רב בשיווק עסקי ובהנעת עובדים ולקוחות. תרשו לי לא לפרט מעבר... תואר ראשון במדעי ההתנהגות ופסיכולוגיה בהצטיינות, תואר שני במנהל עסקים עם התמחות בשיווק (MBA) שאוטוטו אני מסיימת. במסגרת לימודי התואר הנוכחי, נחשפתי ל"אימון". ישר נדלקתי! אני חיה עבודות דינמיות, הקשורות לאנשים ואני אעיז ואומר שבאיזשהו אופן, אני עוסקת בקטנה גם באימון. תחום מאוד מעניין ומאתגר בעיני. אז קראתי את הפורום, עם הלינקים הגעתי לכל בתי הספר של האימון וקראתי חומר גם שם. תשמעו... יופי של עבודה יש לכם!!! (למנהל/ת הפורום: קראתי גם את התקנון