שלום לכל המאמצים לפני 28 שנים אימצתי

שלום לכל המאמצים לפני 28 שנים אימצתי

ילד מקסים, מדהים מברזיל, במשך השנים האחרונות ליויתי אותו בחיפוש אחר האמא הביולוגית שלו
היום התפרסמה עליו כתבה בערוץ 10 כנסו לכתבה ותהנו מהילדים שאימצנו וגידלנו

אבי351

New member
וואהו כמה התרגשתי וכמה דמעות זלגו

מעיניי המון תודה גלית מקרב לב סרט חובה לראות לכל הורה מאמץ ממליץ בחום למנהלות הפורום לשמור אותו בסרגל החיפוש חשוב מאוד וגם לילדינו שיגדלו

נוני 75

New member
ראיתי את הכתבה אתמול והתרגשתי

הבן שלך מקסים והוא עושה מצווה בכך שעוזר לצעירים אחרים למצוא את משפחתם הביולוגית. אני מאחלת לו שימצא את אשר מחפש. ולכם מאחלת המשך בריאות ושמחה עם המשפחה שגידלתם. כל הכבוד

לליאור ואמו

צפיתי בכתבה שבלינק, והתרגשתי אתכם.
הבחירה שלך, ליאור, לעזור לאנשים אחרים במקום בו אתה לא הצלחתי, מועררת הערכה רבה.
כך גם הכנות שלך לגבי ההתנתקות שלך לאחר מכן מתוך הקנאה והקושי להתמודד עם האיחודים אצל האחרים.
ולאמו של ליאור, גם סיועך העיקש והעקבי והגב שאת נותנת לו [קראתי גם הודעות אחרות שלך כאן בעבר] מעוררים הערכה, ורומזים על מאיפה שאב ליאור את האצילות והנחישות לסייע לאחרים.

תודה על התגובות המרגשות

אם תרצו לקרוא על הדרך בא אימצתי את ליאור הנא הקישור

תודה על השיתוף. קראתי בהתרגשות רבה. בתי

עדיין צעירה והשיתוף שלך פתח לי חלון לשנים שתבואנה. מאחלת לכם ולילדכם להמשיך להנות אלה מאלה.

fannyd

New member
קראתי את הבלוג שלך

את מספרת איך ליאור הגיע לישראל ועוכב בשדה התעופה מפאת חשד בסחר בילדים. האם משטרת ישראל בדקה את כשירות האימוץ עם הרשויות בברזיל כולל אימות זהותו של התינוק?

לא, אף אחד לא יצר קשר עם ברזיל הכל

התנהל כאן בארץ. הדבר היחידי שקרה הוא שעצרו את המתווכת שבמקרה הייתה כאן בארץ, היא שוחררה בערבות על ידי הורים שאימצו דרכה ובסופו של דבר גירשו אותה מכאן. היא כן נעצרה בברזיל וישבה בכלא בערך שנתיים.

fannyd

New member
מעניין מה דעתו של ליאור על פרשת ברונה

מי שאימץ באותה תקופה מברזיל הצליח בכלל להשתחרר מחרדות ולחזור לנורמליות?

ליאור אומץ מעט לפני ברונה, דעתו היא כי ברונה

נמסרה על ידי המשפחה שלה או יותר נכון האבא תמורת קצת אלכוהול, הוא כן חושב שברונה הייתה צריכה להשאר בארץ, הוא עקב אחרי הסיפור שלה, ברונה אמא ל2 ילדים שהיום נמצאים בבית יתומים ואותה עצמה אי אפשר לאתר.
ברונה נמסרה להוריה כאשר טובת הילד לא נגד עיני השופטים אלא על פי אמנת הג, שאומרת שהיא ילדה חטופה ולכן עליה לחזור לבית הוריה

fannyd

New member
ראיתי את הסרט של נילי טל

ההחלטה של השופטים בעצם התבססה על מצג שווא. מעניין אם כיום במקרה דומה בית המשפט היה שולח חברת חקירות לאמת את העובדות. כשלעצמי לא מצליחה להגיע לאיזו דעה מגובשת לגבי מה הייתה טובתה של הילדה הזאת.

Daria34

New member
אם הוא היה שולח מישהוא לאמת את העובדות

היה מחזיר את כול הילדים לברזיל מישראל. כולן אומצו בצורה לא חוקית.

מכיוון שטובת הילדה לא הייתה

הסיבה שנדונה בבית המשפט אלא על פי האמנת האג חטיפת ילדים והאמא הביולוגית דיווחה במשטרה כי הילדה נעלמה השופטים נאלצו לפי האמנה. האם טוב יותר לברונה לחיות כך או כך אנו יכולים לשפוט רק על פי מה שקורה איתה היום וזה רע.

Daria34

New member
צר לי לומר לך, אבל גם במדינת ישראל

יש הרבה בנות שגורלן כמו של ברונה וחלק מהן מאומצות.
אין שום הצדקה למתן אימוץ לא חוקי או חטיפה.

מצטערת שלא הובנתי נכון

אני בשום פנים ואופן לא בעד אימוץ לא חוקי, בשנים האלה שהאימוצים היו בברזיל לא ידענו ולא חשבנו שהאימוצים האלה הם לא חוקיים, ביקשו מאיתנו להביא את כל המסמכים מעובדת סוציאלית מצבנו הכלכלי ועוד מסמכים שכרגע אני ממש לא זוכרת, המסמכים הועברו לעורך דין כאן בארץ שטען שהוא מתרגם אותם, מעולם לא הוזכר בשום שיחה או בשום מקום שהאימוץ הוא לא חוקי. בכל אופן הדבר היחיד שנאמר לנו שדרך המתווכת ההליך יהיה קצר יותר, דרך אגב אם נדבר על כסף אז בוודאי שהאימוץ נראה חוקי, אנחנו שילמנו עבור כל ההליכים 5000$ שאם תעשי חשבון זהו מכיר כרטיסי טיסה +בתי מלון. נראה לך שכזו כמות של אימוצים בערך כ --3000 ילדים שהובאו מברזיל אנשים נורמטיבים היו לרגע חושבים או מתעסקים במשהו לא חוקי. אצל ברונה האבא שלה מכר את הילדה ומי ידע על כך חוץ ממנו ואותו סוחר, עובדה שהאמא הגישה תלונה שהילדה נעלמה.

Daria34

New member
ועוד איך כן! העלימו עין, כי שראו את התנאים

של הילדים בברזיל האמינו בלב שלם שהמטרה מקדשת את האמצעים.
ממצי בן אדם מתורבת או כביכול נורמיטבי ישר שווה לאדם גם מוסרי?
לא חשבו לרגע שהילד הזה הוא בן אנוש שיום אחד יגדל והיו לי
שאלות מי הוא? היסטוריה רפואית ועוד...
כול הכבוד לבן שלך שעם כול החוסרים הללו הוא מתפקד ועוזר
לאחרים.

למעלה