שלום לכל המגניבים!!!

Bassיסט

New member
שלום לכל המגניבים!!!

אני לא חבר בפורום אבל שתדעו לכם שכמוני יש עוד המון המון המון המון אנשים שמתים על שוטי הנבואה!!! אתמול הייתי עם חברים בטיול הצפון וכל הנסיעה מהמרכז לצפון עברה עם 2 הדיסקים של שוטי הנבואה שוב ושוב... בכל אופן חמודים אני צריך טובה ממש ממש טובה... אני בסיסט ואני מת על השירים של שוטי הנבואה ומנגן אותם... רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה אפקטים משתמש הבסיסט שלהם? זה ממש חשוב לי ואם מישהו או מישהי יודע\ת ו\או מכירים את הלהקה ויש להם דיבור איתם אז בבקשה שישאלו בשבילי כי זה ממש חשוב לי... (הכוונה באפקטים של הבס כמו בשיר אין אני ופרילי וכו - יש עוד המון) תודה מראש... רון

DreadLock Rasta

New member
תנסה ב..

בפורום של האתר הראשי שלהם..אני חושב שראיתי את גלעד עונה שם מידי פעם.. תנסה לכתב לגיטריסט/בסיסט שלהם.. בהצלחה :)

fleaboy

New member
אין אפקטים בבאס

בד"כ בשירים האלה הקלידים מנגנים את הבאס תשים לב שבהופעות הם לא משתמשים באפקטים...

DreadLock Rasta

New member
אולי

הם מנסים לשמור את זה יותר פשוט בהופעות :) ואם כבאסיסט אתה יכול לכתוב לי פה את הטאבים של הבאס במלון ברבת עמון אני יהיה שמח D=

DreadLock Rasta

New member
לא ../images/Emo9.gif

אבל יש לי גיטרה קלאסית שישה מיתרים :) אפשר להסתדר גם עם זה, לא?

fleaboy

New member
לא

הבעיה זה שהוא מנגן נמוך יותר מהמנעד של הבאס אני אכתוב לך טאבים שתצטרך לכוון את המיתר הכי נמוך (E) טון למטה, ככה שהצליל יהיה רה (D) אבל היום אין לי זמן ומחר אני יוצא לטיול... אז צפה לזה בסביבות יום שני

fleaboy

New member
טאבים לבאס

במלון ברבת עמון את הקצב תוציא בעצמך... אני בטוח שתסתדר

למעלה