שלום לכל המד"צים...

roslook

New member
שלום לכל המד"צים...

כיום בעקבות הלחימה בצפון וליקויים בתפקוד הרכז נוער לקחתי על עצמי לרכז את פעילות הילדים מא' ועד ו', אבל... עברו איזה 3 שנים מאז שהדרכתי ונתקעתי קצת בעניין של משחקי חברה ופעילויות {ואל תשאלו אותי איפה החוברת הענקית של המשחקים שמקבלים בקורס מדצים}... אז אני אשמח לקבל רעיונות למשחקים, אבל{!!!} קחו בחשבון שהמשחקים צריכים להיות בתוך מרחב סגור לעיתים גדול ולעיתים מקלט קטן... אני רוצה לעשות יום פעילות של שוקלד ובלונים, אז אני אשמח לקבל רעיונות... וכול רעיון למשחק, יתקבל בברכה...

נטלי 100

New member
אמ...

שוקולד
*שש-שש -אתה בטוח מכיר זה עם ה2 קוביות שמעבירים במעגל ומי שיוצא לו 6 בשתי הקוביות צריך להתלבש בבגדים שמניחים מראש ולאכול את החבילת שוקולד שבמרכז עם סכין ומזלג... עד שמישהו אחר מוציא 6 6.. *המלפפון- רק עם חבילת שוקולד! * אפשר לחלק לשתי קבוצות ולהכין כדורי שוקולד ביחד אבל בכדי לקבל את המצרכים כל קבוצה צריכה לעשדות משימות (בגלל האיזור הקטן אז אפשר לעשות פרדימת אנשים,תשחץ,פאזל,כתב חרטומים,וכו'..) - את זה כדי לקראת סוף הפעילות * תחרות קרמבואים - מי מסיים קודם את הקרמבו * מעדן שוקולד - תחרות בין שני זוגות כל פעם, לאחד מהבני הזוג קושרים את העיניים ונותנים לו מעדן וכפית והוא צריך להאכיל את הבן זוג השני עם עיניים קשורות. *הימורים עם סוכריות שוקולד (רצוי עדשים צבעוניים כי זה לא מלכלך)- כל אחד בתורו אומר משו שהוא אמת או שקר וכל אחד צריך לנחש ולהמר מה מהם הוא האמת ומה השקר.. -וכמובן שהצודקים מקבלים את העדשים בחזרה פלוס תוספת של המפסידים.. * אפשר להכין פונדו ולחתוך כל מיני פירות טעימים, את הפונדו שמים במרכז המעגל ואת הפירות מעברים בין כולם פרי אחרי פרי.. ולכל פרי נותנים שאלה.. נגיד מעבירים בננה אז כל אחד לוקח בננה על שיפוד וטובל בשוקולד ואומר משהו עצוב שקרה לו השבוע או נגיד תפוח אז אומרים משו מצחיק שקרה.. וכו' וכו' בלונים
* קושרים בלונים לחוטים וקושרים במותנים של החניכים כשהבלון נמאצ מאחוריו נותנים לכל חניך קיסם וכולם רצים בחדר ומנסים לשמור על הבלון שלהם ולפוצץ ת'בלון לאחרים.. והמנצח הוא זה שהבלון שלו נשאר אחרון.. -כמובן שמי שמתפוצץ לו הבלון יואצ מהמשחק (המשחק מהרי מאוד ככה שהילדים שיצאו לא יתייבשו בצד) * מחלקים לכל ילד בלון והמטרה היא לנפח אותו כל כך חזק עד שהוא יתפוצץ -רוב הילדים מרמים בשלב הזה ומפוצצים אותו עם הציפורנים..
* לוקחים בלון שלא מנפחים אותו עד הסוף -מנופח מעפן כזה.. ולוקחים כמה זוגות ונותנים לכל זוג בלון והם צריכים להתחבק ולפוצץ אותו.....-ובגלל שהוא מנופח מעפן אז זה קשה.. * אפשר לעשות מר גמיש עם בלון וקמח..ולצייר ולצבוע אותו קודם.. טוב אני אשתדל למצוא עוד.. שיהיה המון בהצלחה!! ואם יש משו לא ברור כי כתבתי את זה דיי מהר אז תגיד.. יומקסים

roslook

New member
תודה על הרעיונות...

ירדתי מהיום בלונים כי בומים זה לא דבר חיובי פה כרגע אז רעיונות נוספים התקבלו בברכה

למעלה