שלום לכל המוכרים המנוסים הצעה מעניינת מחכה פה

defdef

New member
שלום לכל המוכרים המנוסים הצעה מעניינת מחכה פה

ברשותי מוצר אשר יועמד למכירה באי ביי באמצע יוני הערכה שלי היא שהמוצר יימכר בכ1000$ יש לי חשבון באי ביי אבל עדין לא התנסתי במכירות ולכן אני מציע לכל מי שיש לון פידבקים חיובים ויכולת מוכחת להציע את עצמו אני מציע % 7 מסכום המכירה הסופי העמלה לא תפול מ70$ אם יש לכם עד שאלות אני פה [email protected]

ווטרס

New member
ממש דון קישוט אתה :)

אתה מציע $70 למי שיעזור לך למכור, יקח אחריות על המוצר ויסכן את המעמד שלו בשבילך? אני מציע שתלך לדרופ שופ בת"א והם יעשו את המיטב עבורך, תמורת אחוזים "טיפה" שונים. בהצלחה..

defdef

New member
לא דון קישוט אבל רווח מובטח

חבל שבמקום לזהות הזדמנות אתה מבזבז את זמנך בלכתוב שטויות לשימחתי קיבלתי מיילים של אנשים עם קצת יותר מעוף והבנה שישמחו לעזור הרי חשבון הפייפל הוא שלך הכסף עבר אליך ככה שכסף לא ייצא לי מכל העניין אם ברצוני לרמות... ככה שבאמת חבל לחפש גם שאין מה... ולכל האנשים שהתלבטו אני מקווה שההסבר עזר אני עדיין פה [email protected]

ווטרס

New member
אפילו לא רמזתי

שאתה מתכוון לרמות, אבל במידה שהמוצר שלך נפגם\נגנב בדואר (או כל תקרית אחרת) - המוכר הוא האחראי והוא זה שיתן את הדין מול הלקוח. מה שכן אמרתי, זה שאתה לא מתגמל כראוי (אם הבנתי נכון את הצעתך - אם לא, תרגיש חופשי לתקן אותי).

defdef

New member
מצויין שמח שהבהרת

תקריות קורות ואין באפשרותינו ולצערינו לחזות אותם.... כמו שזה יכול לקרות בעסקה הספציפית הזאתי זה יכול לקרות בכל עסקה אישית של המוכר ודרך הטיפול תיהיה זהה בקשר לתגמול זה מה שאני מציע 7% אני לא חושב שההצעה היא לא פיירית ושוב יש בנתיים 4 חברים שחשבו שההצעה פיירית אני מבטיח לעדכן ולהעלות לכאן את המחירה ברגע שהכל ייסגר וכולם יהיו עדים לכמה קל וכיף שכל אחד עושה את מה שהוא מבין בו יום טוב

נשמח לראות את המכירה כאשר תתבצע

במידה ואתה מעוניין בעסקה של 50%-50%, אני מוכן לשמוע.

defdef

New member
אכן מלמעלה

אכן מו"מ מתחילים מלמעלה השאלה מה רוצים להשיג בו אני בספק אם תשיג משהו

לא היתה לי תקווה כזו...ולא תכננתי לקנות בית

חדש עם העסקה שהוא מציע. אני חושב שעסקה אמתית צריכה להיות סביב ה-25% עד 30% למוכר. ברור לי מראש שהוא לא יסכים לכך...אולי יסכים לעלות ל-10%, ואת הסיכון תמורת 10% אני משאיר למישהו אחר.

ודרך אגב,

אם אתה שומר בסוד את המוצר (די בקנאות)...זה אומר אחד מהשניים (לדעתי לפחות): 1) הוא רק בודק את השוק ואין לו משהו ספציפי נכון לעכשיו. 2) יש לו משהו ספציפי אבל הוא מפחד לחשוף זאת כי ניתן להשיג את המוצר ללא עזרתו (ולא להתחלק איתו המחיר המכירה) שוב, רק השערה...אשמח לשמוע סיבה הגיונית אחרת לשמירת הסודיות הקנאית הזו.

defdef

New member
טועה ומטעה

אכן שומר על המוצר הסר דאגה מלבך מדובר במוצר ספציפי . אני בטוח שאתה מבין שאכן אתה יכול להשיג את אותו המוצר בלי עזרתי נכון לכל מוצר שמתפרסם אבל מתייחס כמובן ליכולת הכספית שלך הוא יוצא למכירה באמצע יוני בגלל שמבחינת המוצר זה התאריך האידיאלי בשבילו להשגת מקסימום מחיר אני ממש אשמח אחרי שהמכירה תעלה לדון פה על המכירה שכל הקלפים פתוחים וכן כמו שאתה יודע איביי זה איביי אם כרגע המוצר שלי עדיין לא מושך תשומת לב לאן למהר? הייתי שמח אם היית מביא הצעה הגיונית ל2 הצדדים רק בשביל שתוכל ללמוד שבעולם יש גם אנשים כנים שכל חטאם הוא ראש עסקי ואין ברצונם לרמות ולו באגורה שחוקה. יום טוב

למעלה