שלום לכל המומחים!

sivanvan6

New member
שלום לכל המומחים!

אומנם השאלה היא בנושא יוטיוב בגוגל כרום אבל אני כותבת כאן כיוון שראיתי בפורום דפדפנים דיי מת...
אז השאלה היא כזו:
ביוטיוב יש אופצית הפעלה אוטומטית של שירים ברצף, משום מה פתאום האופציה הזו נעלמה לגמרי וזה משגע אותי!!
יש חלל במקום הזה במסך.(מצרפת תמונה)
תודה לכל העונים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הם שינו הגדרות מאצלם...

&nbsp
תתקיני תוסף ..YOUTUBENONSTOP המליצו לי עליו עובד היטב. וברצף שעות...אני משדר מוזיקה רוב היום..

HelpSupport

Active member
נעלם גם בהגדרות ? ...

בלחיצה על גלגל שיניים יש הפעלה אוטומטית ?

sivanvan6

New member
כן, גם בגלגל ההגדרות נעלם

אבל עכשיו שמתי לב שיש שירים שבהם כן מופיעה האופציה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הבנתי זה מנגנון אחר ..

&nbsp
מה שאתה מראה מציג הצעות לא ניגון אוטומטי של כל הרצף ...ופה הם שינו...הם עוצרים את הסרטון לפעמים באמצע עם שאלה האם אתה רוצה להמשיך לצפות..? וכאן אם אתה שומע למשל מוזיקה ואתה עסוק במשהו אחר חייב לבוא לאשר...
התוסף יוצר פשוט אישור כל פעם שהשאלה מופיעה..אין בהגדרות של יוטיוב את האפרות נגן ברצף ללא הפסקה...את זה הם ביטלו.
&nbsp
גם ההפעלה האוטומטית בתוך הסרטון לא מבטל את השאלה הזו ותוקע את ההרצף...( לאחר כמה וכמה סרטונים ..או זמן לא שמתי לב ממש )
&nbsp
לכן יצרו את התוסף אחרת לא היה בו צורך...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כן אין את האופציה בכלל ביטלו אותה

&nbsp
לדעתי יותר קשור לזה שהם חושבים אנשים שוכחים לסגור את האתר ויש להם עומס של שרתים בגלל זה..זה הכי נשמע לי שאני חושב על זה...

רוב הזמן נח

Well-known member
היוטיוב צריך להיות כמו טלויזה. סרטון אחד נגמר ומתחיל אחר..

ככה ברצף ללא הפסקה. תאר לך שבצפיה בערוץ בהוט או יס, השידור יפסק ויכתב שאתה צריך ללחוץ על משהו על מנת להמשיך לצפות?

מצד שני, לפעמים אני צופה ביוטיוב באיזה נושא שמעניין אותי ואז נרדם וקם לסרטון קונספירציות על אנשי לטאות

למעלה