שלום לכל המכורים- האם מישהוא

miromiro

New member
שלום לכל המכורים- האם מישהוא

כבר השיג או יודע אם בכלל אפשר להשיג הקלטה של השירים שנוגנו בלוויה של המפיק של הלהקה לפני כחודש וחצי? תודה. כזכור רוג'ר ווטרס ניגן עם הלהקה בתור מחווה וסביר להניח שמישהוא הקליט.

../images/Emo140.gif שלום מירו

במידה ואתה חדש בפורום - הזכרון שלי איננו משהו, כאמור - אז ברוך הבא. לגבי שאלתך, השמועות האחרונות אומרות שווטרס לא ניגן עם שלושת האחרים, אף כי היה נוכח בלוויה. באשר לקלטת ... אם אתה שואל ברצינות... אין הקלטה. זו היתה לוויה פרטית.

miromiro

New member
שלום ציףציף-

זה לא ביקור ראשון שלי בפורום אבל הקודם היה מזמן , עוד בימיו הראשונים של הפורום. אז קיבלתי כל מיני "קללות אהבה" מכל אלא ש"שמחו" לשמוע שאני ולא הם היה בהופעה של החומה בגרמניה. אבל לא בגלל זה נעדרתי. לגבי השמועות- לפחות לפי האתר הרשמי של ווטרס. אכן נוגנו שני שירים בלוויה של סטיב אורורק שהיה המנהל ולא המפיק . וחבר טוב של ווטרס. נוגנו FAT OLD SUN ו GREAT GIG IN THE SKY . משום מה נראה לי שזה רק עניין של זמן עד שיוצעו למכירה הקלטות של ההופעה הפרטית\היסטורית זאת, ןבטח שהן לא יהיו באיכות טובה. אבל כנראה שהזמן הזה לא הגיע , כי בטח פה היו יודעים על זה כבר. שבוע-טוב מאיר

אהלן וסהלן מאיר

ראשית, אני חושבת שכיום יהיה לך קהל קצת יותר אוהד - שלא לומר הרבה יותר אוהד - שיהיה מוכן לשמוע את חוויותיך מההופעה - וזאת ללא קשר לדעתנו על האלבום! אני, לדוגמא, לא אוהדת גדולה של "החומה", אבל מאוד אשמח לשמוע על ההופעה, שיש לה חשיבות הסטורית ואמנותית, ואני בטוחה שגם אחרים.
שנית, או'רורק היה אכן המנהל של הלהקה. אם תחפש אחורה בעמודים הקודמים, תראה שניתן דיווח נרחב על פטירתו ועל הלוויה שלו (בשרשורי "חשדות"). על פי הדיווחים הכי מעודכנים (אך לא רשמיים, עדיין, לצערי), דייויד גילמור ניגן בלוויה את Fat Old Sun ואליו הצטרפו רייט ומייסון לנגינת Great Gig in the Sky. הדיווחים הראשונים דברו על כך שגם ווטרס ניגן אתם, אך זה כנראה לא נכון. השמועות העכשוויות כן אומרות, אבל, שווטרס היה נוכח בחזרות לקראת ההופעה בלוויה, ואולי היה אמור לנגן גם כן, והשתפן ברגע האחרון. באשר להקלטות: שוב, מדובר בלוויה פרטית, לא בהופעה פומבית, ואני בספק רב אם הקליטו את זה, מה גם שכל עניין הנגינה בלוויה נשמר כסוד כמוס עד לאחר הלוויה, וחוץ ממספר מוגבל של אנשים, אף אחד לא ידע מזה.

miromiro

New member
אז ציףציף זה את ולא אתה. טוב לדעת

גם אני לא מפריקי החומה, וגם ההופעה לא היתה ממש מדהימה, אבל המעמד היה שווה את זה ולו רק בשביל הרזומה.(לא נסעתי במיוחד) אז אני מבין שהיה או לא היה? הופך לתעלומה . אז אני מבין אלו שמעדיפים להאמין שאכן היה(למה שישתפן) ושגם בטח היה מי שהקליט (זהב טהור) וימים יגידו. מצרף קישור לאתר בו קראתי את הידיעה לראשונה.

אכן תעלומה... וגם סיפור עגום

בפני עצמו. האתר שאליו קישרת הוא אתר אוסטרלי, שלקח את הידיעה מילה במילה מהאתר A Fleeting Glimpse (מצוי בקישורים שלנו) שהוא גם אוסטרלי, ושלקח את הדיווח מילה במילה מהאתר Brain Damage (ג"כ בקישורים) שהוא האתר-התאום שלנו (כרתנו ברית), שפרסם את הדיווח הראשוני מפיו של דייויד פארקר ב-Echoes, והשאר כתוב בדברי הימים, הם ה"חשדות" שלנו. כולם שינו את הדיווח, לאחר שפארקר, Fleeting Glimpse ועוד אתר, קיבלו ככל הנראה מידע ממשרדו של המנהל האישי של ווטרס, מארק פנוויק, לפיו ווטרס לא ניגן. אבל עד שהידיעה תוקנה, חצי העולם שמע מזה והיתה מהומה לא קטנה. אפילו MusicNewsWire דיווחו על זה, והיה אך כפסע בין זה לבין דייוח ב-NME, ומי יודע.. אולי אפילו העיתונות המיינסטרימית!
וברצינות: אם ווטרס היה מנגן אתם, זה היה מופיע בכל העיתונים, תוך 24 שעות. כמו שמישהו כתב באחת מקבוצות הדיון: אפילו אל ג'זירה היו מדווחים על זה.

למעלה