שלום לכל המכורים לד"ר הו!

נר2

New member
שלום לכל המכורים לד"ר הו!

כשהתחלתי לצפות בסדרה לא תארתי שיש לה כ"כ הרבה מעריצים בכל העולם ובטח שלא כאן.. כמובן רק אחרי שהורדתי את כל הפרקים של הסדרה החדשה (מ2005) פשוט התאהבתי. בעיקר בגלל דיויד טננט שנבחר בצדק לדוקטור הכי טוב. על הדוקטור ה11 עדיין לא ממש גיבשתי דעה. הוא קצת גיי לפעמים.. ודי חסרים לי כל מיני נואנסים קטנים שהיו לדוקטור ה10 (כמו allons-y!) וההומור הבריטי הציני ולראות את לונדון מושמדת ע"י חייזרים.. כמה שאלות והערות לגבי הדוקטור ה11: 1. בפרק הראשון the eleventh hour כשהדוקטור מתרסק בחצר הבית של איימי הוא מספר לה שהיה בבריכה בתוך ספריה.. אף אחד לא יודע מה קרה שם, האם יש קשר לספריה שבה הכיר את ריבר סונג או שמדובר בספוילר למשהו שעומד לקרות? 2. בפרק האחרון הטרדיס מתפוצצת לתוך החלל הריק. אז איך לעזאזל הוא הצליח להחזיר אותה? ואיך הוא בכלל הצליח לחזור משם? 3. במפגש הראשון של הדוקטור עם ריבר סונג (silence in the library/forest of the dead) לקראת הסוף הדוקטור יודע שהוא נתן לריבר את המברג כדי שיוכל לקחת אותו חזרה ולכן הוא שומר את הזכרון שלה במחשב של הספריה. יכול להיות שהרמז שהטרדיס נתנה לו the only water in the forest is the river הוא כדי שיוכל לחזור לספריה להציל את ריבר?.. מישהו יודע מתי בדיוק הוא נתן לה את המברג? 4. מישהו שם לב שהיצור של הסיילנס בthe 11th hour דומה קצת לvampires of venice ו- the impossible astronaut? וגם למה שיצא מהכפיל של ג'ניפר בrebel flesh כשתקף את רורי? מה גם שהוא מסוגל ליצור כל צורה וכל יצור.. יכול להיות שהסיילנס נוצר מהחומר הזה של הflesh.?. ויש עוד כמה שאלות: מי הילדה בחליפת האסטרונאוט? מי הורג את הדוקטור? האם מי שמת זה בכלל הדוקטור או הכפיל שלו? מה קרה לדוקטור בחודשיים לפני שהוא מת? מי בנה את הטרדיס בעונה ה5? ולמה יש יותר מידי קטעים "מתים" בעונה החדשה, קטעים חסרים בעלילה שלא מראים מה קורה שם? מאז LOST לא חפרתי ככה על סדרת טלביזיה..

Blade Of Fire

New member
../images/Emo58.gifים מעלי!

על השאלות אני לא אענה כי זה ארוך מידי ומאוחר מידי אבל נא לסמן בסימול המתאים (
) בכותרת ההודעה כל מה שקשור לעונה ה6. תודה וברוכה הבאה לפורום:)

נר2

New member
למה../images/Emo58.gif אם זה כבר שודר?

ומי הדוקטור האהוב עליכם?

Belliole

New member
העונה השישית לא משודרת בארץ.

ולכן, כל פרק שעוד לא שודר באופן רשמי בארץ נחשב לספוילרים. לא כולם רואים את זה בקצב של בריטניה.

"הוא קצת גיי לפעמים." /:

בכל מקרה, לחלק מהשאלות שלך אין תשובה עדיין, וכולנו מקווים שלא יעשו כאן לוסט. בקשר לשאלה הראשונה - לא, הדוקטור דיבר על הספריה שנמצאת בתוך הטארדיס, זה חדר בטארדיס. השאלה השנייה נענתה במלואה בסוף העונה החמישית, לצערי, הוכחתי כאן בעבר שאני לא ממש זוכרת את הפתרון, אני רק זוכרת שהוא היה די מעפן. :p אה, וברוך הבא!

נר2

New member
אז זו לא רק אני..

שמקבלת vibe מוזר מהדוקטור החדש. אחד הדברים שאהבתי בדיויד טננט זה הפלירטוטים שלו.. והמבטא הסקוטי

כשזה מזרים אז כן,

כלומר, כשאדם שאני מכירה אפילו קצת אומר משהו כזה אני יכולה לדעת אם זה כי הוא טמבל, כי הוא הומופוב, כי סתם או מכל סיבה אחרת. אבל כשאדם זר אומר את זה, לכי תדעי... על מה את מדברת, דוקטור/ג'ק לנצח! :p למרות שכאן זה ה10...

spooky shadow

New member
הוא לא גיי!

טננט היה ליידיס מן. ובכלל מאט סמית' נראה לי באיזשהו פרק נתקע איפשהו ומתחתן עם מישהי או שזה גם היה טננט.. 0.ם" אבל כן, דוקטור\ג'ק זה גרר אחד גדול

spooky shadow

New member
חחח טוב בסדר אז דוקטור הו

בנוסף לעובדה שהות ישות לא מוגדרת [כן אני יודעת הוא טיים לורד בלה בלה בלה - אבל כל הזמן נוספות לו תכונות!] הוא גם ישות מינית לא מוגדרת. הוא פאן סקסואל! ^^

נר2

New member
התכוונתי לשחקן מאט סמית

ולא לדמות של הדוקטור.. דיויד טננט הוא סטרייט לגמרי וגם נולדה לו בת לא מזמן מהחברה שלו. אן כבר דמויות בסדרה אז קפטן ג'ק הוא בהחלט גיי!! אבל לפחות הפרקים איתו היו משעשעים.

jacobyd

New member
ג'ק הוא לא גיי!!!!

הוא הדוגמה המושלמת לפאן סקסואל (נראה לי שזה הביטוי) הוא אוהב גברים, נשים, חייזרים... הוא לא מגביל את עצמו

בעיקרון הביטוי הוא כן פאן-סקסואל

אבל אצל ג'ק ספציפית זה אומניסקסואל מדע בדיוני אתם יודעים XD תמיד כשאני אומרת את זה לאנשים יוצא להם מין: "אה... ............... אההההה!!!!!!!!!"

נולדה לו בת מארוסתו.

קפטן ג'ק הוא לא גיי, כלומר, בהנחה שכשאת אומרת 'גיי' את מתכוונת 'הומו'. חוץ מזה, כבר פעמיים שאת אומרת את זה כאילו שיש משהו לא בסדר בזה. מעבר לזה - למה נטייה מינית של שחקן משפיעה, לדעתך, על המשחק שלו? עוד הערת אגב - זה שהוא מאורס לאישה ויש לו בת ממש לא אומר בהכרח שהוא סטרייט לגמרי, הוא יכול להיות הומו בארון, בי סקסואל, פאן סקסואל, בוחרת שלא להגדיר את עצמו, או כל נטייה אחרת בטווח הרחב שהוא נטייה מינית. במקרה הזה אני מניחה שאת צודקת פשוט כי נראה לי שדיוויד הוא מסוג האנשים שיצאו מהארון במקרה כזה, אבל אין לדעת, לא שזה משנה.

למעלה