שלום לכל המלצרים והמלצריות

playgirl live

New member
שלום לכל המלצרים והמלצריות

אני עובדת כחודש בבית קפה ובמשך כל החודש לא התלהבתי מהעבודה (לא הכי אהבתי אותה גם בגלל שזה לא רק מלצרות - אם תרצו אפרט בהמשך..), מהיחס של הבוס ושאר בעובדים אבל בשבוע האחרון הכל השתפר וכולם היו סבבה ואפילו הבוס ניהיה נחמד ומרוצה מהעבודה שלי. והבעיה היא שעכשיו אני צריכה להתפטר (הציעו לי עבודה הרבה יותר מעניינת החל מה-1 בחודש הבא) ואף פעם לא התפטרתי אז אני לא יודעת איך לעשות את זה ומתי בדיוק.. בקיצור, אשמח לקבל עצות...

gesus

New member
מה את בוחרת?../images/Emo54.gif

יש המון סוגים ודרכים להתפטר: קלאסית-"יא בת זונה,אני לא אעבוד אצלך גם אם תשלמי לי בדולרים!" עדינה-"את יכולה לקחת את הסינר שלך ולדחוף אותו לכל חור שתבחרי" כסחיסטית-"את רואה את השמן הרותח שגרגורי מטגן איתו? עוד רגע אני שופך אותו עלייך" ישירה-"את יודעת מה אני חושב עלייך נכון? עכשיו זה גם כתוב בשירותים" מתנצלת-"אני מצטער שלא התפטרי 5 דקות אחרי שקיבלת אותי" משעשעת-"מילא את דופקת את המלצריות אבל למה בעלך גם צריך לדפוק אותן?"

get well

New member
פשוט תגידי ש..

את ללא תוכלי לעבוד יותר כי הציעו לך משהו יותר טוב..עם אפשרות לקידום וכו'.. ידוע שמלצרות זאת עבודה זמנית וגם לבוסים זה ידוע אז אל תרגישי רע

izabu

New member
את לא חייבת להגיד כלום

פשוט תגידי תודה , ותגידי שאת מצטערת אבל את צריכה לעזוב, ואת גם לא חייבת לתת סיבה אם לא נעים לך , תסבני באיזושהי סיבה שלא תיפגע בבוס-למרות שאני לא רואה איך הוא לוקח את זה אישי,הכי טוב זה "סיבה אישית"-תמצאי אחת. או שפשוט תגידי את האמת, שלמרות שאת מאוד אוהבת לעבוד אצלו הציעו לך משהו יותר טוב, הוא יודע שאת קודם כל עובדת בשביל הכסף שלו ואח"כ בשביל הפרצוף היפה שלו בכל מקרה-שהיה לך המון בהצלחה

למעלה