שלום לכל המלצרים מלצריות!

שלום לכל המלצרים מלצריות!

רציתי לספר לכם את סיוטו של כל מלצר. מה שקרה לי אתמול במוצ"ש: אז ככה, עבדתי לבד במסעדה (בתור מלצרית) ופתאום נכנסו שלושה שולחנות בבת אחת, זה בטח נשמע כלום, אבל חכו שתשמעו שולחן אחד מהם היה שישייה של צעירים בני 20 בערך ששיגעו לי את השכל ועיכבו אותי מלא זמן אתם מכירים את האנשים האלה?...
בקיצור זה היה סיוטטטטטטטטטטטומה בסוף הם השאירו טיפ רק 30 ש"ח - יחסית לכמות הזמן שהם שהו במסעדה, לכל הטירטורים ולכמות האנשים שאכלו - זה קצת.
זהו רק רציתי לשתף מישהו שיבין אותי במקרים... אני לא מאחלת את זה לאף מלצר. ואני בחיים לא הייתי מתנהגת ככה, אתם?

חכי.. את רוצה לדעת מה לי היה אתמול

3 נשים.. אחת בהריון.. ממ אכלו+שתו ב-337 שח'.. זה היה החשבון... הן השאיר 340 והסתלקו מהר מאוד מהמסעדה ובגלל שהיה קצת לחץ לא שמתי לב..
אחוז אחד וגלמוד... היה נורא
היה ממש לא יפה ..
רררר.. הרס לי את כל היום... ( הערב)

get well

New member
../images/Emo123.gif

יו זה כזה לא בסדר!!!! אכלו ב400 שקל כואב להשאיר עוד 15 ש"ח כל אחת???????? אני לשמתחי כמעט תמיד מצליחה לתפוס אותם לפני שהם בורחים אני גם מזהה אנשים כאלה מראש ומודיעה למאבטח שלא יתן להם לצאת עד שלא ספרתי את הכסף!

אז מה תגידו על זה

אתמול קרה לחברה שלי מקרה דומה: היה לה שולחן גדול - ארוע של 20 אנשים, אכלו ונהנו, קיבלו אחלה שרות, וכמה השאירו? 20 ש"ח. מדובר, להזכירכם ב-20 אנשים שישבו על בון של 700 ש"ח!!! אבל... אצלנו לא נהוג להעיר, בטח לא כשהמנהלת בסביבה. חוץ מזה שזה היה שולחן של ערסיות. אבל בכל זאת, איך הם לא מתביישים? כמעט בכיתי בשבילה.

get well

New member
"כשהמנהלת בסביבה.."

אז שהמנהלת תשלם לה את ההפרש!! חוצפה ! אצלנו המנהלים יודעים שאנחנו לא עובדים על שכר וזכותנו המלאה לדרוש את ה10% לפחות שמגיע לנו.

למעלה