שלום לכל המנסות,

שירי27

New member
שלום לכל המנסות,

הפורום שלכן מסייע לי רבות (עד עכשיו כסמויה), הפסקתי לקחת גלולות לפני 4 חודשים ואני מקווה שהמחזור כרגע מתחיל להתייצב. קיבלתי ב - 17.3 מדדתי חום כל החודש ונראה שב- 7.4 היה הביוץ (החום עלה בבוקר של ה - 7.4). לצערי קיבלתי מחזור ב - 17.4. האם קיבלתי מוקדם מדי (10 ימים הפרש) ?

פּוֹנְג

New member
עשרה ימים שלב לוטאלי זה אכן קצת

צר מדי ועלול ליצור בעיה בהשתרשות אבל האם זה הפעם הראשונה שאת מודדת חום? אם כן זה בהחלט יכול להיות חד פעמי ואין להשיג מסקנות נמהרות ומלחיצות מפעם אחת. יכול להיות גם שהייתה איזו שהיא בעייה במדידה, אולי זה לא היה מייד על הבוקר, או מסיבה אחרת הטמפ' הייתה גבוהה יותר. תני לעצמך עוד כמה זמן. טוב שאת מודדת את החום וכך יכולה לזהות אם יש בעייה. בכל מקרה אורך השלב לוטאלי יכול להסתדר עם הזמן, ומנסיון של בנות כאן, נטילת כדורי קומפל B (אשר מומלצים ללא קשר) יכולה גם כן להועיל. בהצלחה. וברוכה הבאה.

פּוֹנְג

New member
כמו כן תוכלי לקרוא עוד על

השלב הלוטאלי, בשאלות הנפוצות של הפורום, בשורה הכחולה למעלה.

נעה 25

New member
../images/Emo53.gifאני מהמנסות גם...

אני כבר 8 חודשים מנסה. המחזור שלי מאוד סדיר. כל 28 יום בול. משום מה הפעם הקדים פעם ראשונה ב 9 ימים. אבל... משהו לא רגיל. זה דימום שכזה ואני לא בטוחה שזה מחזור. איך אדע כמה שיותר מהר אם זה מחזור או לא, אם זה משהו שאולי סוף סוף קשור להריון..?

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

מעיןבר

New member
הי נועה

דימומים שלא בזמן המחזור עשוים לקרות גם מסיבות אחרות - האם הדימום החל לאחר קיום יחסים? אם כן כי אז ייתכן שמקורו בכלל בצוואר הרחם. אם זה דימום חלש, לא אופייני בזמן ולא מתאים למה שרגילה אני מציעה לך להמתין לזמן הווסת הרגיל שלך ולראות מה קורה. אם היא לא תגיע יש מקום לעשות בדיקת הריון ואם כן, כדאי להזמין תור לרופא ולהתייעץ עימו כי דימומים בין הווסתות אינן דבר רגיל.

למעלה