שלום לכל המעצבי גראפי וואנה בי

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
שלום לכל המעצבי גראפי וואנה בי

כרגע נכנסתי לפורום הזה. וואו אתם מעמיסים שוב אני לא רוצה להביא ביקורת שלילית על אף אחד אבל חברה, אתם עושים את התמונות ממש לא טבעיות. למשל חצי ממכם עושה עניים ירוקות אבל ממש ירוקות לא ירוק שחור פעם ראיתם עניים כאילה אצל מישהו ? אני לא מאמין שבראיונות עבודה לוקחים אותכם ולא אותי. באמת. שוב אני לא בא להעליב רק לתת ביקורת אתם פשוט עושים את הכל לא טבעי בעליל והסוד בעיצוב גראפי הוא לעשות את התמונת שיראו טבעי. בתודה אל

Nienna17

New member
דבר ראשון... ../images/Emo13.gif

הפורום הזה לא מתיימר להיות מקצועי, ממש לא, וזאת גם לא המטרה שלו. אם הוא כן היה כזה, אז הרבה אנשים כבר לא היו פה. המטרה היא לתת למתחילים בריטוש מקום מסויים להתחיל ממנו. אף אחד לא יכול להיות מרטש מוצלח על ההתחלה. אבל, גם הבנתי שצריך לתת למתחילים להבין את הטעויות שלהם בעצמם, עם הזמן. את הביקורת עדיף לשמור למי שבאמת "עושה כסף" מהעניין. נכון, גם פה יש מקום לביקורת, אבל אם כל מה שנעשה בפורום זה לבקר אחד את השני בצורה נוקשה, תאמין לי שאף אחד לא יגיע לשום מקום. מהנסיון שלי, הביקורות האלה מורידות לגמרי מהמוטיבציה. לכן, שוב, זה עניין של זמן. בהמשך יש לביקורות השפעה חיובית רבה יותר מאשר ביקורות בתחילת דרכו של המרטש. זה איך שאני רואה את זה. ומי אמר שכולם פה עובדים? שוב, הרוב הם אנשים שמגלים את העניין. ולא, הרוב לא עובדים בתור מרטשים. זה לא העניין פה, אחרת אף אחד לא היה מרטש פה בחינם (וזה, הרי כל העניין. הרוח ההתנדבותית שבריטוש ותוך כדי גם למידה). אם אתה רוצה, אתה יותר ממוזמן לתרום את הידע שלך לפורום ולגרום גם לאחרים להשתפר
. נטלי.

al19

New member
וואו תרבות ...

נטלי .. אני מורשם לטובה.. בלי העלבות בלי ירידות. את בחורה מאוד מתורבתת שענית לי בצורה כזאתי בוגרת ורצינית. אני בכיף יעזור לכל מי שרוצה ללטש אם יש למישהו שאלות בקשר לריטוש הוא פשוט יכול לשאול אותי. אבל כמה הדגשים, בריטוש לא הופכים מישהו בלי איפור למישהו עם איפור פשוט הופכים מישהו עם איפור למישהו עם איפור מהממם. זה טיפ כזה לכל מי שמרטש. אה כן. ושתדעו שצריך לרטש בצורה ריאליסטית ואין דבר כזה בחיים האמיתיים עניים ירוקות כמו של אלפים משר הטבעות בתודה אל

לעומתך היא ענתה בצורה תרבותית אתה מתכוון

כי על ההתחלה תקפת והיא לעומתך הסבירה :) אז כמו שנטלי אמרה, הפורום הזה לא מתיימר להיות מקצועי ורבים כאן הם אינם מקצועיים, מוכשרים? בוודאי... תריץ חיפוש בארכיונים תראה אתגרים תראה ריטושים למינהם ותבין כמה פוטנציאל חבוי כאן באנשים מסויימים. אמרת שכרגע נכנסת לפורום וישר הרצת ביקורת לא עדיף קודם להכיר את הפורום ?!

NLO

New member
תסתכל בשרשור מעליך, אתה מוזמן להראות לנו איך

צריך לרטש

Nienna17

New member
אני הרי המנהלת לא?

הפורום הזה הוא לא שוק, וכל אחד צריך להישאר מתורבת. וכמו שהאלה מתחתי אמרו, אתה מוזמן לשתף אותנו בעבודותיך, ואולי אחרים יחכימו קצת. (ואני מצטערת אם הצליחו להבריח אותך מהפורום עם התגובות).

c o e x i s t

New member
אתה פשוט

דפוק. שמור את הדעות הדפוקות האלה לעצמך או דחוף אותן לתחת שלך. (סורי נטלי על השפה הלא כל כך נאותה הזו
) לפני שאתה שופט אנשים כדאי שתתקן את השגיאות כתיב שלך! מפגר!!!

Nienna17

New member
אין צורך להגיב ככה, באמת שלא

אפילו אם הדיעה שלו לא מוצאת חן בעיניך, בשום פנים ואופן אין שום סיבה שתגיבי לו בצורה כזאת. אני לא רואה שהוא השתמש בשפה ירודה, או קילל מישהו. הוא בסה"כ בא וביקר את העבודות של האחרים (אפילו אם לא ישירות). אנחנו חיים במדינה חופשית, כל אחד חופשי להגיד מה שהוא רוצה, ותאמת הוא לא עשה שום דבר לא בסדר. אולי היה אופי יהיר מסויים בדבריו, אבל שום דבר שיצדיק כזה זלזול מצידך. מצטערת אם ראית עכשיו את הצד הלא יפה שבי, אבל בכל מקרה, להבא אני לא אסבול התנהגות כזאת.

c o e x i s t

New member
הכותרת של ההודעה שלו?..

חחח נטלי את חמודה בכל מצב
אבל עדיין הוא מעצבן!

Nienna17

New member
../images/Emo13.gif אבל מה לעשות..

להגיד למישהו לדחוף את הביקורות שלו לתחת.. זה לא לעניין...

al19

New member
ווואו...

וואו, הצלחתם להעיף אותי מהפורום, יפה. זה נכון שאני השתמשתי בטון טיפה אגרסיבי להגיד מה שרציתי להגיד, אבל תדעו לכם שהכל היה לטובה שלכם. בואו נפרק את זה , אמרתי שאתם מעמיסים, זה ביקורת בונה, ושהתמונות שאתם מרטשים לא יוצאות טבעיות שזה כל הסוד בריטוש שזה יראה כאילו לא ריטשו את זה. אז השתמשתי בטון תוקפני, כדי לעזור לכם שבפעם הבאה זה לא יקרה. כדי להפוך אותכם למעצבים גראפי של מחר. אני באמת מאמין שאם אתם מוצאים את הזמן לשחק טיפה עם פוטושופ אז יש בכם בכל אחד ממכם מעצב קטן שמת לצאת החוצה. רק רציתי לעזור. אני באמת מצטער עם פגעתי במישהו או מישהי בפורום הזה, כל מה שרציתי זה רק לתת דעה מקצועית על העבודות שלכם. ורק שדעו שבסטודיו אם חלק ממכם אי פעם ילכו לאחד כזה המנהל של הסטודיו יגיד דברים הרבה יותר פוגעים על מה שאתם עושים ממה שאני אמרתי על העבודות שלכם. אני מאכל לכלכם כולל כל מי שענה לי להודעות שלי שנה טובה, ואני מתפלל שאלוהים ימצא בתוכו את הכח לסלוח לכל אלה שלא מבינים את מה שהם אומרים. ורק משהו אחרון לכל מי שהעליב אותי פה, אתם בתור מעצבים צריכים לדעת יותר טוב מכולם את הכח של המילים, ולא לזרוק אותם החוצה בסדר רנדומלי ומבולגן. שלום תודה ולהתראות אל

Ninja

New member
תודה על הביקורת העניינית והמקדמת.../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

נשמח אם תוכל להעלות כמה דוגמאות שיכווינו את דרכנו. נשמח מאוד להראות לנו דוגמאות עיצוביות שערכת באופן אישי. זו תהיה ההכוונה היעילה ביותר. גם אם לא יזדמן בידך לעשות זאת, שיהיה חג שמח וגמר חתימה טובה.

למעלה