שלום לכל המעריצים של דויד ברוזה!!!בבקשה תכנסו

אביתל1

New member
שלום לכל המעריצים של דויד ברוזה!!!בבקשה תכנסו

שלום שלום, אני צריכה בדחיפות רבה מישהו שיש לו את הדיסק של דויד ברוזה במצדה 2007!!! זה משהו ממש קצר וזה יהיה עזרה גדולה!! זה ממש דחוף אז אני אשמח!! יבורך מי שיוכל לעזור. תודה רבה אביטל

glitter8

New member
תוך שעה רצית שיעזרו לך?

אנחנו פורום...לא חדר מיון... אולי אם תספרי קצת על מה מדובר, לכולם פה יש את האלבום הזה, אבל יותר קל לנו לעזור למי שאנחנו מכירים .... מי את? ומה העיניין הדחוף כל כך, נעזור לך בשמחה..למה לא? רק קצת סבלנות...

אביתל1

New member
שלום- אז ככה:

אני פשוט צריכה להגיש תכנית גמר, ואני זקוקה לשיר "שיר אהבה בדואי" מהדיסק /DVD במצדה 2007. יש לי את השיר והוא פשוט לא באיכות מספיק טובה, וכשמעלים מדיסק למחשב האיכות טובה, אני אשמח מאד אם מישו יוכל להעלות לי את השיר ולשלוח לי או להעלות לפורום. זה יהיה לי עזרה גדולה! ואם לא הבנתם את הקטע של האיכות תגידו אני יסביר יותר. (בעיקרון כשמעתיקים שיר למחשב דרך המדיה פלייר בהגדרות של RIP אפשר לבחור איכות בד"כ הכי גבוה זה 192 שזה מעולה). תודה רבה!

glitter8

New member
יש לך עוד ביצועים של השיר הזה

את רוצה דווקא את זה של מצדה? או שגם אפשרויות אחרות מתאימות לך? ואגב, בדקי אם יש אפשרות להורדה חוקית, כך האמן מקבל את התמלוגים המגיעים לו..

קובי186

New member
אשמח לעזור!

היי אביטל, אשמח לעזור יש לי את הדיסק הכפול מהמופע זריחה אם שון קולבין וג'קסון בראון 2007.

למעלה