שלום לכל המקסימים!!!

שלום לכל המקסימים!!!../images/Emo24.gif

כמה התגעגעתי אליכם! ממש הייתם חסרים לי. כולכם. התגעגעתי לשירים של שירי, לעידודים של ריטה וגאיה, לצחוקים ולסיפורים של אסף, לויוי המקסימה למתושלח החביב, לענת, לנועה, לדפנה,לשי , לצ'מפ, לשאנל, לכלנית המתוקה, לקרן (אוטוטו חתונה! איזה כייף לך!!!רק בלי לחץ....), לשבע, טגורי, וכמובן לכוכי הנהדרת ואם שכחתי משהו אז סליחה, אני כ"כ נרגשת להיות כאן בחזרה!!!!!!!!!!!
יואב הדפיס לי את הברכות שלכם והביא לי לבית החולים ועם כל הדמעות של ההורמונים שצנחו להם הוספתם להתרגשות ולשמחה! תודה מכל ה-
. עד אתמול עוד היינו אצל הורי ולהם אין מחשב כך שהייתי מנותקת קצת....אבל זהו, עכשיו אני רוצה לדעת מה עם כולכם. קצת על הלידה המופלאה - עד כמה זמן שהקטנטן יסכים לתת לי...- יום ב' לפני 11 יום, הגענו להדסה ושם הרופא החליט שזהו. הגיע הזמן ללדת. כך פתאום. קיבלתי זרוז ותוך כמה דקות התחילו צירים. תוך שעה הצירים התחזקו (כואב מאד!!!). קיבלתי קצת חומר מטשטש וגם אפידורל ופתאום החיים נראו אחרת. איזה כייף להיות מסוממים!!!!עכשיו אני יודעת למה יש כאלה שמתמכרים....אז המוניטור מראה צירים תכופים מאד וחזקים מאד, אבל אני....לא מרגישה כלום, אז הלכתי לי לשון. עם צירים. איזה קטע. תוך כמה שעות כבר הייתי מוכנה ללידה והעלו אותי לחדר לידה, קראו לרופא שלי בביפר ותחלתי להרגיש את יאיר הקטן לוחץ מבפנים ורוצה לצאת. שום כאב, רק קצת לחץ. היינו בחדר לידה ארבעה אנשים. אני, יואב בעלי המקסים שתומך בי בגב, מצד ימין מיילדת, ומצד שמאל הרופא שלי וכולם מעודדים לדחוף כמה שאני רק יכולה. שאלו אותי אם אני מעונינת שיביאו מראה כדי שאוכל לראות את הפלא בעצמי. וזה אכן פלא. אור גדול היה שם באותם רגעים. אני מתביישת לומר אבל פשוט נהניתי מכל רגע. זאת היתה חוויה קסומה להיות חלק מרגע של בריאה, לראות את הראש הקטנטן מגיח החוצה ואח"כ מיד תוך 20 שניות גם גוף קטן ומושלם, והוא יוצא מתוכי רגוע ושליו פוקח עיניים גדולות , בודק את הסביבה וכאילו שואל "למה הוצאתם אותי משם? מי אתם? אתם מפריעים לי...מה רוצים ממני? אוי איזה בוןבון..... נשארתי בבי"ח יומיים מעבר לרגיל כי גם פיתחתי חום במהלך הלידה וגם רצו לעקוב אחר הלב של התינוק. ברוך השם הכל בסדר. בלידה עצמה קילתי קורטיזון לוריד וגם יום למחרת, אח"כ עברתי לכדורים במינון של 20 מ"ג. חוץ מזה הכל נראה בסדר בינתיים עם הבריאות שלי, אני מקווה שלא יהיו לי הפתעות מיותרות....
בינתיים הלילות שלנו לבנים...
הוא יונק המון וישן מעט ואני גמורה מעייפות
, אבל מה זה לעומת הפצפון הקטן הזה שהביא לנו אור לבית?...
אני מתה לשלוח תמונות (יש מלא) אבל אני עוד לא יודעת איך מחברים את המצלמה למחשב, אז קצת סבלנות ואני אשלח בקרוב. בינתיים טוב לחזור הביתה ואליכם. אני מקנאה בכם שאתם תהיו בכנס ואני לא. אני ממש מרגישה צורך לחבק את כולכם. אז שבת שלום בינתיים. אוהבת
, עדית

עדית במיוחד בשבילך../images/Emo140.gif מתכננים

והלוואי ונצליח לארגן משהו בסגנון הקלטה עם שידור . אני מקווה שהחבר'ה יתגייסו לזכור להחליף קסטות ואז נשדר לך מתי שהוא כל יום הרצאה. נצרף לך לזה את התמונות של המרצים . וככה נעשה הופעה מיוחדת בשבילך. בנתיים חמודה תהני מליאור. אוף איזו התרגשות. את מחזירה אותי שבעת אלפים שנה אחורה... אז לא ישנים והלילות לבנים אבל איזה כיף... לא להאמין !
רק תנוחי מתוקה ותדאגי שמידי פעם יחליפו אותך וכאלה ושיפנקו אותך קצת.

ל3

New member
עידיתוש' המקסימהההההה

אני כל כך מתרגשת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. אני מאושרת בשבילך שהכל עבר בשלום ועל מה בדיוק את מתביישת מקסימה?????אין דבר יותר נפלא מאשר לחזות במראה הכי מדהים בעולם. אנחנו פה בקוצר רוח מחכים לתמונות וכמובן לשמוע שאת מרגישה טוב ולכולם שלום. עידיתוש', אני יודעת שתהיי אמא לתפארת- את כל כך מקסימה. כולנו התגעגנו אלייך מאוד שולחת לך המון המון חיבוקים- אני גאה בך! שירי

ritosh

New member
עדית,

אולי בכל זאת תנסו להגיע? י"ם תל השומר כולה 1/2 שעת נסיעה! נורא רוצה לפגוש אותך כבר. אני שוב מאחלת לכם רק טוב

טגורי

New member
עדיתוש היקרה

אני שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום שיהיה לכם רק טוב תשלחי תמונות הרבה בריאות ונתראה בכנס הבא ב"ה... שבת שלום גאיה

gaia20

New member
וואי, איזו התרגשות....

ממש עשית לי צמרמורת.... עידי אני ממש שמחה בשבילך, הצלחתם להרחיב את המשפחה!! שולחת לך חיבוק חזק ומלא נשיקות לפיצפון!! מחכים לתמונות!

vivi49

New member
../images/Emo141.gifעידית יקרה

טוב להיות שוב בבית אהה, ועוד עם אוצר כזה . שתהנו איתו עד כמה שניתן ושהלילות הלבנים "יאירו -כשמו כן הוא- את הדרך אל נישמתו המתוקה ושתגדלו אותו הכי הכי נכון שאפשר המון שמחה בריאות ואושר. שלכם ויוי.

......

אולי סיפרת ולא הצלחתי ליקלוט - אני מבין שהנולד הוא ה-בן הראשון ? (וגם אם זה השני) כל הכבוד - והגאון, יהורם גאון, שר בשירו המפורסם "בשביל כבוד צריך לעבוד.." ובכן, אנחנו מסופקים, יש תוצאות לעבודה !!! ובהמשך ל-כך - איך צועקים האוהדים ביציעים - השני בדרך, השני בדרך..... מזל טוב מתושלח הצעיר

עדית יקרה../images/Emo24.gif

עשית את זה ועברת את זה בהצלחה יתרה
כל הכבוד לך, נתנו לך אפידורל בלי בעייה? עדית שיהיה לך אושר אהבה וכיף עם משפחתך. יו,הקטנים האלה...(לא חשוב שהם גודלים מהר מהר) איזה אושר הם מסיבים. אני כותבת אליך כאם לילדה בת 3.5 . והיא האושר שלי! אני מתה עליה
נ.ב- בקרוב מאוד אסרוק(יותר נכון סורקים לי..) כמה תמונות של מאי. אז תתכוננו

למעלה