שלום לכל המשתתפים

שלום לכל המשתתפים

שלום לכולם! שמי מארינה, אני סטודנטית לריפוי בעיסוק באוניב' חיפה שנה ב'. במסגרת לימודי, למדתי על הפותולוגיה קלאפ פוט. רציתי לשאול שאלה: באיזה מידה פורום חשוב לכם, כיצד הוא עוזר להתמודד עם הבעיות, אם הוא נותן מענה לשאלות האם תומך רגשית? תודה

שלום מרינה

נעים מאוד , מתוך שאלתך לא הבנתי כל כך האם הכוונה שלך בשאלה לגבי הפורום, קשורה במידה כלשהי בנושא הלימוד שלך... נדמה לי, או שרק לי, שהמשתתפים כאן בפורום נתרמים ותורמים אחד לשני מכיוון שאנחנו באותה קלחת..... סליחה על ההתקפה אך שוב, כוונת השאלה לא הייתה לי כל כך ברורה, האם תוכלי למקד? בהצלחה אורית

שלום, אורית

תודה על התייחסותך לשאלה שלי. אנסה להסביר את עצמי שוב, במסגרת הלימודים, אנו הרבה לומדים על פותולוגיות והתמודדות של אנשים אתם. אנו הרבה מדברים על תמיכה קבוצתית, לכן מעניינת לדעת, האם תמיכה של פורום עוזרת לך ובאיזה מידה, כיצד את נתרמת ותורמת ממנה, תודה

סבתא53

New member
שלום מארינה

חשיבות הפורום הזה אינה יכולה להמדד במילים. אי אפשר לתאר כמה הפורום הזה עוזר ברגע שנופל עליך הבום של הידיעה שלעובר יש רגל שמשהו בה לא בסדר. האדם הממוצע אינו יודע מה זה קלאבפוט והפורום נותן את כל האינפורמציה הרלוונטית גם בצורה עינינית רפואית וגם בצורה אישית תומכת על ידי האנשים שחוו את אותה החוויה הלא נעימה ויודעים כמה תמיכה ועידוד צריך בעיקר בימים הראשונים. הפורום הוא הדבר הטוב ביותר ברגעי משבר וגם ללמוד מנסיונם של אחרים. ללא הפורום הזה יכול להיות שחלק מהילדים לא היו נולדים והיתה נעשית הפלה של העובר ללא צורך. בכל מצב קהילה תומכת חשובה לא פחות מרופא טוב. מקווה שעזרתי בי בי

תודה על התייחסותך

תודה על התייחסותך, התשובה שלך מאוד עזרה לי, בטוחה שתצליחי להתמודד עם כל הבעיות, שוב תודה בכבוד רב מארינה

שילתי1

New member
חשיבות הפורום

שמעת פעם על המשפט "צרת רבים חצי נחמה" בטח שמעת?! אז זה אמיתי את יודעת איזה כייף היה לדעת שיש עוד אנשים שאת לא היחידה ובכלל... כל אחד במצב אחר,אחריי ולפניי זה ממש מעודד ועוד שכולם כאן עם כוונה אמיתית רק לעזור. זה מדהים!!! אני לא בנאדם של פורומים אבל זה...משהו אחר!!!

שלום, שילתי

ניתן להריגש ממה שאת מתארת כיצד הפורום תומך ועוזר תודה על התשובה

פרלמנים

New member
שלום מ א ר י נ ה ../images/Emo39.gif

שמי ג'סיקה, אמא של דניאל שנולד עם ק"פ דו צדדי. בן שנה וארבעה חודשים-בריא ושובב כמו של הילדים בגילו
. את הפורום הכרתי בתקופת ההריון ע"י חברה של המשפחה שגם לבן שלה יש ק"פ-אני לא אגזים כשאכתוב כאן שהממסד הרפואי המליץ לי להפסיק את ההריון ואחת הסיבות שבגללן נרגעתי ושסייעו לי להחליט על המשך ההריון היו הפורום הזה. לאחר שדניאל נולד התחלתי להעזר בפורום באופן פעיל ויומיומי והרגשתי שככל שהזמן עבר אני תורמת יותר ויותר גם מהניסיון שלי ומנסה לתת כוחות נפשיים לאמהות שנמצאות במצב שאני כבר הייתי בו. כעבור כמה חודשים הצטרפתי לניהול הפורום ואני מקדישה לקריאה וכתיבה בו שעות רבות...כל זה מתוך אהבה עמוקה לחברותי כאן בפורום (שאת חלקן כלל לא פגשתי "במציאות") וגם מתוך תחושה עמוקה ואמיתית של אחריות. אני פשוט מרגישה שאין אף גורם אחר שעושה את מה שהפורום הזה עושה. זה משהו אחר. כמו שכתבו כאן סבתא53 ושילתי1, הפורום נותן כוח, הפורום מציל נפשות, הפורום מעניק מסגרת תומכת ואוהבת והמידע שאנו חולקות כאן יקר לפעמים יותר ממידע רפואי "רשמי". בהצלחה במלימודים, נשמח אם תחלקי איתנו את תוצאות המחקר. ג'סיקה

שלום, ג'סיקה

תודה על התשובה המעמיקה, תודה על איחולים. גם את תצליחי, בברכה, מארינה

אצלי המצב כמעט היה הפוך...

לפני 5 שנים כמעט שגילינו בפעם הראשונה את הקלאב פוט, לא היה כזה פורום תומך או בכלל בקושי יכלתי לקרוא על הבעייה וגם אם יכולתי, אלו היו אתרים מחול ואתרים שעשו לי רע על הנשמה.... בדיוק בגלל זה, הקמנו, אמא של תותוש ואני את הפורום ולאחר לבטים רבים, כי אני לא אדם של פורומים, הבנתי שעשיתי את ההחלטה הטובה ביותר שיכלתי באותה תקופה... לכן, גם היום, חשוב לי להמשיך את השרשרת ולהרגיע כמה וכמה משפחות ברגעי הסערה הכה גדולים האלה..... לילה טוב ותודה לך אורית

באלי23

New member
היי מארינה!!!

כאמא לתינוקת בת 7 וחצי חודשים, אני מאלצת את עצמי למצוא זמן כדי להכנס לפורום. גיליתי את הפורום בזמן ההריון ומאז אני נעזרת בו, ומנסה לעזור לאחרים מניסיוני המועט. הפורום פשוט הפך למשפחה תומכת וחמה. למרות שמעולם לא נפגשתי עם אף אחד מהמשתתפים. למדתי להכיר לאהוב לצחוק ולדאוג עם כל בני המשפחה הזו. שיהיה לך בהצלחה בלימודים! ערב טוב. עינבל.

למעלה