שלום לכל המתוקים והמתוקות

rutti

New member
שלום לכל המתוקים והמתוקות

מה שלומכם? המחשב שלי החליט לשבות לכמה זמן. הוא תמיד עושה בעיות. עברתי עכשיו על ההודעות ואני רואה שהיתה כאן התקדמות רבה מבחינת ירידה במשקל!!! כל הכבוד לכם!!! אלינוש, מיקוש ולכל מי שעוד רזתה ואני לא יודעת מזה, קבלו ממני חיבוק ענק
וכמובן גם לכל האנשים המקסימים שכאן אני שולחת חיבוק כי ממש התגעגעתי לפורום המדהים הזה. אז קבלו כולם:
אה, איך שכחתי! עדידוש: ברוכה הבאה!!! עוד לא הספקתי להגיד לך למרות שחזרת יחסית מזמן. אני מקווה שעשית חיים. בקיצור, אני ממש שמחה לחזור ואני מקווה שתקבלו אותי חזרה.
אז בינתיים שיהיה יום נפלא ושמח לכולכם
אני הולכת היום לשיעור ראשון בספינינג, בתקווה שזה יועיל קצת ליריכיים הבעיתיות שלי. ואז יש לי גם אירובי ואז עיצוב. וישנתי רק ארבע שעות בלילה , כך שאין לי מושג איך אני הולכת לעמוד בכל זה. סביר להניח שאני אתעלף בשלב מסוים. ברוכה הבאה גם לכל החדשות.... אוהבת את כולכם מאוד מאוד,
רותרות.

rutti

New member
תודה מתוקה.

אני שמחה לשמוע, האמת היא שחשבתי שתשכחו ממני
שלומי בסדר אבל עזבי אותי. מה שלומך??? לפי מה שקראתי פה קצת זה נראה ששלומך מצוין!! כבר אמרתי לך כמה אני גאה בך??

mikloi

New member
נראה לך?!?!

איך אפשר לשכוח אותך? איך? שלומי אחלה בחלה, כמו שאומרים. מרגישה רזה ונפלאה ומקסימה.... למרות שאני יודעת שאני רק בהתחלה... אבל הנפיחות הזו, ההרגשה שאני בלון שמן, זה נעלם! עכשיו אני מרגישה מלאה, שיש לה מה לרזות, והיא תרזה, אבל יכולה לכייף בינתיים ולהרים ראש גאה! (רק שלא יפול לי הציצי!)

rutti

New member
מיקוש מתוקה

תמיד את מצליחה לעלות לי חיוך על הפנים
מה היינו עושים בלעדיך?

למעלה