שלום לכל הנוכחים...אם יש כאלה!

matan sh

New member
שירן, לי לא אכפת אבל...

...נראה כאילו למרקו אכפת (יותר מידי)...מה נשמע??

matan sh

New member
שירן...

יש לך איי סי קיו??? ואגב, איזה שירים את ממליצה לי להוריד?? ומי זה STARWAY

מתן להלן התשובות:

אין לי אי סי קיו הוא עושה לי בעיות. אני ממליצה בחום על גבעת התחמושת! STARWAY הוא יקירנו כפיר קובר!

Starway

New member
אני אגיד לך...

אני ממליץ בחום להוריד את השיר like a rolling stone של בוב דילן!!! אתה תמות עליו.... סמוך עליי מתן...

Starway

New member
כן...

נחמד לדעת שאני משאיר את חותמי בכיתה... אני מאלון, יושב תמיד עם ברק או עם עדי... לא נורא... זה בסדר גם אני לא הייתי זוכר את עצמי אם הייתי לומד איתי... (מתוך הסרט: אמריקן ביוטי...).

dolphina

New member
מתן כפרה עליך לי לא איכפת

מתן אולי למרקו איכפת אבל לי לא:)

כן אכפת לי כי ...

כל פעם שמשוה פותח סתם הודעה, דיום חשוב או איזה קומפלקס הודעות יורד לדף אחר. ואנשים צריכים להבין שזה לא צאט, אנשים לא נמצאים פה כל היום, תשאיר הודעה, במידה ויש מה להגיד לאנשים הם יענו. בנוסף, הודועת כמו:" בוקר טוב, או צוהריים טובים, יש כאן משהו" וכאלה, לא מקומם בפורום אלא בצאט, אז בבקשה, אל תרשמו הודעות סתמיות משיעמום, אלא רק דברים עיניינים... מרקו וזהו!!! נ.ב אל תקחו את זה אישית.

מרקו עם כל הכבוד...תרגע....

אין לי משהו אישית נגדך אבל תרגיע...אך אחד לא מת מללחוץ על העכבר ולהוריד לאט את הדף לכיוון למטה!!! תנסה את זה... במקום להתעצבן.. נהדר לא?

לא זה לא זה...

ממש לא אכפת לי לרדת עם העכבר... העיניין שצורה כזו הפורום יהפוך למה שפורום "תוכניות רדיו אילת" הפך. פורום של : " היי שלום אני כאן" או "מה שלומכם" ואנחנו רותצים פה דיונים עיניינים ומעמיקים... הבנת? ולא סתם שלום וביי, זו לא מטרת הפורום, בשביל דברים כאלה אני יגיד טיפשיים כי ככה אני חשוב, יש את האי סי קיו או את המסרים. מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
מרקו צודק בקטע הזה

ולמרות שכבר הסברתי, נסביר למען שאר תושבי הפורום. מספר ההודעות בעמוד הראשון של הפורום מוגבל, אנחנו כבר מזמן לא פורום של הודעה ביום, אלה כמה עמודים ביום. ברגע שאת פותחת הודעה חדשה, הודעה אחרת יורדת, וכך רוב הסיכוים שכבר שוכחים ממנה. המערכת של תפוז בנויה מאוד חכם כאשר את מגיבה להודעה היא עולה למעלה, כך אפשר להגיב בלי לפחד שלא יראו את התגובה. כאשר מישהו פותח הודעה של "בוקר טוב אנשים" לא צריך הודעה נפרדת, אפשר להגיב לו כמובן שאני לא אומר שכל ההודעות עכשיו יהיו שרשורים אם יש לכם נושא אחר, שאין עליו הודעה כבר, אין בעיה לפתוח רק חבל לפתוח על כל אחד. אם שמתם לב הודעות מדי פעם זזות, כי לי כמנהל יש אפשרות ל"שרשר" אך זה לא פעולה שממש כיף לעשות, לכן מנעו ממני את ה"מלאכה"

למעלה