סוני אריקסון ../images/Emo31.gif
דווקא חולק על דעתך. בלי קשר לסוני, נוקיה באמת מובילה את השוק. בתור מייצרת המכשירים והטכנולוגיות תקשורת מספר אחת בעולם, יש לה את הפריווילגיה לטעות פה ושם. בכל אופן, בתחום הסמארטפונים אין לנוקיה מתחרים. התחרות היא אך ורק בתחום הסלולרים הרגילים, שגם שם לא ממש עוברים אותה. כמובן שיש מכשיר פה ומכשיר שם שבאמת מהווה תחרות לנוקיה, אבל קשה מאוד להתחרות במוניטין וערך כספי. אינפרה זאת טכנולוגיה גוססת. היא איטית ומסורבלת, ולדעתי "ברוך שפטרנו". מה, בלוטות' לא מספיק פה? הרי יש לו טווח יותר גדול, אין צורך להשאיר אותו מאוזן למכשיר אחר, הוא מהיר יותר ויותר נוח לתפעול! מה כבר אפשר לעושת עם אינפרה חוץ מכל מכשירי הלגאסי? לסוני עד עכשיו היה ממש קצת מכשירים (אפשר לספור אותם על יד אחת) מוצלחים. כמובן שאני בכלל מחפש סמארטפון, אז אין מצב שאני אחזור למכשירים הפשוטים. אבל אני מדבר בהיפוטתיות. למה סוני מוציאים מכשיר עם מצלמה נהדרת, כרטיס זכרון נהדר, ודווקא את פעולות הטלפון שוכחים מאחור? יש להם המון בעיות, למשל בקאלנדר אי אפשר ליצור פעולה חוזרת (יש עוד מלא שטויות כאלה בכל המכשיר..).. ממתי התחלנו לבחור את הפלאפונים שלנו ע"פ המצלמה בלבד?