שלום לכל הנמצאים

666vs999

New member
שלום לכל הנמצאים

מכל האנשים שמשתמשים פה בSMART PHONE יש מצב שכמה ממכם לא משתמשים ב6680 ועדיין חיים עם המכשירים היותר ישנים מהסידרה של S60 כגון N-GAGE\QD?

ELADSC

New member
היה לי לפני כשנתיים את ה N-GAGE

למשך חצי שנה ואז מכרתי אותי קניתי 6230 ,ביטלתי עיסקה כי ממש לא היתי מרוצה ממנו וחיכיתי שיצא מכשיר סימביאן נורמלי עד שיצא ה 6680 (באותו זמן סבלתי עם 3510I)

666vs999

New member
לא הרבה מסתדרים איתו

אבל מי שמסתדר מבין היום שזה אחד המכשירים שהקדימו את זמנו והוא עדיין עומד מול הרבה מכשירים היום...

ELADSC

New member
אני נורא אהבתי אותו

שלא נדבר על איכות המשחקים שיש לו

666vs999

New member
אבל עובדה שהחזקתה אותו

רק לחצי שנה ולא יותר תאמין לי הוא הרבה יותר מעולם של משחקים וכו' שלגבי המשחקים בו אין תחרות בכלל

ELADSC

New member
הסיבה שהחזקתי אותו חצי שנה ולא יותר

תאמין לי שביצעתי בו כל דבר אפשרי שקיים,הסיבה שחצי שנה אצלי זה הרבה זמן עם מכשיר סלולארי,היו המון מכשירים שהיו לי הרבה פחות זמן . 6680 בעוד פחות מחצי שנה סביר שיוחלף ל N70 או משהוא אחר אטרקטיבי שיהיה (אולי סוני אריקסון... מי יודע)

666vs999

New member
סוני ../images/Emo31.gif

אני ממש שונא את המכשירים שלהם... יש לי את המחשיר איזה שנתיים+ פחות או יותר מאיך שהוא הגיע לארץ ואישית אני אומר לך שפה ושם אני עדיין מוצא עליו דברים חדשים וכל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות איתו ככה שבחצי שנה בטוח שלא עשיתה איתו הכול

rubber duck

New member
סוני אירקסון מייצרים מכשירים מעולים

אייכות ייצור בשמיים וכך גם לגבי נושא התוכנה עיקר ההבדלים בין סוני אריקסון לבין נוקיה הם דווקא בתוכנות הנלוות דומגאת תוכנות סינכרון הועברת קבצים שרון

NALIZO

New member
סוני אריקסון ../images/Emo45.gif

עד לא מזמן לא חשבתי ש"אבגוד" בנוקיה אבל ברגע שהבנתי שמכשיר של נוקיה לא יענה על הדרישות שלי הלכתי על סוני אריקסון . אני חושב שנוקיה יותר מידי תפסו @@@@@ , הם מנסים להוביל את השוק במקום שזה יהיה ההפך . לדוגמא , הם יצאו בהכרזות שהם לא יוציאו מכשירי דור 3 שמסוגלים לעשות שיחות וידיאו אלא רק כאילו שיעשו שיחות וידיאו ב"תחנת עגינה" בשביל זה ה 6630 הושק . ואחרי שהם הבינו שהם לא ינצחו במאבק הזה/לחצו עליהם הם יצאו עם 6680 . ועכשיו הם מנסים להעלים את ה IR במכשירים , רוב המכשירים עם החדשים של נוקיה יוצאים בלי IR וסוני אריקסון כן דואגים לשים את ה IR .וככה הם נותנים מענה לכל בעלי ה MIO GPS למיניהם שרוצים גם לגלוש באינטרנט . ויש עוד הבדלים שגרמו לי לבחור בסוני אריקסון על פני נוקיה וכנראה יעשו את ההבדל בשידרוג הבא שלי .

Ixion

New member
סוני אריקסון ../images/Emo31.gif

דווקא חולק על דעתך. בלי קשר לסוני, נוקיה באמת מובילה את השוק. בתור מייצרת המכשירים והטכנולוגיות תקשורת מספר אחת בעולם, יש לה את הפריווילגיה לטעות פה ושם. בכל אופן, בתחום הסמארטפונים אין לנוקיה מתחרים. התחרות היא אך ורק בתחום הסלולרים הרגילים, שגם שם לא ממש עוברים אותה. כמובן שיש מכשיר פה ומכשיר שם שבאמת מהווה תחרות לנוקיה, אבל קשה מאוד להתחרות במוניטין וערך כספי. אינפרה זאת טכנולוגיה גוססת. היא איטית ומסורבלת, ולדעתי "ברוך שפטרנו". מה, בלוטות' לא מספיק פה? הרי יש לו טווח יותר גדול, אין צורך להשאיר אותו מאוזן למכשיר אחר, הוא מהיר יותר ויותר נוח לתפעול! מה כבר אפשר לעושת עם אינפרה חוץ מכל מכשירי הלגאסי? לסוני עד עכשיו היה ממש קצת מכשירים (אפשר לספור אותם על יד אחת) מוצלחים. כמובן שאני בכלל מחפש סמארטפון, אז אין מצב שאני אחזור למכשירים הפשוטים. אבל אני מדבר בהיפוטתיות. למה סוני מוציאים מכשיר עם מצלמה נהדרת, כרטיס זכרון נהדר, ודווקא את פעולות הטלפון שוכחים מאחור? יש להם המון בעיות, למשל בקאלנדר אי אפשר ליצור פעולה חוזרת (יש עוד מלא שטויות כאלה בכל המכשיר..).. ממתי התחלנו לבחור את הפלאפונים שלנו ע"פ המצלמה בלבד?

666vs999

New member
IR זו תכנולוגיה מתה

כל חברה שמכבדת את עצמה ורוצה להצליח מכניסה למכשירים שלה BT WiFi או אפילו ZIGBEE למי שמכיר... בכל אופן יש התרונות לIR למרות הכול כמו שלט לטלויזיה וכו' אבל אלו לא דברים כל כך נדרשים אלה רק תוספות

בן י

New member
בתור הבעלים של 6680

אני ממש לא מסכים איתך. נכון שזה מכשיר נחמד ואפשר לעשות איתו הרבה דברים אבל מה לעשות שבתור טלפון הוא ממש לא משהו. שומעים בו ממש גרוע וחלש. לפעמים לוקח לו ממש הרבה זמן (5 שניות) להוציא שיחה ולא משנה אם הוא מחובר לדור שלישי או ל2.75
הרמקול שלו הוא אחד המזעזעים שפגשתי. הוא אמנם חזק אבל הסאונד כלכך גרוע שזה פשוט מזעזע. הוא גדול וכבד ואני לא רואה איך אפשר לעשות בו שיחה ארוכה ללא דיבורית או אוזניה. המיקום של כפתור הכיבוי הוא גרוע. כבר כמה פעמים שהוא נלחץץ לי בטעות וזה צריך לחכות דקה+- עד שהוא נדלק מחדש. אני אפילו לא רוצה לדבר על המכסה של המצלמה. יש עוד מלא דברים מעצבנים בתוכנה אבל התייחסתי רק לחומרה ולאופציה השולית שנקראת טלפון. לשם השוואה יש לי T300 ו A840 ששניהם מתפקדים בתור מכשיר טלפון הרבה יותר טוב מה6680.

666vs999

New member
הצלחתי להפוך אותו לGPS למשל

או כל מיני תוכנות שלא ממש היו קיימות אז כמו SKINS וכו'... כל מיני תוכנות שלא כל מערכות הסימביין בין סגנונות המכשירים מעלות ולאומת זאת ישנן תוכנות ו\או בסיס במכשיר לכל התוכנות האלה וכן אלה

666vs999

New member
בעיקרון

הGPS הוא לא עובד לווינית אלה על פי האנטנות של הסלולר... הרמה פחות מדויקת לטווח של 10-20 מ' מהנק'~ תלוי במקום המגורים ותנאי סביבה התוכנה נקראת MINI GPS ותוכנת הSKINS נמצאת באתר המקורי של N-GAGE...

יש GPS כזה ל-6680?

כזה שמבוסס על אנטנות הסלולר? אני רוצה פיתרון שלא יחייב אותי לרכוש מכשיר בנוסף ל-6680.

למעלה