שלום לכל הנשואות/ים הטריות /יים

mirchell

New member
שלום לכל הנשואות/ים הטריות /יים

קופצת לבקר מהפורום השכן (חתונות) כדי לקבל חוות-דעת והמלצות מאלו מביניכן/ם ששכרו את שירותיהם של "צ´יק-צ´אק" (הסטודיו) אודה למי שיוכל לחוות -דעה ולהמליץ לכאן או לכאן ,(גם כאלה שלא שכרו את שירותיהם מסיבות שאשמח לדעת) תודה מראש ושיהיה לנו שבוע טוב

מרבי מותק.... אני יכולה להמליץ

על הצלם שלנו.......... הוא מדהים אם את מעוניינת תגידי... אוקי

ראיתי אלבום של חברה...

תראי, צ´יק צ´אק מאוד מאוד נחשבים, ונותנים דיל מאוד מקיף. אחד הגימיקים שלהם הוא ההאנגר הענקי שיש להם שהולכים לעשות בו צילומי קדם על רקע כל מיני סטים. אני ראיתי אלבום מעוצב שהם עשו לחברה שלי, שאפעס היא לא מלכת היופי, אז ההתיחסות שלי היא לאלבום הזה בלבד. היא נראתה טוב מאוד בצילומים - וזה כבר ייאמר לזכותם. מצד שני, הצילומים מאוד מאוד לא טבעיים - זה עניין של טעם, אני לא אוהבת העמדות ובימוי, אבל זה לשיקולך. הצילומים באירוע היו באיכות גבוהה של עבודה (שוב, שימי לב שראיתי רק אלבום מעוצב) אבל מאוד סטנדרטיים, וקצת יותר פורמליים ומכובדים מצלמים אחרים שראיתי. למה הכוונה ? לא רק יותר צילומים מבויימים (שזה משהו שאת שולטת בו, להזכירך), אלא הסגנון יותר סולידי - אולי זו הייתה החתונה, ואולי הצלם - אבל הרגשתי שהיה פחות "אווירה" מצילומים אחרים שאני מכירה. לגבי האלבום - אלבום מאוד יפה, מעוצב קצת יותר אלגנטי ו"כבד" מאלבומים אחרים (מסגרות מרוקעות, הרבה שחור-זהב-כסף וכו´). בקיצור, זה עניין של טעם. אין ספק שהם מקצוענים ועושים עבודה טובה, אבל אתם צריכים להחליט אם הם הטעם שלכם. שלי, לדוגמא, הם לא. אני רציתי משהו יותר טבעי וזורם וחי... אבל שוב, החברה שלי הייתה מאוד מאוד מאוד מרוצה.

שמופית

New member
עד כמה שזכור לי,

היה בחור בכינוי "רפוש" בפורום חתונות, שלקח אותם והיה מרוצה מאוד. תנסי לשלוח לו מסר או לעשות חיפוש תחת השם שלו, בערך חצי שנה אחורה...

למעלה