שלום לכל הנשואים טריים

Sashuka

New member
שלום לכל הנשואים טריים ../images/Emo99.gif

אני באה מפורום השכן - פורום חתונות... אני מחפשת צלם לחתו לא כל כך שגרתית, בנתיים יש לי בשבוע הבא פגישות עם 4 צלמים והייתי רוצה לדעת עם יש לכם המלצות או ביקורות על מישהו מהם: שלומי או דני מ-PRESS פוסט מודרני - אין לי שם ספיציפי של צלם רלי שמולביץ מ"אוצרת רגעים" נעה מ"לובק´ה סטודיו´לה" וכמובן אם יש לכם המלצות לצלמים נוספים, אשמח לקבל... אני מחפשת צלם שמצלם תמונות ספונטניו ואומנותיות... תודה מראש

lital_f

New member
ממליצה על שחר שדרין

אומנם יקר יחסית, אבל התמונות יפהפיות והאלבום יצא מקסים.

רחלילי

New member
ת"ג תמר

צלמת וצלם היא-סטילס והוא-וידאו היא תמי והוא אלי שניהם יחד וכל אחד לחוד עושים עבודה מצויינת צילמו את החתונה שלנו תחפשי בתודות שלנו (בארכיון של פורום חתונות תחת השם שירי71 שהיה הכינוי שלי אז). שיהיה לכם בהצלחה-אחלתי לך גם שם!

Sashuka

New member
lital_f ורחלילי, תודה על התגובות

אם תוכלו לשלוח לי פרטים של הצלמים שהמלצת , אשמח מאוד... אפר במסר או לאימייל. תודה

רחלילי

New member
ת"ג תמר

צלמת וצלם היא-סטילס והוא-וידאו היא תמי והוא אלי שניהם יחד וכל אחד לחוד עושים עבודה מצויינת צילמו את החתונה שלנו תחפשי בתודות שלנו (בארכיון של פורום חתונות תחת השם שירי71 שהיה הכינוי שלי אז). שיהיה לכם בהצלחה-אחלתי לך גם שם!

ליאן סילברמן

ממליצים בחום על ליאן, אמנית ברמה אחרת ראינו תמונות של ארוע שהשתתפנו בו ומייד ידענו שכשנתחתן היא תצלם אותנו. קצת יקרה, אבל אחרי הכל התמונות זה מה שנשאר. הלוואי והייתי

יעלי2

New member
יקירתי, מניסיון שלנו אין בכלל ספק ל

שאם יש התלבטות תבחרו בנועה מ"לובקה". חתונה לא גרתית? נועה מ"לובקה. חתונה שגרתית (שלנו היתה לכאורה) נועה מ"לובקה". היא מדהימה, מוכשרת, מיוחדת, טיפוס רגיש ומצחיק והכי חשוב צלמת בחסד עם רגישות לכל מה שמתרחש. את מוזמנת לראות חלק מהתמונות שהעלתי כאן והן רק מדגם (אפילו לא מייצג).

rona25

New member
מירה ממון

מירה הייתה הצלמת שלנו והיא פשוט מדהימה - אמנם יקרה יחסית אבל שווה כל שקל

omha

New member
מצטרפת להמלצה ../images/Emo45.gif

מירה היתה הצלמת שלנו ויצאו תמונות מדהימות ומיוחדות. ממליצה בכל פה. שווה כל גרוש!!!!!

למעלה