שלום לכל הסמבאים אני מחפףש שיר ברזילאי בשם קקאו. האם מישהו מכיר או יודע? אלמוג ים
א אלמוג ים New member 4/1/03 #1 שלום לכל הסמבאים אני מחפףש שיר ברזילאי בשם קקאו. האם מישהו מכיר או יודע? אלמוג ים
B batucada New member 6/1/03 #5 Cacao יש אומן ברזילאי Cacao De Queiroz , ויש שיר של Alpha Blondy שנקרא Cafe Caco אבל זה רגאי. אולי התכונת לשוקולד ?
Cacao יש אומן ברזילאי Cacao De Queiroz , ויש שיר של Alpha Blondy שנקרא Cafe Caco אבל זה רגאי. אולי התכונת לשוקולד ?
T the single New member 5/1/03 #3 זה סמבה או ג´ז? נדמה לי ששמעתי פעם משהו אבל יותר לכוון ה LATIN JAZZ.
Y yo soy Betty la fea New member 5/1/03 #4 אני מכירה שיר בשם Cocada אולי לזה התכוונת? זה שיר של ריטה ריבריו.
א אלמוג ים New member 6/1/03 #6 ../images/Emo6.gifלצערי השירים שהוצעו אין בינהם את השיר שאני מחפש (למרות שהם שירים די טובים) אני מחפש שיר ברזילאי קצבי וקליל (כנראה משנות ה-70) שבפיזמון שלו כל הזמן אומרים קקאו. אולי באמת שם השיר זה בכלל שוקולד.
../images/Emo6.gifלצערי השירים שהוצעו אין בינהם את השיר שאני מחפש (למרות שהם שירים די טובים) אני מחפש שיר ברזילאי קצבי וקליל (כנראה משנות ה-70) שבפיזמון שלו כל הזמן אומרים קקאו. אולי באמת שם השיר זה בכלל שוקולד.
א אלמוג ים New member 7/1/03 #7 סוף כל סוף מצאתי את השיר והוא בכלל שיר איטלקי (שמשום מה הזכיר לי שיר ברזילאי ). שמו המלא של השיר שחיפשתי הוא Cacao maravigliao. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל מי שניסה לעזור
סוף כל סוף מצאתי את השיר והוא בכלל שיר איטלקי (שמשום מה הזכיר לי שיר ברזילאי ). שמו המלא של השיר שחיפשתי הוא Cacao maravigliao. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל מי שניסה לעזור