שלום לכל הפורום יש לי הודעה קצת לא קשורה!

שלום לכל הפורום יש לי הודעה קצת לא קשורה!

אני מאוד מודה קודם למנהל של הפורום שנתן לי אישור לפרסם זאת... עכשיו אני פעיל זה שנה וכמה בפורום הזה שמייצג את דוד שלי בצורה מכובדת והולמת! אני לאחרונה עקב עבודתי בתחום המוזיקה מוניתי למנהל פורום ג'קו אייזנברג שאיתו אני הולך לעבוד! חשוב לי לציין שאני מודה לכל מי שהוא חלק מהפורום הזה ושאני מזמין אותכם גם אלי לפורום של ג'קו לאווירה משפחתית. אני מאוד מאוד מודה לכם למדתי ממכם המון על ניהול ותרבויות דיון בפורום ואני חושב שיש לפורום הזה פוטנציאל למשוך הרבה חובבי מאיר בזכות האתר החדש! למדתי ממכם רבות תודה רבה! הנה ההודעת פתיחה שלי בפורום של ג'קו אייזנברג! שלום רב קודם כל וברכה לכל מי שנכנס לפורום הזה שנועד לייצג בכבוד את האומן, היוצר והזמר ג'קו אייזנברג! אני שם לי כקודם לקדם את הקריירה של ג'קו כמו שתמיד ראיתי כקודש להנציח את דודי מאיר אריאל ז"ל ולכן לקחתי אחריות על ניהול הפורום הזה בתקווה שיהווה מקום רישמי למפגש מעריציו ובית חם לג'קו עצמו ומקום בו הוא יוכל לשאוף אנרגיות כשהוא יודע מה מעריציו מרגישים. אני חושב שיש לנו פוטנציאל גדול מאוד כפורום מנוהל ומסודר להוות קהל חם ותמוך לג'קו אייזנברג כאשר נוכל לשתף פעולה וביחד בלי קרבות אגו מיותרות ולפעול לטובת הכלל להרים את ג'קו ולהוות גורם ישיר להתפתחות הקריירה מכובדת שלו ולשם כך נועד הפורום! יש כמה דברים שאני חושב שבתור פורום נוכל לעשות ביחד! 1-תרומה לקהילה- אני חושב ששזה יכול להיות פורום מוביל בתרומה לקהילה ושיום אחד נוותר על עבודת היום יום למשלח יד לטובת תרומה לקהילה שהיא לא למשלח יד ולתרמה לקהילה כמו שאומן אותו מייצג הפורום עושה בהופעות רבים! להצעות ורעיונות אפשר לשלוח לי מסר ואחזור בהקדם! 2- לבנות אתר הולם לג'קו! חורה בליבי לראות שלאומן כמו ג'קו אייזנברג אין אתר אינטרנט שכן מלא מעריצים בארץ אין גישה איליו בגלל זה ואני חושב שאנו יכולים ביחד עם עזרה כמובן של מומחה בתחום לבנות אתר הולם לג'קו אייזנברג שייצג אותו בכבוד שהולם לו וכולנו יודעים שיש לו כבוד רב שהוא לא זוכה לו! לן אני מציב לי מטרה לבנות לא אתר אינטרנט הולם לשמו שהפורום הרשימי שלו יהיה הפורום שלנו!. 3- ייבוק קהל נוסף ותיקון התדמית של ג'קו!- זה לא סוד כולנו כואבים על העוול שנעשה לג'קו לפני שנה וקצת ולכן מי שפה כדי לענות לכל "שונאי ג'קו" זה אנחנו לענות להם בצורה הולמת שמייצגת את ג'קו בכבוד שמגיע לו ואני חשוב שיש פוטנציאל לשנות את פני הקהל פה במקרה הזה כי חזית האש כלפיו נרגעה ואני רק רואה קהל שגדל עם הזמן ולכן אני חושב שאנו כפורום מייבאים מיצג לג'קו ועלינו ללוות אותו להופעות וכ'ו לייצג אותו מול כל אנשים שמתנהגים כלפיו בצורה לא הולמת! זהו אם למישהו יש עוד רעיונות מוזמן לפנות אלי במסר!

סיכוי קלוש בלבד יש

שאיכנס לפורום ג'קו אייזנברג, אך אם רצונך לכבד את "האמן היוצר והזמר" הזה, שלח את פרסומיך להגהה.

למעלה