שלום לכל הצופיפניקים והצופיפנקיות

שלום לכל הצופיפניקים והצופיפנקיות../images/Emo70.gif

מכיוון שהפורום שלנו מלא בויכוחים עם אנשים מהצופים החלטתי לבוא הנה ולפתוח בדיון בין שתי תנועות הנוער. עם עוד לא הבנתם אני בנוער העובד והלומד. עכשיו בפורום שלנו הדיון בעיקרו היה על למי יש יותר חניכים ולמה זה כן או לא קובע מי התנועה הטובה יותר. עם המצב בארצנו כיום התנועות צריכות להתאחד בעיקרון הציונות! למרות הכל רציתי לציין בכל זאת בין הנוער העובד והצופים יש תחרות קשה ביותר! יש מקומות בארץ בהם הנוער שולט ויש מקומות בו הצופים.. למשל כמו ששמעתי בחיפה הצופים שולטים ויש שבט ענק אבל פעם שתדעו זה לא היה ככה פעם בחיפה הנוער העובד שלט... ויש גם מקומות בהם המצב הפוך. זהו אשמח עם תגיבו... הדר

m y s e l f

New member
הוויכוחים שלכם...

ילדותיים בטירוף!! לאיזו תנועה יש יותר חניכים ואיזו תנועה היא עם הערכים הטובים יותר?! אני מתבייש שצופיפניקים משתתפים בדיונים האלה בכלל!! בקשר לאיחוד התנועות, לצופים יש אידיאולוגיה שמחנכת לאהבת הארץ ושלום ושוויון, בעוד שלנוע"ל יש אידיאולוגיה מפורשת שמחנכת לכיוון השמאלני, מה גם שתנועתכם ממומנת ע"י מפלגת העבודה. במקביל ישנם תנועות נוער ענקיות בארץ שמחנכים לכיוון הימני וממומנות ע"י מפלגות ימניות, כאשר הצופים היא התנועה הרצינית היחידה בארץ שלא נוטה לשום צד פוליטי, לכן אני חושב שיהיה קשה לאחד אותה עם שאר תנועות הנוער השמאלניות או ימניות, כי בצופים יש גם כאלה וגם כאלה. תומר

טוב דבר ראשון אנחנו לא ממונים ע"..

העבודה! אנחנו מקבלים את התקציה המועט ממספר גורמים והעיקרים שבניהם אם אני לא טועה הם: ההסתדרות החדשה,הת"קם ומשרד החינוך(כמו כול תנועות הנוער). אנחנו לא ממונים ע"י שום מפלגה פוליטית!

m y s e l f

New member
לא אתווכח על זה

כי אין לי כוח. אבל לא מחנכים אותכם לאידיאולוגיה של השמאל הישראלי? על זה אני יכול להעיד שכן.

סתם עברתי פה באתר...

ואפילו שזה דיון ישן רציתי להגיב! קודם כל אנחנו לא רוצים שתתווכח איתנו-זו עובדה שאנחנו לא מקבלים כסף ממפלגת העבודה! ואין שום ספק שאנחנו תומכים בשמאל!!! העניין הוא לפי דעתי שכולם תמכים בשמאל חברתי, ורק חלק (שהוא הרוב) תומך בשמאל מדיני... ואגב עוד עיר שהנוע"ל שולטים בה זה הוד השרון עם קרוב ל-1000 חניכים (!) וצופים עם 150-200 חניכים....

לא ככה...

מוזר לראות איך אתה משליל את התחרות בין התנועות וחוםת בשאלת השוואה בסיסית.

למעלה