שלום לכל הקוסמי/ות, מכשפים/פות !

שלום לכל הקוסמי/ות, מכשפים/פות !../images/Emo140.gif

האמת שאני חדשה כאן, ושאף פעם לא באמת ייצא לי להיתוודע לתחום.. אבל אני מרגישה שאני מאוד מתעניינת בו, האמת שניסיתי ליקרוא קצת ספרים אבל לא ממש מצאתי כאלו... אממממ.. אני מאמינה במאגייה מפני שראיתי תופעות שלה בעיניי.. הנושא מאוד מושך אותי הייתי רוצה לדעת עליו יותר וללמוד אותו, כמובן שלאט לאט אני מבינה שהעניין קצת בעייתי כנרכש, אך בכל אופן הייתי שמחה להבין כיצד הוא פועל בתודה, מעיין-אור

PurpleFilth

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך:

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%9E%D7%90%D7%92%D7%99%D7%94+%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D&meta=

amphioxus

New member
רציתי להגיד שזאת מילה מאוד ארוכה אבל מסתבר...

רציתי להגיד שזאת מילה מאוד ארוכה אבל מסתבר שלא כתבת "במילה אחת:"

חחחח...

לא התכונתי זה פשוט ייצא לי ככה... דרך אגב זאת פעם ראשונה שאני מספרת את הסיפור, כל שאר השנים פחדתי להוציא אותו...

RainBird

New member
זוהמה שמה לינק של חיפוש בגוגל למאמרי מאגיה למתחילים. יש לך מידע נוסף גם במאמרי הפורום האלו.

MetalSinagouge

New member
|ואו| הציטוט של באנקסי.

אני קורא אותו לראשונה וזה מדהים אותי מחדש כמה יחסית פשוטה האומנות שלו להכנה, אבל כמה גאוני זה יוצא בסוף. סוף סוף הבנתי למה יש לו עכברושים בכל מקום.

PurpleFilth

New member
שמע,

האמנות של בנקסי מאוד לא פשוטה להכנה. הבחור ווירטואוז בהחלט. כהוכחה הוא מציג עוד ציטוט: "כל כך הרבה אמנים מוכנים לסבול כל כך הרבה בשביל האמנות שלהם, אבל למה לעזאזל כל כך מעט מהם מוכנים ללמוד לצייר?". מעבר לזה, בנקסי הרבה יותר כיף לצפייה מאשר לקריאה, אפילו שאני יודעת שאתה אוהב לקרוא =]

MetalSinagouge

New member
כן אה...

למרות שחשבתי שהוא אמר את זה בצחוק כי ליד המשפט הזה הייתה תמונה שבה הוא שפך הרבה צבע צהוב על האותיות של הלוגו שלו. אני אפילו לא מצליח לארגן תמונת שחור לבן כמו שצריך בפוטושופ, ובטח שלא לגזור :( ראיתי הרבה סטנסילים, קשה למצוא לא יפים, אבל אין ספק שרובם סתמיים לעומתו. במיוחד מה שהוא עשה על גדר ההפרדה.

varc0

New member
דרך פעולת המיסטיקה

תיכנסי לאתר הזה http://www.hebrew-mystics.com/ הוא מסביר את ההיגיון מאחורי זה

למעלה